FYSIO CAMP

AALBORG

. udendørstræning i Aalborg & omegn

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab i Aalborg

Ved kystlinjen i Lindholm Strandpark afholder vi vores anmelderoste træningsforløb. Med parkens naturlige terræn, træner og vores medbragte træningsudstyr,  sikrer vi dig en dynamisk og effektiv træning, der garanterer mærkbare resultater

I Skovdalen træner vi ved Skovrock Scene, omgivet af træner og tæt på byens puls. Med massere af fantastiske træningsmuligheder fra scenen og trappernes mange niveauer, kan vi her sikre dig en sjov og varieret træningsoplevelse!

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Visionen

Visionen med Fysio Bootcamp i Aalborg er at tilbyde en transformerende, udendørs fysioterapitræning, der skaber en fit og smertefri krop i Aalborg. 

Vi præsenterer dig for et transformerende bootcamp forløb i Aalborgs smukke Skovdalen og Lindholm Strandpark, hvor du vil opleve øget styrke, opstramning og fedtforbrænding. Hele forløbet vil gradvist hjælpe dig med at blive mere smertefri.

Siden 2017 har Fysio Bootcamp i Aalborg hjulpet mange Aalborgensere med at opnå en sundere krop og hverdag. Gennem tusindvis af succesfulde krops- og sundhedstransformationer, har vi udviklet en metode, der beviseligt virker.

Fysio Bootcamp er kombinationen af fysioterapi, fitness og fællesskab i det fri – træningens multivitamin. En kombination der har potentialet til at løfte din fysiske og mentale sundhed til nye højder.

Med træningsbaser centralt placeret i Skovdalen og Lindholm Strandpark, gør vi det nemt for dig at blive en del af et motiverende og inkluderende fællesskab, hvor træning bliver en fornøjelse.

Uanset dit niveau, din fysiske form, alder eller tidligere skadeshistorik, vil du finde en plads i Fysio Bootcamp i Aalborg. Hos os får du professionel fysioterapeutisk vejledning, så du kan opnå sikker og givende træning – et solidt fundament for en smertefri og funktionel krop med energi og overskud.

Hvis du har spørgsmål eller behøver assistance, står vores dedikerede team altid klar til at hjælpe dig med dine behov vedrørende Fysio Bootcamp i Aalborg.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og urorpligtende snak om vores udendørstræning i Aalborg ?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning