8 ugers kostplan

DKK 799

Kunne du tænke dig garanti for flotte resultater på din bootcamp?
Med en personlig skræddersyet kostplan, baseret på netop din krop og præferencer, er du 100 % garanteret et kvantespring mod drømmekroppen. Uanset om du drømmer om et mærkbart vægttab, muskelopbygning eller generel opstramning, så vil kosten være nøglen til din idealform! Bestil din skræddersyede kostplan i dag og få det perfekte supplement til din bootcamp træning!

Kategori:

Med en skræddersyet kostplan hos Fysio Bootcamp, kan du få struktur på måltiderne samt inspiration til nye og lækre opskrifter, der vil bringe dig i mål med drømmekroppen.
En personlig kostplan som er 100 % skræddersyet til netop dine ønsker og behov, så du kan spise det du kan lide og som passer ind i din hverdag, uden at gå på kompromis med resultaterne. Er der fødevarer du ikke kan lide eller tåle pga. allergier, irritabel tyktarm eller intolerance, så finder vi sunde og gode alternativer, til en kostplan som du vil elske.

Baseret på din højde, vægt, aktivitetsniveau og personlige præferencer, vil vores diætist sammensætte en næringsbaseret kostplan, som giver dig den mængde protein, fedt, kulhydrat mv. som er sundest for dig og som med garanti vil bringe dig tættere på dine mål.

Hos Fysio Bootcamp får du en nem og overskuelig kostplan, hvor du ikke behøver at lave helt nye retter til aftensmad eller ikke må spise mad i kantinen på arbejdet. Med den kostplan som vi laver til dig, vil du stadig kunne spise sammen med din familie, uden at skulle lave flere forskellige retter. Du kan nemt og overskueligt se, hvor meget du må spise af de forskellige ting, som du plejer, og du får praktiske redskaber til, hvordan du nemmere kan bruge dit øjemål, uden nødvendigvis at måle og veje det du spiser. Det er helt op til dig hvor deltaljeret en kostplan du ønsker.

På kostplanen har din diætist udregnet hvor meget du skal spise af henholdsvis kød, grøntsager, pasta og kartofler mv. Du kan altså fortsat selv vælge, hvilke retter du vil lave til aftensmad. Kostplanen hjælper dig med hvilke mængder du skal spise af de forskellige fødevarer.

Ved en personlig kostplan er der mulighed for at sætte dit eget præg på f.eks. hvor mange mellemmåltider som du vil spise i løbet af en dag, om du ønsker, at diætisten gør plads til fredagsslik eller et glas vin en gang i mellem.

Med en personlig skræddersyet kostplan, baseret på netop din krop og præferencer, er du garanteret et kvantespring mod drømmekroppen. Uanset om du drømmer om et mærkbart vægttab, muskelopbygning eller generel opstramning, så vil kosten være nøglen til din idealform! Bestil din skræddersyede kostplan i dag, udviklet af Fysio Bootcamps diætister, og mærk hvad den fulde pakke kan gøre for din krop og sundhed.

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning