FYSIO CAMP

KØBENHAVN

. udendørs træning i København & omegn

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab i København

I Amager Strandpark kan du nyde en forfriskende & udbytterig udendørstræning, hvor hav og det grønne parkområde mødes. Du finder vores træningsstation foran Sneglehuset, hvor vi har alt hvad vi skal bruge til at løfte din fitness & smertefrihed til nye højder.

I Charlottenlund Strandpark holder vi til lige mellem Charlottenlund Søbad og fortet. Midt i grønne park og med fantastisk havudsigt, kan du her nyde naturens helt eget sundhedsboost, mens vi hjælper dig trygt & sikkkert i mål med dit livs form.

På Frederiksberg kan du finde vores centralt beliggende Fysio Camp ved Oasen i Søndermarken. Et naturskønt område midt i byens pulserende liv, hvor vi medbringer alt det udstyr du skal bruge, til en sjov & effektiv kropsforvandling på en ny måde

Midt i Københavns pulserende liv, finder du vores anmelderroste Fysio Camp i Fælledparken. Mellem det udendørs træningsanlæg og parkens træer, skaber vi her en træningsoplevelse ud over det sædvanlige.

I Utterslev Mose finder du vores Fysio Camp under træningspavillonen, omgivet af vild natur fra alle sider. Lige her ved piratlegepladsen og det udendørs træningsanlæg skaber vi en sjov og svedig workout, for et stærkere, flottere og sundere dig.

Valbyparken i København er ikke kun en smuk oase, men også et ideelt sted til fysisk træning og bootcamp-aktiviteter. De naturskønne omgivelser skaber den perfekte ramme for intensiv træning og udendørs fitness. Så hvis du leder efter et sted at udfordre dine fysiske grænser og samtidig nyde naturens skønhed, er Valbyparken det ideelle sted for din næste bootcamp.

I Skovlunde, København finder du et ideelt sted for udendørs træning. De naturskønne omgivelser og velholdte græsområder skaber den perfekte kulisse for intens træning. Oplev god og effektiv træning i Skovlundes friske natur.

På vores Online Camp får du en skræddersyet træning, som vil få dig sikkert og effektivt i mål med en fit og smertefri krop i balance. Med udgangspunkt i netop din krop, hverdag og mål, designer vi en skudsikker plan for din forvandling.

Afspil video

Udendørs træning i København

Visionen med Fysio Camp er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb, for en fit & smertefri krop, uanset hvor du er i København og omegn. 

At tilbyde dig et ekstraordinært bootcamp forløb, som vil accelerer din styrke, opstramning og fedtforbrænding, mens du systematisk vil opleve at blive mere smertefri i processen.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere københavnere i mål med en sundere krop og hverdag, end Fysio Bootcamp. 

Som en af de største og mest anmelderroste fysioterapi og udendørs træningskoncepter, har vi med afsæt i tusindvis af succesfulde krops og sundhedstransformationer, skabt en unik metode, som har bevist at virke. 

Fysio Camp er nemlig træningens svar på en multivitamin, bestående af fysioterapi, fitness og fællesskab i det fri. En magisk kombination med potentialet til at løfte din fysiske og mentale sundhed til helt nye højder. 

Med faste udendørs træningsteams i Søndermarken, Fælledparken, Charlottenlund, Amager Strandpark, Utterslev Mose og Skovlunde, har vi gjort det muligt for dig at blive en del af et motiverende og inkluderende fællesskab, som vil gøre din træning til en leg. 

Uanset niveau, form, alder eller eventuelle skadeshistorik er der plads til dig på Fysio Camp København.  

Her er du garanteret den professionelle fysioterapeutiske hjælp som du har brug for, til at opnå en sikker og udbytterig træning. Et stærkt og langtidsholdbart fundament for smertefrihed og funktionel krop med energi og overskud i hverdagen. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar til at hjælpe dig i vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet tusindvis af danskere til en fit & smertefri krop

Hør deres historier her

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores udendørs træning i København?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning