8 UGERS BOOTCAMP I RIIS SKOV kr. 1800,-

Kunne du tænke dig et forfriskende frirum i hverdagen og et motiverende træningsfællsskab der hjælper dig i mål med drømmekroppen? Kunne du tænke dig en fit, sund og smertefri krop, med energi og overskud?

På Fysio Bootcamp Risskov får du 2 ugentlige træninger i 8 sjove & effektive uger. Vi træner på små eksklusive hold af max 10-12 personer, under professionel vejledning fra fysioterapeutiske træningseksperter. Gennem bootcampen vil du opnå tydelige og mærkbare kropsforandringer i form af fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed. Her kan alle komme i mål med drømmekroppen, uanset alder, form og eventuelle skavanker. Har du særlige behov der skal tages hensyn til, så vil du med den tætte kontakt til dit holds fysioterapeut have det perfekte rammer til at få optimeret din træning, baseret på netop din krop og individuelle niveau. På Fysio Bootcamp tilbyder et gennemtestet forløb i verdensklasse, med garanti for resultater og en legende træningsoplevelse

Vi træner i Riis Skov

Nær det udendørs træningsanlæg ved Dronning Margrethes Vej 16

Trænerteamet

Mød dine trænere.

Nicolas Rockland

Fysioterapeut

Hej jeg hedder Nicolas Rockland

Jeg hjælper mennesker med at udvikle en sund, stærk og smertefri krop med energi og overskud til livet.

Min metode tager udgangspunk i det naturlige bevægemønster, hvor du gennem systematisk arbejde med muskler, led og nervesystem, kan bringe kroppen tilbage til sin funktionelle balance. En tilstand af kropslig forbundethed, bevægeglæde og smertefrihed.

På min træning vil du gå på opdagelse i kroppens biomekaniske muligheder, for at finde netop de stragegier, teknikker og ressourser, som vil hjælpe dig sikkert og effektivt i mål med en ny krop.

Som fysioterapeut og personlig træner, har jeg hjulpet hundredevis af mennekser til en gladere hverdag og problemfri krop som de kan føle sig tilpas og hjemme i.

Ida Olivia Lund Stephansen

Fysioterapeut

Alan Sørensen

Fysioterapeut

Sabrina Frydenlund

Fysioterapeut

Holdtider i Riis Skov

Mandag

16:30 – 17:30
Nicolas Rockland
Oliver Krogstrup
Gitte Deutch
17:30 – 18:30
Nicolas Rockland
Oliver Krogstrup
Gitte Deutch
18:30 – 19:30
Nicolas Rockland
Oliver Krogstrup
Gitte Deutch

Tirsdag

08:30 – 09:30
Mikkel Petersen
17:00 – 18:00
Christian Korshøj
18:00 – 19:00
Christian Korshøj

Onsdag

09:00 – 10:00
Mikkel Petersen
16:30 – 17:30
Olivia Lund Stephansen
Christian Korshøj
17:30 – 18:30
Olivia Lund Stephansen
Christian Korshøj
18:30 – 19:30
Olivia Lund Stephansen
Christian Korshøj

Torsdag

08:30 – 09:30
Mikkel Petersen
17:00 – 18:00
Alan Sørensen
18:00 – 19:00
Alan Sørensen

Fredag

09:00 – 10:00
Mikkel Petersen

Det indgår i Fysio Camp

Ikke blot en træning.

8 Ugers Bootcamp

2 ugentlige træninger i 8 sjove, effektive og transformerende uger i det fri

Eksklusivt Privat Hold

Corona Venlige holdstørrelser af max 12 deltagere for optimal sikkerhed træningskvalitet

Fysioterapeutisk Træning

Skades og smertefri metode med personlig tilpasning for enhver form, alder og eventuel problematik

Fuld Fleksibilitet

Tag dine ugentlige træninger præcis hvor og hvornår det passer dig på tværs af alle hold

Body Age Scanning

Fuld kropsanalyse før og efter forløbet, med ekstimering af fedtprocent, muskelmasse og alder

Forum & øvelsesbibliotek

​Du får adgang til eksklusive øvelsesvideoer.

Sygeforsikringen "danmark"

Få tilskud med Sygeforsikringen "danmark", såfremt du er berettiget hertil. Baseret på en individuel fysioterapeutisk konsultation kan vi vurdere om du er berettiget til tilskud. Ring og book tid nu

En ny krop

Effektiv kropsforvandling, for en en fit, sund & smertefri krop - fuld af energi! 

Info

Mere info.

