Fysio Bootcamp
Hinnerup

BLIV . PÅ DEN SJOVE MÅDE

Kunne du tænke dig en hensynstagende kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop?

Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form?

På Fysio Bootcamp Hinnerup får du 2 ugentlige træninger i 8 sjove & effektive uger. Vi træner på små eksklusive hold af omkring 12 personer, hvor du vil få et kærligt skub til forandring samt motivationen til at fastholde en livsstil der vil give dig vedvarende resultater. Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig tydelige og mærkbare kropsforandringer gennem skyhøj fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed, uden negativt slid og belastning. På dette forløb kan du komme sikkert i mål med drømmekroppen, uanset alder, form og eventuelle skavanker. Har du særlige behov der skal tages hensyn til, så vil du med den tætte kontakt til en fysioterapeut, have de perfekte rammer til at få optimeret en træning som passer til DIG. Vi garantere en træningsoplevelse i verdensklasse og en sikker vej en ny krop – fuld af energi og overskud i hverdagen.

8 UGERS BOOTCAMP

10 oktober – 5 december 2021

Vi har desværre ingen hold i denne periode. Kom endelig tilbage igen engang.

DET FÅR DU

  Tydelige og holdbare resultater, uden slid og smerter
  Personligt tilpasset niveau, hvor alle kan være med
  2 sjove og effektive trænings sessioner om ugen i 8 uger
  Adgang til lukket forum
  Dybdegående viden om sund træningsteknik
  Eksklusivt privathold på omkring 12 deltagere
  Adgang til videobibliotek med guidede træningsøvelser

EKSTRA SERVICE

Gratis body age scanning, kan benyttes på udvalgte datoer samt på en af vores klinikker i Aalborg, Aarhus, Odense, Vejle og København.

DET INDGÅR I FYSIO BOOTCAMP

8 ugers bootcamp

2 ugentlige trænings forløb i 8 sjove, effektive og transformerende uger i det fri.

Eksklusivt privat hold

Corona Venlige holdstørrelser af omkring 12 deltagere for optimal sikkerhed og træningskvalitet.

Fysioterapeutisk træning

Skades og smertefri metode med personlig tilpasning for enhver form, alder og eventuel problematik.

Body age scanning

Mulighed for fuld kropsanalyse før og efter forløbet, med estimering af fedtprocent, muskelmasse og alder. Få foretaget body age scanning i Aalborg, Aarhus, Vejle, Odense og København.

Forum & øvelsesbibliotek

Du får adgang til tusind vis af eksklusive øvelsesvideoer, som du kan tilgå præcis når det passer dig.

Sygeforsikringen "Danmark"

Få tilskud med Sygeforsikringen "Danmark", såfremt du er berettiget hertil. Baseret på en individuel fysioterapeutisk konsultation kan vi vurdere om du er berettiget til tilskud.

Vi træner ved Hinnerup-BADET

HOLDTIDER I HINNERUP

Mandag

16:30 – 17:30

Emil Gadeberg

17:30 – 18:30

Emil Gadeberg

18:30 – 19:30

Emil Gadeberg

Tirsdag
Onsdag

16:30 – 17:30

Emil Gadeberg

17:30 – 18:30

Emil Gadeberg

18:30 – 19:30

Emil Gadeberg

Torsdag
Fredag

BOOTCAMP INFORMATION

Vi starter med Body Age Scanning
Vi starter og slutter vores bootcamps med mulighed for Body Age scanning. Body age scanning medfølger i forløbet og kan laves på en af vores klinikker i Aalborg, Aarhus, Odense, Vejle, Silkeborg og København. Ved tilmelding får du en velkomstmail, hvori du finder link til tidsbestillingen. Vi ligger tider ind løbende, så hvis du ikke kan finde en tid i kalenderen, så prøv igen på et senere tidspunkt. På målingsdagen kan du droppe ind og få en snak med din fysioterapeut og få foretaget en opstarts og afslutnings måling af din nuværende fedtprocent, muskelmasse & metabolske alder. Dette giver dig håndgribelige beviser for dine fremskridt og resultater.

Træningen
På Fysio Bootcamp får du 12 målrettede træningssessioner med din faste træningsgruppe og jeres personlige træner / fysioterapeut. Her vil du få et kærligt skub til at yde dit bedste under træningen, under professionel fysioterapeutisk guidance. Vi skaber de optimale rammer for at du kan opnå flotte resultater og komme hele vejen i mål med dit livs form. Vi sammen som gruppe, men træningen er strukturet sådan, at du vil kunne den bedste professionelle hjælp at tilpasse øvelser, teknik og niveau til dit individuelle behov. Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, vil du på et lille intimet hold med faste fysioterapeuter have de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.

Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi træningens svar på en multivitaminpille. Hver eneste træning nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjove og effektive træningsflows for hele kroppen. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og friskere måde at komme i form sammen med andre.

Fuld Fleksibilitet
Selvom du blive en del af din egen lille træningsgruppe, så har du selvfølgelig fuld fleksibilitet til at tage dine 2 ugentlige træninger, på præcis de dage og tider som passer bedst ind i dit liv fra uge til uge. Vi har mange ugentlige hold på fordelt på formiddag, eftermiddag og aften, så der altid er en god mulighed for at få din træning til at passe ind i hverdagen. Kontakt vores kundeservice for at skifte over på et hold der passer dig bedre.

Derfor virker det
Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig en flottere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden hertil ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du på Fysio Bootcamp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og virksom træningsteknik, så du vil have værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet! Vores intensive 6 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se nogle rigtig flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens afbefalinger om 2 ugentlige træninger der som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). Med 2 times ugentlig kvalitetstræning på Fysio Bootcamp får du et udbytte svarende til mindst 5 timers “almindelig” træning. Netop derfor slipper du for at lægge ekstra stress oven i din eksisterende hverdag.

Fysio Bootcamp er bygget på en forskningsbaseret tilgang til træning. Vi udfordrer dig tilpas til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, men som du samtidigt er i stand til at restituere fra. Bootcampen er planlagt med 2 ugentlige træninger samt mulighed for lørdagstræning, hvilket giver dig lige præcis de hvile dage som du har brug for, for at restituere optimalt imellem træningspas. Her du få ægte kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

MØD VORES GLADE DELTAGERE

TRÆNINGSFORLØB I HINNERUP

10 oktober – 5 december 2021

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning