FYSIO CAMP MINDEPARKEN

 

 

8 TRANSFORMERENDE UGER – FOR EN FIT, SUND OG SMRTEFRI KROP

– SPAR 50 % med Sygesikring Danmark

Ryd

DIN TRÆNER

På Fysio Camp Tangkroen

DU FÅR:

✅ 2 ugentlige outdoor sessioner i Mindeparken

 

✅ Personligt tilpasset træning med egen fysioterapeut

 

✅ Motiverende fællesskab, natur og et frirum i hverdagen

 

 

 

✅ Tydelige og holdbar kropstransformation

 

 

 

 

 

 

 

Tydelige og holdbare resultater!

mt|favorite|

KARDIO

✔ Skyhøj fedtforbræning

✔ Effektiv konditionsudvikling

✔ Forebyggelse af livsstilsygdomme

fas|fa-dumbbell|

STYRKE

✔ Hurtig opstramning

✔ Mærkbar helkropsstyrke 

✔ Øget kropsbalance 

fas|fa-child|

SMERTEFRIHED

✔ Behandling af skavanker

✔ Lavere Body Age 

✔ Energi og overskud i hverdagen

Om Fysio Camp Mindeparken

Kunne du tænke dig at blive en stærkere, sundere og mere smertefri udgave af dig selv? Så join os på bootcamp Mindeparken og mærk hvordan frisk luft, fællesskab og målrettet fysioterapeutisk træning kan bidrage til et liv fuld af energi og overskud i hverdagen! Fysio Camp er et gennemtestet træningskoncept, der har skabt flotte og holdbare resultater for hundredevis af Aarhusianere! Med egen kropsvægt, højkvalitets udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi et træningsforløb i verdensklasse.

 

Hos os kan alle være med

Alle kan være med, og  lider du af skader, skavanker eller dårlig form, så er vi som fysioterapeuter eksperter i at tilpasse træningen, så den passer til lige præcis dig! Med små hold på max 10 deltagere har vi de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.  Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov. Hver eneste træning nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjove og effektive træningsflows, der vil bringe dig synlige resultater. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og friskere måde at komme i form på.

 

Holdbare resultater der kan ses og mærkes

Fysio Camp er udviklet til at give dig en flottere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden hertil ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du på Fysio Camp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og virksom træningsteknik, så du vil have værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet!

 

Det praktiske

Vi starter og slutter vores bootcamps med måling og vejning for at fastsætte dit personlige udgangspunkt og for at give dig håndgribelige beviser for dine fremskridt. Dette er altid søndag kl. 13.00 på Mejlgade 95 Aarhus C. Med 16 målrettede træningssessioner, en lille fast træningsgruppe og et lukket facebook forum, vil du få alt den professionelle hjælp der skal til for at nå dine mål!  Selvom du blive en del af din egen lille træningsgruppe, så har du selvfølgelig fuld fleksibilitet til at tage dine 2 ugentlige træninger, på præcis de dage og tider som passer bedst ind i dit liv fra uge til uge. (første dato i den valgte 8-ugers bootcamp-periode), så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Mere information herom tilgår ved tilmelding.

 

DERFOR VIRKER DET

Et otte ugers intensivt forløb er tilpas kort til, at det er overskueligt – og langt nok til at det er effektivt. Du bliver top-motiveret og kan slet ikke lade være med at gå all in. De fælles træninger og grupper giver et unikt fællesskab og sammenhold, hvor alle støtter og motiverer hinanden til at nå i mål.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores forløb eller tilmeldingsproceduren, kan du altid altid skrive til os på nicolas@fysiobootcamp.dk, hvor vi sidder klar alle dage til at hjælpe dig!

Hvad siger deltagerne ?

100 + anbefalinger – 100 % kundetilfredshed!

Book en gratis og uforpligtende prøvetime idag

 

 

Eller kontakt for at høre mere om hvad Fysio Bootcamp kan gøre for dig! 

7 + 15 =

TILMELD DIG FORLØBET

 

 

Og mærk hvad målrettet fysioterapeutisk træning kan gøre for dig!

Ryd