8 ugers transformerende forløb: kr. 1795

Kunne du tænke dig at blive en stærkere, sundere og mere smertefri udgave af dig selv? Så join os på bootcamp Risskov og mærk hvordan frisk luft, fællesskab og målrettet fysioterapeutisk træning kan bidrage til et liv fuld af energi og overskud i hverdagen! Fysio Camp er et gennemtestet træningskoncept, der har skabt flotte og holdbare resultater for hundredevis af Aarhusianere! Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi et træningsforløb i verdensklasse.

Hos os kan alle være med
Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, så er vi som fysioterapeuter eksperter i at tilpasse træningen, så den passer til lige præcis dig! Med små hold på max 10 deltagere har vi de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau. Du har de samme trænere hele forløbet igennem, og du kan være sikker på at få råd og vejledning i forhold til dine individuelle behov. Hver eneste træning nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjove og effektive træningsflows, der vil bringe dig synlige resultater. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og friskere måde at komme i form på.

Holdbare resultater der kan ses og mærkes
Fysio Camp er udviklet til at give dig en flottere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden hertil ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du på Fysio Camp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og virksom træningsteknik, så du vil have værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet!

Det praktiske
Vi starter og slutter vores bootcamps med måling og vejning for at fastsætte dit personlige udgangspunkt og for at give dig håndgribelige beviser for dine fremskridt. Dette er altid søndag kl. 13.00 på Mejlgade 95 Aarhus C. Med 16 målrettede træningssessioner, en lille fast træningsgruppe og et lukket facebook forum, vil du få alt den professionelle hjælp der skal til for at nå dine mål! Selvom du blive en del af din egen lille træningsgruppe, så har du selvfølgelig fuld fleksibilitet til at tage dine 2 ugentlige træninger, på præcis de dage og tider som passer bedst ind i dit liv fra uge til uge. (første dato i den valgte 8-ugers bootcamp-periode), så sæt kryds i kalenderen allerede nu. Mere information herom tilgår ved tilmelding.

DERFOR VIRKER DET
Vores intensive 8 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se nogle rigtig flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens afbefalinger om 2 ugentlige træninger der som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Fysio Camp af træningens svar på en multivitaminpille. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). Med 2 times ugentlig kvalitetstræning på Fysio Camp får du et udbytte svarende til mindst 5 timers “almindelig” træning. Netop derfor slipper du for at lægge ekstra stress oven i din eksisterende hverdag.

Vidste du godt,, at du kun får udbytte af den træning, som udfordrer dig tilpas til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, men som du samtidigt er i stand til at restituere fra? Det er detop det som vi har taget højde for på Fysio Camp, hvor vi på små hold med professionelle fysioterapeutiske trænere, kan målrette træningen til netop DIG

Velkommen til kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

Vi træner sammen, udvikler os sammen og når i mål sammen.

Hvis du har brug for vejledning eller har spørgsmål til vores forløb eller tilmeldingsprocedure, så skriv til os og få svar allerede idag

Vi er stolte af vores kunder

Et lille uddrag af de mange udtalelser

Verdensklasse træning! Fysio Bootcamp er intet mindre end enestående og får derfor mine varmeste anbefalinger.

Trine Adelborg6. jan. 2020

Effektiv træning i hyggelige og forfriskende omgivelser. Meget kompetent instruktør. Kan varmt anbefales.

Ulla Henriette Petersen25. sep. 2019

Jeg har været en del at Fysiologi Bootcamp en mdr. - det har været den bedste og mest motiverende træning jeg har været med til.

Anne-Sophie Kohl Thorbek7. sep. 2019

Jeg vil gerne give Fysio Bootcamp min varmeste anbefaling. Forløbet har virkelig givet mig træningslysten tilbage.

Mette Christine Paulsen22. sep. 2019

Det indgår i Fysio Camp

Ikke blot en træning.

Sjov og effektiv

2 sjove, effektive og målrettede træninger om ugen i 8 uger.

Eksklusivt privathold

Eksklusivt privathold med maksimalt 10 deltagere.

Personligt tilpasset

Personligt tilpasset niveau, så alle kan være med, uanset udgangspunkt.

Body Age Scanning

2 x Body Age Scanning med fuld kropsanalyse i starten og slutningen af forløbet.

Adgang til forum

Adgang til lukket facebook forum, med inspiration til træningskost og andet godt.

Dybdegående viden

Dybdegående viden om sund træningsteknik og øvelser.

Premium Øvelsesbibliotek

​Premium Øvelsesbibliotek, med videoer af træningsforløbets øvelser og teknikker.

Tydelige resultater

Tydelige og holdbare resultater, uden slid og forkerte smerter.

Vælg din plads på Fysio Camp Risskov

Et 8 ugers transformerende forløb til kun kr. 1795

No products to show