Vi starter med Body Age Scanning

Vi starter og slutter altid vores bootcamps med mulighed for Body Age scanning. Målingerne foregår altid den indledende og afsluttende søndag, som er skæringspunktet mellem vores 8 ugers Bootcamp forløb. Tid og sted vil fremgå ved tilmelding. På målingsdagen kan du droppe ind og få en snak med din fysioterapeut og få foretaget en opstarts og afslutnings måling af din nuværende fedtprocent, muskelmasse & metabolske alder. Dette giver dig håndgribelige beviser for dine fremskridt og resultater.

Omkring Træningen

På Fysio Bootcamp får du 16 målrettede træningssessioner med din faste træningsgruppe og jeres personlige træner / fysioterapeut. Her vil du få et kærligt skub til at yde dit bedste under træningen, under professionel fysioterapeutisk guidance. Vi skaber de optimale rammer for at du kan opnå flotte resultater og komme hele vejen i mål med dit livs form. Vi sammen som gruppe, men træningen er strukturet sådan, at du vil kunne den bedste professionelle hjælp at tilpasse øvelser, teknik og niveau til dit individuelle behov. Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, vil du på et lille intimet hold med faste fysioterapeuter have de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.

Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi træningens svar på en multivitaminpille. Hver eneste træning nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjove og effektive træningsflows for hele kroppen. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og friskere måde at komme i form sammen med andre.

Fuld Fleksibilitet

Selvom du blive en del af din egen lille træningsgruppe, så har du selvfølgelig fuld fleksibilitet til at tage dine 2 ugentlige træninger, på præcis de dage og tider som passer bedst ind i dit liv fra uge til uge. Vi har mange ugentlige hold på fordelt på formiddag, eftermiddag og aften, så der altid er en god mulighed for at få din træning til at passe ind i hverdagen.

Derfor virker det
Fysio Camp er udviklet til at give dig en flottere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden hertil ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du på Fysio Camp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og virksom træningsteknik, så du vil have værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet! Vores intensive 8 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se nogle rigtig flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens afbefalinger om 2 ugentlige træninger der som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). Med 2 times ugentlig kvalitetstræning på Fysio Camp får du et udbytte svarende til mindst 5 timers “almindelig” træning. Netop derfor slipper du for at lægge ekstra stress oven i din eksisterende hverdag.

Fysio Bootcamp er bygget på en forskningsbaseret tilgang til træning. Vi udfordrer dig tilpas til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, men som du samtidigt er i stand til at restituere fra. Bootcampen er planlagt med 2 ugentlige træninger samt mulighed for lørdagstræning, hvilket giver dig lige præcis de hvile dage som du har brug for, for at restituere optimalt imellem træningspas. Her du få ægte kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

100 + anbefalinger – 100 % kundetilfredshed

Et lille uddrag fra vores mange glade deltagere

Verdensklasse træning! Fysio Bootcamp er intet mindre end enestående og får derfor mine varmeste anbefalinger.

Trine Adelborg6. jan. 2020

Effektiv træning i hyggelige og forfriskende omgivelser. Meget kompetent instruktør. Kan varmt anbefales.

Ulla Henriette Petersen25. sep. 2019

Jeg har været en del at Fysiologi Bootcamp en mdr. - det har været den bedste og mest motiverende træning jeg har været med til.

Anne-Sophie Kohl Thorbek7. sep. 2019

Jeg vil gerne give Fysio Bootcamp min varmeste anbefaling. Forløbet har virkelig givet mig træningslysten tilbage.

Mette Christine Paulsen22. sep. 2019

30 AUGUST – 25 OKTOBER 2020

Vælg din plads i dag.

Mandag & Onsdag
16:30 – 17:30

TILMELD

Mandag & Onsdag
17:30 – 18:30

TILMELD

Mandag & Onsdag
18:30 – 19:30

TILMELD

Tirsdag & Torsdag
08:30 – 09:30

TILMELD

Tirsdag & Torsdag
17:00 – 18:00

TILMELD

Tirsdag & Torsdag
18:00 – 19:00

TILMELD

Kommende forløb

Et 8 ugers transformerende forløb til kun kr. 1800

25 okt - 20 dec 2020

Onsdag & Fredag

09:00 - 10:00

Mandag & Onsdag

16:30 - 17:30

Mandag & Onsdag

17:30 - 18:30

Mandag & Onsdag

18:30 - 19:30

Tirsdag & Torsdag

08:30 - 09:30

Tirsdag & Torsdag

17:00 - 18:00

Tirsdag & Torsdag

18:00 - 19:00