Fysio camp

toldbodgade 8

. indendørs træning i Aarhus C

Start din personlige transformation om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Afspil video om Bootcamper der træner med TRX

Bliv fit & smertefri på den smarte måde

Kunne du tænke dig en hensynstagende kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? 

Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form?

På Fysio Bootcamp Toldbodgade får du 2 ugentlige træninger 8 sjove & effektive uger. Vi træner på små eksklusive hold af omkring 6-12 personer, hvor du vil få et kærligt skub til forandring samt motivationen til at fastholde en livsstil der vil give dig vedvarende resultater. Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig tydelige og mærkbare kropsforandringer gennem skyhøj fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed, uden negativt slid og belastning. På dette forløb kan du komme sikkert i mål med drømmekroppen, uanset alder, form og eventuelle skavanker. Har du særlige behov der skal tages hensyn til, så vil du med den tætte kontakt til en fysioterapeut, have de perfekte rammer til at få optimeret en træning som passer til DIG. Vi garantere en træningsoplevelse i verdensklasse og en sikker vej en ny krop – fuld af energi og overskud i hverdagen.

På Fysio Camp Aarhus C får du:

Du kan forvente:

8 UGERS BOOTCAMP

24 MARTS - 19 MAJ

Kun 997,- (spar 70 %)

Tilmeld dig med fuld tilfredshed eller pengene tilbage

En gennemtestet vej til dit livs sundhedsforvandling

Suppler din indendørs træning i Aarhus op med gratis yoga & weekendtræning, i det omfang som passer dig

Mandag

Fysio Camp

16.30 – 17.30

Fysio Camp

17.40 – 18.40

Tirsdag

Prehab Yoga

16.30 – 17.30

Prehab Yoga

17.40 – 18.40

Onsdag

Fysio Camp

16.30 – 17.30

Fysio Camp

17.40 – 18.40

Torsdag

Prehab Yoga

16.30 – 17.30

Prehab Yoga

17.40 – 18.40

Lørdag

Udendørstræning

09.00 – 10.00

Søndag

Yoga Workshop

10.30 – 10.30

Vi træner indendørs på Toldbodgade 8, Aarhus C

BOOTCAMP INFORMATION

Træningen

På Fysio Bootcamp får du 16 målrettede træningssessioner med din faste træningsgruppe og jeres personlige træner/fysioterapeut. Her vil du få et kærligt skub til at yde dit bedste under træningen, under professionel fysioterapeutisk guidance. Vi skaber de optimale rammer for, at du kan opnå flotte resultater og komme hele vejen i mål med dit livs form. Vi er sammen som gruppe, men træningen er struktureret sådan, at du får den bedste professionelle hjælp til at tilpasse øvelser, teknik og niveau til dit individuelle behov. Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, vil du på et lille intimt hold, med faste fysioterapeuter, have de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.

Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi træningens svar på en multivitaminpille. Hver eneste træning er nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjov, effektiv og smertefri træning hvor hele kroppen kommer i bevægelse. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og en friskere måde at komme i form sammen med andre.

Derfor virker det

Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig en sundere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, som er baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du med Fysio Bootcamp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og effektiv træningsteknik, så du får værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet! Vores intensive 8 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om 2 ugentlige træninger som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program, med 2 ugentlige kvalitetstræninger, til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs. muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). 

Fysio Bootcamp er bygget på en forskningsbaseret tilgang til træning. Vi udfordrer dig tilpas nok til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, som du samtidigt er i stand til at restituere fra. Bootcampen er planlagt med 2 ugentlige træninger, hvilket giver dig lige præcis de hviledage som du har brug for, for at opnå optimal restituering mellem træningspasene. Her du få ægte kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

Vi tilbyder muligheden for Body Age Scanning i starten og slutningen af bootcampen.

Vi starter og slutter vores bootcamps med mulighed for Body Age Scanning. Body Age Scanning er en gratis service, som man kan benytte sig af på udvalgte datoer og klokkeslæt på en af vores klinikker. Ved tilmelding får du en velkomstmail, hvori du finder link til tidsbestillingen. Vi lægger tider ind løbende, så hvis du ikke kan finde en tid i kalenderen, så prøv igen på et senere tidspunkt. På målingsdagen kan du kigge ind og få en snak med din fysioterapeut og få foretaget en opstarts- og afslutnings måling af din nuværende fedtprocent, muskelmasse & metaboliske alder. Dette giver dig håndgribelige beviser for dine fremskridt og resultater.

Se vores øvrige træningsforløb i Aarhus & omegn

I Riis Skoven træner vi i det fantastiske parkområde ud for Trøjborg og tættest på Aarhus C. Vi holder til i området nær de udendørs træningsmaskiner samt dronningestolene / udsigten.
I Mindeparken nyder formiddagsholdene deres træning med formidabel havudsigt ved Flagpladsen, mens eftermiddagsholdene holder glæden af skoven ved shelterpladsen
I Stavtrup får vi den bedste kombination af natur og udendørs træningsfaciliteter. I skoven nær spejderhytten vil du finde vores helt særlige træningsstation og en træningsoplevelse i verdensklasse.
I byparken i Harlev træner vi ved et af byens brugbare fitnessanlæg, omgivet af naturens skønhed og ro. Et sted med alt hvad der skal til for at løfte din fitness og smertefrihed til et helt nyt niveau.
I Skødstrup træner vi ved Skødstrup skole, hvor vi med legepladsen som træningsbase, kan drage nytte af et hav af naturlige træningsmuligheder til en varieret & udbytterig træningsoplevelse
I stilling nyder vi en behagelig og vindstille træning under Østervangens smukke valnøddetræer, og omgivet af parkens vilde natur. Find os mellem Rødkløvervej og Niels Bors Vej.
I Aabyhøj har vi fornøjelsen af at præsentere et ekstraordinært træningssted hos Movement Gym. Den perfekte kombination af indendørs og udendørs træning!
I Aarhus C træner vi centralt beliggende ved havnen, bag Dokk1. Her nyder vi det bedste af byens ekstraordinære træningsfaciliteter, med et hav af bænke, trapper & niveauer

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk
Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

VI HOLDER FERIE D. 14. JULI TIL D. 11. AUGUST 2024.

Det vil sige, at fra d. 14. juli til 11. august 2024, er der ingen træninger. Såfremt du er fast medlem vil det betyde, at du ikke betaler for perioden 14. juli – 11. august, da der ingen træninger er.
Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning