FYSIO CAMP AARHUS

. udendørs træning i Aarhus & omegn

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab i Aarhus

I Riis Skoven træner vi i det fantastiske parkområde ud for Trøjborg og tættest på Aarhus C. Vi holder til i området nær de udendørs træningsmaskiner samt dronningestolene / udsigten.

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Risskov her.

I Mindeparken nyder formiddagsholdene deres træning med formidabel havudsigt ved Flagpladsen, mens eftermiddagsholdene holder glæden af skoven ved shelterpladsen.

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Mindeparken her.

I Stavtrup får vi den bedste kombination af natur og udendørs træningsfaciliteter. I skoven nær spejderhytten vil du finde vores helt særlige træningsstation og en træningsoplevelse i verdensklasse.

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Stavtrup her.

I byparken i Harlev træner vi ved et af byens brugbare fitnessanlæg, omgivet af naturens skønhed og ro. Et sted med alt hvad der skal til for at løfte din fitness og smertefrihed til et helt nyt niveau.

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Harlev her.

I Skødstrup træner vi ved Skødstrup skole, hvor vi med legepladsen som træningsbase, kan drage nytte af et hav af naturlige træningsmuligheder til en varieret & udbytterig træningsoplevelse.

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Skødstrup her.

I stilling nyder vi en behagelig og vindstille træning under Østervangens smukke valnøddetræer, og omgivet af parkens vilde natur. Find os mellem Rødkløvervej og Niels Bors Vej.

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Stilling her.

I Aabyhøj har vi fornøjelsen af at præsentere et ekstraordinært træningssted hos Movement Gym. Den perfekte kombination af indendørs og udendørs træning!

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Aabyhøj her.

I Aarhus C træner vi centralt beliggende ved havnen, bag Dokk1. Her nyder vi det bedste af byens ekstraordinære træningsfaciliteter, med et hav af bænke, trapper & niveauer.

Find træningsmuligheder og træningstider på vores udendørs træning i Aarhus, Aarhus havn ved DOKK1 her.

Afspil video

Udendørs holdtræning i Aarhus og omegn

Visionen med Fysio Camp er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb, for en fit & smertefri krop, uanset hvor du er i Aarhus og omegn. 

At tilbyde dig et ekstraordinært bootcamp forløb, som vil accelerer din styrke, opstramning og fedtforbrænding, mens du systematisk vil opleve at blive mere smertefri i processen.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere Aarhusianere i mål med en sundere krop og hverdag, end Fysio Bootcamp. 

Som Aarhus største og mest anmelderroste fysioterapi og udendørs træningskoncept, har vi med afsæt i tusindvis af succesfulde krops- og sundhedstransformationer, skabt en unik metode, som har bevist at virke. 

Fysio Camp er nemlig træningens svar på en multivitamin, bestående af fysioterapi, fitness og fællesskab i det fri. En magisk kombination med potentialet til at løfte din fysiske og mentale sundhed til helt nye højder. 

Med faste træningsbaser i Aarhus C, Riis Skoven, Mindeparken, Stavtrup, Harlev, Stilling, Skødstrup & Aabyhøj, har vi gjort det muligt for dig at blive en del af et motiverende og inkluderende fællesskab, som vil gøre din træning til en leg. 

Uanset niveau, form, alder eller eventuelle skadeshistorik er der plads til dig på Fysio Camp Aarhus.  

Her er du garanteret den professionelle fysioterapeutiske hjælp som du har brug for, til at opnå en sikker og udbytterig træning. Et stærkt og langtidsholdbart fundament for smertefrihed og funktionel krop med energi og overskud i hverdagen. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar til at hjælpe dig på Toldbodgade 8, Aarhus C, samt i vores dedikerede kundeservice 

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Prøvetræning Aarhus

[vc_column_text max_width=”600″]

Vælg Område

[/vc_column_text]

[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text max_width=”315″]

Riis Skov

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”5″][vc_raw_js]JTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjIlMjBvbmNsaWNrJTNEJTIyQ2FsZW5kbHkuaW5pdFBvcHVwV2lkZ2V0JTI4JTdCdXJsJTNBJTIwJTI3aHR0cHMlM0ElMkYlMkZjYWxlbmRseS5jb20lMkZmeXNpb2Jvb3RjYW1wLXByb3ZldHJhZW5pbmclMkZyaXNza292JTI3JTdEJTI5JTNCcmV0dXJuJTIwZmFsc2UlM0IlMjIlM0VCb29rJTIwUHIlQzMlQjh2ZXRpbWUlM0MlMkZhJTNF[/vc_raw_js]

