Fysio Bootcamp
Ved Herlufsholm Idrætscenter

BLIV . PÅ DEN SJOVE MÅDE

Kunne du tænke dig en hensynstagende kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop?

Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form?

På Fysio Bootcamp ved Herlufsholm Idrætscenter i Næstved får du 2 ugentlige træninger i 8 sjove & effektive uger. Vi træner på små eksklusive hold af omkring 12 personer, hvor du vil få et kærligt skub til forandring samt motivationen til at fastholde en livsstil der vil give dig vedvarende resultater. Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig tydelige og mærkbare kropsforandringer gennem skyhøj fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed, uden negativt slid og belastning. På dette forløb kan du komme sikkert i mål med drømmekroppen, uanset alder, form og eventuelle skavanker. Har du særlige behov der skal tages hensyn til, så vil du med den tætte kontakt til en fysioterapeut, have de perfekte rammer til at få optimeret en træning som passer til DIG. Vi garantere en træningsoplevelse i verdensklasse og en sikker vej en ny krop – fuld af energi og overskud i hverdagen.

Spar 10% og bliv fast medlem i dag!

Hos Fysio Bootcamp har du mulighed for at tilmelde dig som fast medlem. Som fast medlem sparer du 10% på hver eneste bootcamp periode, og du reserverer en plads på holdet fremadrettet. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, at tilmelde dig igen, hvis du gerne vil fortsætte efter de 8 uger!
Dit medlemskab bliver automatisk fornyet 14 dage før det nye forløb starter.

Der er absolut ingen binding og ingen gebyrer!

Vær opmærksom på at vores officielle bootcamp opstartsdato altid er en søndag, og dermed skal opsigelsen senest være modtaget den pågældende søndag 14 dage før opstart.

8 UGERS BOOTCAMP

05 december – 30 januar 2022

Mandag & Onsdag

16:30 – 17:30

Kun 4

pladser tilbage

Mandag & Onsdag

17:30 – 18:30

Mandag & Onsdag

18:30 – 19:30

DET FÅR DU

  Tydelige og holdbare resultater uden slid og smerter
  Personligt tilpasset niveau, hvor alle kan være med
  2 sjove og effektive træningssessioner om ugen i 8 uger
  Adgang til lukket forum
  Dybdegående viden om sund træningsteknik
  Eksklusivt privathold på omkring 12 deltagere
  Adgang til videobibliotek med guidede træningsøvelser

EKSTRA SERVICE

Gratis Body Age Scanning som kan benyttes på udvalgte datoer, samt på en af vores klinikker i Aalborg, Aarhus, Odense, Vejle og København.

DET INDGÅR I FYSIO BOOTCAMP

8 ugers bootcamp

2 ugentlige trænings forløb i 8 sjove, effektive og transformerende uger i det fri.

Eksklusive og private hold

Corona-venlige holdstørrelser af omkring 12 deltagere for optimal sikkerhed og træningskvalitet.

Fysioterapeutisk træning

Skades og smertefri metode med personlig tilpasning for enhver form, alder og eventuel problematik.

Body Age Scanning

Mulighed for fuld kropsanalyse før og efter forløbet med estimering af fedtprocent, muskelmasse og alder. Få foretaget body age scanning i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense og København.

Forum & øvelsesbibliotek

Du får adgang til tusindvis af eksklusive øvelsesvideoer, som du kan tilgå når det passer dig.

Sygeforsikringen "Danmark"

Få tilskud med Sygeforsikringen "Danmark", såfremt du er berettiget hertil. Baseret på en individuel fysioterapeutisk konsultation kan vi vurdere om du er berettiget til tilskud.

Vi træner PÅ Ved Herlufsholm Idrætscenter

HOLDTIDER Ved Herlufsholm Idrætscenter

Mandag

16:30 – 17:30

Johan

17:30 – 18:30

Johan

18:30 – 19:30

Johan

Tirsdag
Onsdag

16:30 – 17:30

Johan

17:30 – 18:30

Johan

18:30 – 19:30

Johan

Torsdag
Fredag

BOOTCAMP INFORMATION

Vi starter med Body Age Scanning
Vi starter og slutter vores bootcamps med mulighed for Body Age Scanning. Body Age Scanning følger med i forløbet og kan laves på en af vores klinikker i Aalborg, Aarhus, Odense, Vejle og København. Ved tilmelding får du en velkomstmail, hvori du finder link til tidsbestillingen. Vi lægger tider ind løbende, så hvis du ikke kan finde en tid i kalenderen, så prøv igen på et senere tidspunkt. På målingsdagen kan du kigge ind og få en snak med din fysioterapeut og få foretaget en opstarts- og afslutnings måling af din nuværende fedtprocent, muskelmasse & metaboliske alder. Dette giver dig håndgribelige beviser for dine fremskridt og resultater.

Træningen
På Fysio Bootcamp får du 16 målrettede træningssessioner med din faste træningsgruppe og jeres personlige træner/fysioterapeut. Her vil du få et kærligt skub til at yde dit bedste under træningen, under professionel fysioterapeutisk guidance. Vi skaber de optimale rammer for, at du kan opnå flotte resultater og komme hele vejen i mål med dit livs form. Vi er sammen som gruppe, men træningen er struktureret sådan, at du får den bedste professionelle hjælp til at tilpasse øvelser, teknik og niveau til dit individuelle behov. Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, vil du på et lille intimt hold, med faste fysioterapeuter, have de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.

Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi træningens svar på en multivitaminpille. Hver eneste træning er nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjov, effektiv og smertefri træning hvor hele kroppen kommer i bevægelse. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og en friskere måde at komme i form sammen med andre.

Derfor virker det
Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig en sundere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, som er baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du med Fysio Bootcamp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og effektiv træningsteknik, så du får værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet! Vores intensive 8 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om 2 ugentlige træninger som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs. muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). Med 2 times ugentlig kvalitetstræning på Fysio Bootcamp får du et udbytte svarende til mindst 5 timers “almindelig” træning. Netop derfor slipper du for at lægge ekstra stress oven i din eksisterende hverdag.

Fysio Bootcamp er bygget på en forskningsbaseret tilgang til træning. Vi udfordrer dig tilpas nok til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, som du samtidigt er i stand til at restituere fra. Bootcampen er planlagt med 2 ugentlige træninger samt mulighed for lørdagstræning, hvilket giver dig lige præcis de hviledage som du har brug for, for at opnå optimal restituering mellem træningspasene. Her du få ægte kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

MØD VORES GLADE DELTAGERE

TRÆNINGSFORLØB Ved Herlufsholm Idrætscenter

05 december – 30 januar 2022

Mandag & Onsdag

16:30 – 17:30

Mandag & Onsdag

17:30 – 18:30

Mandag & Onsdag

18:30 – 19:30

30 januar – 27 marts 2022

Mandag & Onsdag

16:30 – 17:30

Mandag & Onsdag

17:30 – 18:30

Mandag & Onsdag

18:30 – 19:30

27 marts – 22 maj 2022

Mandag & Onsdag

16:30 – 17:30

Mandag & Onsdag

17:30 – 18:30

Mandag & Onsdag

18:30 – 19:30

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning