Kunne du tænke dig en hensynstagende kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop?

Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form?

På Fysio Bootcamp Brabrand får du 2 ugentlige træninger i 8 sjove & effektive uger. Vi træner på små eksklusive hold af max 9 personer, hvor du vil få et kærligt skub til forandring samt motivationen til at fastholde en livsstil der vil give dig vedvarende resultater. Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig tydelige og mærkbare kropsforandringer i form via skyhøj fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed, uden negativt slid og belastning. På dette forløb kan du komme sikkert i mål med drømmekroppen, uanset alder, form og eventuelle skavanker. Har du særlige behov der skal tages hensyn til, så vil du med den tætte kontakt til din faste fysioterapeut, have de perfekte rammer til at få optimeret en træning som passer til DIG. Vi garantere en træningsoplevelse i verdensklasse og en sikker vej en ny krop – fuld af energi og overskud i hverdagen.

Vi træner i Brabrand

I Sognegården ved siden af Lyngby Kirke

Trænerteamet

Mød dine trænere.

Anders Skriver

Fysioterapeut

Nicolaj Knudsen

Fysioterapeut

Holdtider i Brabrand

Mandag

16:45 – 17:45
Nicolaj Knudsen
17:45 – 18:45
Nicolaj Knudsen

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

16:45 – 17:45
Anders Skriver
17:45 – 18:45
Anders Skriver

Fredag

Det indgår i Fysio Camp

Ikke blot en træning.

8 Ugers Bootcamp

2 ugentlige træninger i 8 sjove, effektive og transformerende uger i det fri

Eksklusivt Privat Hold

Corona Venlige holdstørrelser af max 12 deltagere for optimal sikkerhed træningskvalitet

Fysioterapeutisk Træning

Skades og smertefri metode med personlig tilpasning for enhver form, alder og eventuel problematik

Fuld Fleksibilitet

Tag dine ugentlige træninger præcis hvor og hvornår det passer dig på tværs af alle hold

Body Age Scanning

Fuld kropsanalyse før og efter forløbet, med ekstimering af fedtprocent, muskelmasse og alder

Forum & øvelsesbibliotek

​Du får adgang til eksklusive øvelsesvideoer.

Sygeforsikringen "danmark"

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark", såfremt du er berettiget hertil. Baseret på en individuel fysioterapeutisk konsultation kan vi vurdere om du er berettiget til tilskud. Ring og book tid nu

En ny krop

Effektiv kropsforvandling, for en en fit, sund & smertefri krop - fuld af energi! 

Info

Mere info.

Vi starter med Body Age Scanning

Vi starter og slutter altid vores bootcamps med mulighed for Body Age scanning. Målingerne foregår altid den indledende og afsluttende søndag, som er skæringspunktet mellem vores 8 ugers Bootcamp forløb. Tid og sted vil fremgå ved tilmelding. På målingsdagen kan du droppe ind og få en snak med din fysioterapeut og få foretaget en opstarts og afslutnings måling af din nuværende fedtprocent, muskelmasse & metabolske alder. Dette giver dig håndgribelige beviser for dine fremskridt og resultater.

Omkring Træningen

På Fysio Bootcamp får du 16 målrettede træningssessioner med din faste træningsgruppe og jeres personlige træner / fysioterapeut. Her vil du få et kærligt skub til at yde dit bedste under træningen, under professionel fysioterapeutisk guidance. Vi skaber de optimale rammer for at du kan opnå flotte resultater og komme hele vejen i mål med dit livs form. Vi sammen som gruppe, men træningen er strukturet sådan, at du vil kunne den bedste professionelle hjælp at tilpasse øvelser, teknik og niveau til dit individuelle behov. Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, vil du på et lille intimet hold med faste fysioterapeuter have de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.

Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi træningens svar på en multivitaminpille. Hver eneste træning nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjove og effektive træningsflows for hele kroppen. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og friskere måde at komme i form sammen med andre.

Fuld Fleksibilitet

Selvom du blive en del af din egen lille træningsgruppe, så har du selvfølgelig fuld fleksibilitet til at tage dine 2 ugentlige træninger, på præcis de dage og tider som passer bedst ind i dit liv fra uge til uge. Vi har mange ugentlige hold på fordelt på formiddag, eftermiddag og aften, så der altid er en god mulighed for at få din træning til at passe ind i hverdagen.

Derfor virker det
Fysio Camp er udviklet til at give dig en flottere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden hertil ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du på Fysio Camp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og virksom træningsteknik, så du vil have værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet! Vores intensive 8 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se nogle rigtig flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens afbefalinger om 2 ugentlige træninger der som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). Med 2 times ugentlig kvalitetstræning på Fysio Camp får du et udbytte svarende til mindst 5 timers “almindelig” træning. Netop derfor slipper du for at lægge ekstra stress oven i din eksisterende hverdag.

Fysio Bootcamp er bygget på en forskningsbaseret tilgang til træning. Vi udfordrer dig tilpas til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, men som du samtidigt er i stand til at restituere fra. Bootcampen er planlagt med 2 ugentlige træninger samt mulighed for lørdagstræning, hvilket giver dig lige præcis de hvile dage som du har brug for, for at restituere optimalt imellem træningspas. Her du få ægte kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

100 + anbefalinger – 100 % kundetilfredshed

Et lille uddrag fra vores mange glade deltagere

Verdensklasse træning! Fysio Bootcamp er intet mindre end enestående og får derfor mine varmeste anbefalinger.

Trine Adelborg6. jan. 2020

Effektiv træning i hyggelige og forfriskende omgivelser. Meget kompetent instruktør. Kan varmt anbefales.

Ulla Henriette Petersen25. sep. 2019

Jeg har været en del at Fysiologi Bootcamp en mdr. - det har været den bedste og mest motiverende træning jeg har været med til.

Anne-Sophie Kohl Thorbek7. sep. 2019

Jeg vil gerne give Fysio Bootcamp min varmeste anbefaling. Forløbet har virkelig givet mig træningslysten tilbage.

Mette Christine Paulsen22. sep. 2019

28 FEBRUAR 2020 – 25 APRIL

Vælg din plads i dag.

Mandag & Torsdag
16:45 – 17:45

Tilmeld

Mandag & Torsdag
17:45 – 18:45

Tilmeld

Kommende forløb

Et 8 ugers transformerende forløb til kun kr. 1887

28 februar - 25 april 2021

Mandag & Torsdag

16:45 - 17:45

Mandag & Torsdag

17:45 - 18:45

25 april - 20 juni 2021

Mandag & Torsdag

16:45 - 17:45

Mandag & Torsdag

17:45 - 18:45