[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text max_width=”315″]

Mindeparken

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”5″][vc_raw_js]JTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjIlMjBvbmNsaWNrJTNEJTIyQ2FsZW5kbHkuaW5pdFBvcHVwV2lkZ2V0JTI4JTdCdXJsJTNBJTIwJTI3aHR0cHMlM0ElMkYlMkZjYWxlbmRseS5jb20lMkZmeXNpb2Jvb3RjYW1wLXByb3ZldHJhZW5pbmclMkZtaW5kZXBhcmtlbiUyNyU3RCUyOSUzQnJldHVybiUyMGZhbHNlJTNCJTIyJTNFQm9vayUyMFByJUMzJUI4dmV0aW1lJTNDJTJGYSUzRQ==[/vc_raw_js]

[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text max_width=”315″]

Åbyhøj

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_raw_js]JTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjIlMjBvbmNsaWNrJTNEJTIyQ2FsZW5kbHkuaW5pdFBvcHVwV2lkZ2V0JTI4JTdCdXJsJTNBJTIwJTI3aHR0cHMlM0ElMkYlMkZjYWxlbmRseS5jb20lMkZmeXNpb2Jvb3RjYW1wLXByb3ZldHJhZW5pbmclMkZhYWJ5aG9qJTI3JTdEJTI5JTNCcmV0dXJuJTIwZmFsc2UlM0IlMjIlM0VCb29rJTIwUHIlQzMlQjh2ZXRpbWUlM0MlMkZhJTNF[/vc_raw_js]

[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text max_width=”315″]

Stavtrup

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_raw_js]JTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjIlMjBvbmNsaWNrJTNEJTIyQ2FsZW5kbHkuaW5pdFBvcHVwV2lkZ2V0JTI4JTdCdXJsJTNBJTIwJTI3aHR0cHMlM0ElMkYlMkZjYWxlbmRseS5jb20lMkZmeXNpb2Jvb3RjYW1wLXByb3ZldHJhZW5pbmclMkZzdGF2dHJ1cCUyNyU3RCUyOSUzQnJldHVybiUyMGZhbHNlJTNCJTIyJTNFQm9vayUyMFByJUMzJUI4dmV0aW1lJTNDJTJGYSUzRQ==[/vc_raw_js]

[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_column_text max_width=”315″]

Brabrand

[/vc_column_text][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][vc_raw_js]JTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjIlMjBvbmNsaWNrJTNEJTIyQ2FsZW5kbHkuaW5pdFBvcHVwV2lkZ2V0JTI4JTdCdXJsJTNBJTIwJTI3aHR0cHMlM0ElMkYlMkZjYWxlbmRseS5jb20lMkZmeXNpb2Jvb3RjYW1wLXByb3ZldHJhZW5pbmclMkZicmFicmFuZCUyNyU3RCUyOSUzQnJldHVybiUyMGZhbHNlJTNCJTIyJTNFQm9vayUyMFByJUMzJUI4dmV0aW1lJTNDJTJGYSUzRQ==[/vc_raw_js]

[vc_raw_js]JTNDJTIxLS0lMjBDYWxlbmRseSUyMGxpbmslMjB3aWRnZXQlMjBiZWdpbiUyMC0tJTNFJTBBJTNDbGluayUyMGhyZWYlM0QlMjJodHRwcyUzQSUyRiUyRmFzc2V0cy5jYWxlbmRseS5jb20lMkZhc3NldHMlMkZleHRlcm5hbCUyRndpZGdldC5jc3MlMjIlMjByZWwlM0QlMjJzdHlsZXNoZWV0JTIyJTNFJTBBJTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZhc3NldHMuY2FsZW5kbHkuY29tJTJGYXNzZXRzJTJGZXh0ZXJuYWwlMkZ3aWRnZXQuanMlMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlM0UlM0MlMkZzY3JpcHQlM0U=[/vc_raw_js]

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning