Fysioterapeutisk bootcamp forløb

Kom i mål med drømmekroppen og bliv smertefri i processen​

Find en bootcamp nær dig og kom i form på den sjove måde

Interactive map will load automatically in a few moments

Fysioterapeutisk træning i det fri...

Hos Fysio Bootcamp tilbyder vi 8 ugers bootcamp forløb i det fri. Træn i lukkede hold, og mærk sammenholdet og kampgejsten fra de andre deltagere. Holdene variere i størrelse, men består oftest af 12 deltagere og en fysioterapeut.
Vores trænere er alle autoriserede fysioterapeuter, som har stor faglig erfaring og viden inden for sund træning, og som står klar til at hjælpe dig med netop din problemstilling. Der er stor mulighed for at tilpasse træningen til dit behov, da alle øvelserne har flere variationer.

Vores koncept bunder i det bedste fra 2 verdener: Fysioterapien og Fitness.
Få mærkbare resultater på ingen tid.

Vi træner i alt vejr og hele året rundt, også i helligdagene. Fysioterapeuten medbringer alt udstyret som benyttes i træningen på undtagelse af en træningsmåtte. Det vil altså sige, at hvis du ønsker at benytte en træningsmåtte, så skal du selv medbringe den. Du kan med fordel købe vores lækre og tykke træningsmåtte med som kan benyttes både ude og inde. Måtten kan købes gennem den velkomstmail du modtager ved tilmelding.

Du har mulighed for at abonnere på vores bootcamps og få hele 10% rabat på hver eneste forløb!

Ofte stillede spørgsmål

Oftest skyldes det, at der ligger en eller flere tilmeldinger og "spærre".


Hvis en kunde før dig har været inde og bestille et forløb, men ikke udfyldt betalings oplysningerne, så sker der desværre en teknisk fejl i vores ordrer system. Pladsen fremgår så pludselig som spærret, men er samtidigt stadig ledig da betalingen ikke er modtaget. Hvilket er grunden til at den grønne tilmeldingsknap stadig er synlig.

 

Sker dette er du velkommen til at ringe ind til os på 70 20 10 70, så kan vi frigive pladserne igen, så du kan komme til at bestille.

Du har som deltager på Fysio Bootcamp fleksibilitet i det omfang som er forsvarligt. Dette afhænger af den nuværende Corona situation og smittetrykket. Vi har på nuværende tidspunkt valgt at give jer/deltagere muligheden for indbyrdes at bytte. Dette gøres over vores private grupper, som du vil blive medlem af, hvis du er tilmeldt en af vores Bootcamp forløb. Vi tager forbehold for, at dette kan ændres på baggrund af Corona situationen.

Ved tilmelding til abonnements ordningen / fast medlem har du accepteret følgende

 

Ved fast medlemskab:
Et medlemskab kan opsiges med 14 dags varsel til udgangen af indeværende bootcamp forløb. Opsigelsen kan ske via medlemslogin eller ved skriftlig henvendelse til Fysio Bootcamp Aps. Opsigelsen er gældende fra modtagelsesdatoen. Såfremt der opstår tvivl om, hvorvidt et medlemskab er opsagt, skal medlemmet kunne bevise, at der uomtvisteligt er sket en opsigelse.

 

Det betyder altså at du senest skal opsige dit medlemskab 14 dage inden afslutningen af dit igangværende bootcamp forløb, hvis du ikke ønsker at blive trukket for det kommende forløb. Du kan opsige dit medlemskab med ét enkelt klik via dit medlemslogin på Fysio Bootcamps hjemmeside. Du logger ind med dit tilsendte brugernavn og adgangskode som du har fået ved tilmelding til forløbet. Alternativt kan du også opsige dit medlemskab ved at skrive en opsigelsesmail til kontakt@fysiobootcamp.dk senest 14 dage inden afslutningen på dit igangværende bootcamp forløb.

Det er ikke muligt at få refunderet et bootcamp forløb hos Fysio Bootcamp. Dette er gældende uanset hvad årsagen til dit behov eller ønske herom måtte være. Din tilmelding er ligeledes bindende til din tilmeldte periode og kan ikke rykkes til et senere forløb.

Årsagen hertil er at Fysio Bootcamp har en udgift i forbindelse med din tilmelding til forløbet, og der er ingen sikkerhed for at din plads kan nå at blive udfyldt af en anden før forløbets opstart. Altså risikere Fysio Bootcamp et enormt tab.

Køb af deltagelse i bootcamp forløb kan sammenlignes med købet af billet til eksempelvis en festival, i og med disse ikke er refunder bare.

Sygeforsikringen "Danmark" dækker en del af dine deltagerudgifter til Fysio Bootcamp forløbet, såfremt du er berettiget hertil. Beløbet afhænger af hvilket medlemskab, som du har hos dem. Du er berettiget til tilskud når der er indikation for fysioterapeutisk behandling, altså når der foreligger skader, skavanker, funktionsnedsættelse eller smerte, som kan bedres gennem fysioterapeutisk behandling.

Du skal ikke have lægehenvisning for at blive berettiget til tilskud, men det kræver derimod at du bestiller en fysioterapeutisk undersøgelse / konsultation før opstart på bootcamp forløb. Fysioterapeuten hjælper dig til at forstå netop dine problematikker og lægger en plan for, hvordan du kan opnå dine mål på den mest hensigtsmæssige måde.

Efter din konsultation sætter fysioterapeuten dig op til at modtage tilskud fra sygeforsikringen "Danmark" og der er således ikke noget som du skal gøre herfra. Indberetningerne til sygeforsikringen "Danmark" igangsættes umiddelbart efter forløbets sidste træning. Derfra kan der forventes op til 14 dages registreringstid, før dit tilskud vil være synligt på din sygeforsikringen "Danmark" profil. Hvornår du præcist får pengene udbetalt er en aftale mellem dig og sygeforsikringen og er altså ikke noget som Fysio Bootcamp har indflydelse på.

Din bootcamp er som udgangspunkt bundet til dine specifikke træningsdage og tider inden for den tilmeldte periode. Der er således ingen garanti for at du kan blive flyttet til et anden hold, hvis du efter tilmelding skulle ønske dette. I tilfælde hvor ledige pladser på dit ønskede hold er eksisterende, vil du ved kontakt til vores kundeservice på kontakt@fysiobootcamp.dk kunne undersøge muligheden for overflytning.

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning