Fysioterapeutisk opstartskonsultation

BLIV . PÅ DEN SJOVE MÅDE

Afspil video

Vil du gerne have muligheden for at søge tilskud fra Sygeforsikring Danmark til vores fysioterapeutiske holdtræning?

Det er blevet en forudsætning fra Sygeforsikring Danmark, at man ved hver eneste bootcamp opstart har en ny fysioterapeutisk konsultation, såfremt man ønsker at komme i betragtning til potentielt set, at kunne opnå et tilskud til sin holdtræning.

En af vores autoriserede fysioterapeuter vil vurdere om, der er fagligt grundlag for en indberetning af dit fysioterapeutiske bootcampforløb til Sygeforsikring Danmark.

Hvis din fysiske tilstand svarer til listen over fysioterapeutiske problemstillinger omfattet af Sygeforsikring Danmark, vil du kunne få refusion. Der er dog ingen garanti for, at du bliver godkendt. Dette er endeligt op til Sygeforsikring Danmark.

Det er vigtigt, at du er bekendt med Sygeforsikring Danmarks nye regler og vilkår, hvor de har indført et loft for tilskud til holdtræning pr løbende 12. måneder. Dette vil kunne påvirke dit tilskud, såfremt du allerede har opnået dit maksimale tilskudsbeløb.

Læs mere om vilkår og betingelser på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside.

Fysioterapeutisk Opstartskonsultation

Her kan du tilkøbe en fysioterapeutisk opstartskonsultation, som er obligatorisk for at opnå muligheden om at søge tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Såfremt din fysiske tilstand svarer til listen over fysioterapeutiske problemstillinger, som Sygeforsikring Danmark dækker, og at vores autoriserede fysioterapeut vurdere, at der er fagligt grundlag for en indberetning af dit bootcampforløb, vil vi kunne en indberette din deltagelse på bootcampen til Sygeforsikring Danmark.

SKAL DU MED PÅ BOOTCAMP?

8 ugers bootcamp

2 ugentlige trænings forløb i 8 sjove, effektive og transformerende uger i det fri.

Eksklusive og private hold

Corona-venlige holdstørrelser af omkring 12 deltagere for optimal sikkerhed og træningskvalitet.

Fysioterapeutisk træning

Skades og smertefri metode med personlig tilpasning for enhver form, alder og eventuel problematik.

Body Age Scanning

Mulighed for fuld kropsanalyse før og efter forløbet med estimering af fedtprocent, muskelmasse og alder. Få foretaget body age scanning på en af vores udvalgte lokationer.

Forum & øvelsesbibliotek

Du får adgang til tusindvis af eksklusive øvelsesvideoer, som du kan tilgå når det passer dig.

Sygeforsikringen "Danmark"

Få tilskud med Sygeforsikringen "Danmark", såfremt du er berettiget hertil. Baseret på en individuel fysioterapeutisk konsultation kan vi vurdere om du er berettiget til tilskud.

BOOTCAMP INFORMATION

Træningen

På Fysio Bootcamp får du 16 målrettede træningssessioner med din faste træningsgruppe og jeres personlige træner/fysioterapeut. Her vil du få et kærligt skub til at yde dit bedste under træningen, under professionel fysioterapeutisk guidance. Vi skaber de optimale rammer for, at du kan opnå flotte resultater og komme hele vejen i mål med dit livs form. Vi er sammen som gruppe, men træningen er struktureret sådan, at du får den bedste professionelle hjælp til at tilpasse øvelser, teknik og niveau til dit individuelle behov. Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, vil du på et lille intimt hold, med faste fysioterapeuter, have de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.

Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi træningens svar på en multivitaminpille. Hver eneste træning er nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjov, effektiv og smertefri træning hvor hele kroppen kommer i bevægelse. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og en friskere måde at komme i form sammen med andre.

Derfor virker det

Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig en sundere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, som er baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du med Fysio Bootcamp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og effektiv træningsteknik, så du får værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet! Vores intensive 8 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om 2 ugentlige træninger som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs. muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). Med 2 times ugentlig kvalitetstræning på Fysio Bootcamp får du et udbytte svarende til mindst 5 timers “almindelig” træning. Netop derfor slipper du for at lægge ekstra stress oven i din eksisterende hverdag.

Fysio Bootcamp er bygget på en forskningsbaseret tilgang til træning. Vi udfordrer dig tilpas nok til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, som du samtidigt er i stand til at restituere fra. Bootcampen er planlagt med 2 ugentlige træninger, hvilket giver dig lige præcis de hviledage som du har brug for, for at opnå optimal restituering mellem træningspasene. Her du få ægte kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

Vi tilbyder muligheden for Body Age Scanning i starten og slutningen af bootcampen.

Vi starter og slutter vores bootcamps med mulighed for Body Age Scanning. Body Age Scanning er en gratis service, som man kan benytte sig af på udvalgte datoer og klokkeslæt på en af vores klinikker. Ved tilmelding får du en velkomstmail, hvori du finder link til tidsbestillingen. Vi lægger tider ind løbende, så hvis du ikke kan finde en tid i kalenderen, så prøv igen på et senere tidspunkt. På målingsdagen kan du kigge ind og få en snak med din fysioterapeut og få foretaget en opstarts- og afslutnings måling af din nuværende fedtprocent, muskelmasse & metaboliske alder. Dette giver dig håndgribelige beviser for dine fremskridt og resultater.

MØD VORES GLADE DELTAGERE

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning