FYSIO CAMP HORSENS

. udendørs træning i Horsens, Bygholm Park

Afspil video om Nicolas Rockland underviser i fysioterapeutisk udendørs træning.jpg

Læs mere om vores udendørs træning i Horsens

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop i den friske danske natur? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form. På vores små eksklusive hold er du sikker på at få kvalitetsrig træning sammen med et godt sammenhold. Bliv en del af Fysio Bootcamps udendørs træning i Horsens, Bygholm Park i dag.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Udendørs træning i Horsens

Visionen med Fysio Bootcamp i Bygholm Park er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb for en fit & smertefri krop.

Vi ønsker at tilbyde dig et exceptionelt bootcamp-forløb ved det udendørs træningsanlæg ved Albuen, som vil booste din styrke, opstramning og fedtforbrænding, mens du gradvist vil mærke, at smerterne reduceres.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere fra Horsens med at opnå en sundere krop og dagligdag end Fysio Bootcamp i Bygholm Park.

Som Horsens førende og mest roste fysioterapi og udendørs træningskoncept, har vi, baseret på tusinder af vellykkede krops- og sundhedstransformationer, skabt en enestående metode, som har bevist sin effektivitet.

Fysio Bootcamp i Bygholm park er nemlig træningens svar på en multivitamin, kombineret af fysioterapi, fitness og fællesskab i den friske luft og skønne natur. En formidabel kombination, der har potentiale til at løfte din fysiske og mentale sundhed til et nyt niveau.

Med vores unikke beliggenhed i hjertet af Bygholm Park og ved siden af det udendørs træningsanlæg, inviterer vi dig ind i et inspirerende og inkluderende fællesskab, hvor træningen bliver en fornøjelse – hver gang.

Uanset niveau, form, alder eller tidligere skadeshistorik, er der plads til dig hos Fysio Bootcamp.

Her garanterer vi den professionelle fysioterapeutiske hjælp, du behøver for at opnå sikker og frugtbar træning. Et solidt fundament for en smertefri og funktionel krop med masser af energi og overskud i dagligdagen.

Hvis du har spørgsmål til vores udendørs træning i Horsens, er du meget velkommen til at kontakte vores dedikerede kundeservice, som sidder klar til at rådgive dig i dit nye træningseventyr.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørs træning i Horsens?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning