FYSIO CAMP

HØRSHOLM

. udendørstræning i Rungsted Hegn Hørsholm

Afspil video

Læs mere om vores udendørstræning i Hørsholm

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Visionen

Nestled i Holtes grønne landskab, gemmer Geelskoven på en særlig oplevelse. Med Fysio Camp i Geelskoven ønsker vi at åbne dørene til et transformerende, udendørs fysioterapiforløb. Målet er at forme en fit & smertefri krop, uanset hvor i Holte du kommer fra.

Vores ambition er at præsentere et enestående bootcamp-forløb, hvor du vil opleve forbedret styrke, opstramning, og øget fedtforbrænding. Gennem hele forløbet vil du mærke en tydelig reduktion i eventuelle smerter.

Siden 2017 har der ikke været et fysioterapi- eller træningstilbud i Holte, der har gjort en så dybtfølt forskel for sine deltagere som Fysio Bootcamp.

Som et af Holtets mest fremtrædende og prisroste fysioterapi- og udendørs træningskoncepter, har vi, baseret på utallige succesfulde transformationer, udformet en metode, der konsekvent viser resultater.

Fysio Camp i Geelskoven er træningens essens, kondenseret: En fusion af fysioterapi, fitness og fællesskab i skovens beroligende omgivelser. Denne potente kombination kan tage din fysiske og mentale sundhed til hidtil usete højder.

Med vores idylliske base i Geelskoven sørger vi for at skabe et miljø, hvor alle kan blive en del af et motiverende og inkluderende fællesskab, som gør træning til en ren fornøjelse.

Uanset dit udgangspunkt, din form, alder eller tidligere skadeshistorie, er der en plads til dig i Fysio Camp i Holte.

Vi garanterer, at du får den professionelle fysioterapeutiske vejledning og støtte, der skal til for at sikre dig en tryg og givende træningsoplevelse. Vi hjælper dig med at bygge et solidt fundament for en smertefri og funktionel krop, fyldt med energi og overskud.

Skulle du have spørgsmål eller behov for assistance? Vi er altid at finde i Geelskoven eller klar til at hjælpe gennem vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørstræning i Holte?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning