FYSIO CAMP

VEJEN ANLÆG

. udendørstræning i Vejen

Afspil video

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop?

Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form?

På Fysio Bootcamp forløbet får du 2 ugentlige træninger i 4/8 sjove & effektive uger. Vi træner på små eksklusive hold på omkring 4-12 personer, hvor du vil få et kærligt skub til forandring samt motivationen til at fastholde en livsstil, der vil give dig vedvarende resultater. Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig tydelige og mærkbare kropsforandringer gennem skyhøj fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed, uden negativt slid og belastning. På dette forløb kan du komme sikkert i mål med drømmekroppen, uanset alder, form og eventuelle skavanker. Har du særlige behov der skal tages hensyn til, så vil du med den tætte kontakt til en fysioterapeut, have de perfekte rammer til at få optimeret en træning som passer til DIG. Vi garanterer en træningsoplevelse i verdensklasse og en sikker vej en ny krop – fuld af energi og overskud i hverdagen.

Spar 15% og bliv fast medlem i dag!

Hos Fysio Bootcamp har du mulighed for at tilmelde dig som fast medlem. Som fast medlem sparer du 15% på hver eneste bootcamp periode, og du reserverer en plads på holdet fremadrettet. På den måde behøver du ikke at bekymre dig om, at tilmelde dig igen, hvis du gerne vil fortsætte efter de 8 uger!
Dit medlemskab bliver automatisk fornyet inden opstarten af en ny bootcamp.

Der er absolut ingen binding og ingen gebyrer!

Et medlemskab kan opsiges med 14 dages varsel, til udgangen af indeværende bootcamp periode. Opsiges medlemskabet mindre end 14 dage før indeværende bootcamp afslutter, vil opsigelsen først træde i kraft ved afslutning af næste bootcamp. Vær opmærksom på at vores officielle bootcamp opstartsdato altid er en søndag, og dermed skal opsigelsen senest være modtaget den pågældende søndag. Kun tilgængelig for 8/7 ugers bootcamp.

4 UGERS BOOTCAMP

No products to show

8 UGERS BOOTCAMP - FRA 1697 DKK

Bliv fast medlem og spar 15% på hver bootcamp. 

No products to show

DET FÅR DU

EKSTRA SERVICE

(Body age scanning er desværre ikke tilgængelig for 4 ugers bootcamp)

Gratis Body Age Scanning som kan benyttes på udvalgte datoer, samt på en af vores klinikker.

        Vær opmærksom på at vi holder sommerferie mellem                  14. juli – 11. august.
Det vil sige, at fra d. 14. juli til 11. august 2024, er der ingen træninger. Såfremt du er fast medlem vil det betyde, at du ikke betaler for perioden 14. juli – 11. august, da der ingen træninger er.

DET INDGÅR I FYSIO BOOTCAMP

8 ugers bootcamp

2 ugentlige trænings forløb i 8 sjove, effektive og transformerende uger i det fri.

Eksklusive og private hold

Corona-venlige holdstørrelser af omkring 12 deltagere for optimal sikkerhed og træningskvalitet.

Fysioterapeutisk træning

Skades og smertefri metode med personlig tilpasning for enhver form, alder og eventuel problematik.

Body Age Scanning

Mulighed for fuld kropsanalyse før og efter forløbet med estimering af fedtprocent, muskelmasse og alder. Få foretaget body age scanning på en af vores udvalgte lokationer.

Forum & øvelsesbibliotek

Du får adgang til tusindvis af eksklusive øvelsesvideoer, som du kan tilgå når det passer dig.

Sygeforsikringen "Danmark"

Få tilskud med Sygeforsikringen "Danmark", såfremt du er berettiget hertil. Baseret på en individuel fysioterapeutisk konsultation kan vi vurdere om du er berettiget til tilskud.

Vi træner i Vejen Anlæg

TRÆNERTEAMET

HOLDTIDER I VEJEN ANLÆG

Mandag

18:30 – 19:30

18:30 – 19:30

Malene Marschall Schmidt

Tirsdag
Onsdag

18:30 – 19:30

18:30 – 19:30

Malene Marschall Schmidt

Torsdag
Fredag

BOOTCAMP INFORMATION

Træningen

På Fysio Bootcamp får du 16 målrettede træningssessioner med din faste træningsgruppe og jeres personlige træner/fysioterapeut. Her vil du få et kærligt skub til at yde dit bedste under træningen, under professionel fysioterapeutisk guidance. Vi skaber de optimale rammer for, at du kan opnå flotte resultater og komme hele vejen i mål med dit livs form. Vi er sammen som gruppe, men træningen er struktureret sådan, at du får den bedste professionelle hjælp til at tilpasse øvelser, teknik og niveau til dit individuelle behov. Alle kan være med, og lider du af skader, skavanker eller dårlig form, vil du på et lille intimt hold, med faste fysioterapeuter, have de optimale rammer for personlig regrediering og progrediering, så du kan blive udfordret på netop dit niveau.

Med egen kropsvægt, moderne udstyr og naturens unikke træningsmuligheder, tilbyder vi træningens svar på en multivitaminpille. Hver eneste træning er nøje tilrettelagt af vores dygtige trænere, så du er garanteret sjov, effektiv og smertefri træning hvor hele kroppen kommer i bevægelse. Træning i naturen giver dig et fantastisk frirum i hverdagen og en friskere måde at komme i form sammen med andre.

Derfor virker det

Fysio Bootcamp er udviklet til at give dig en sundere, stærkere og mere smertefri krop i balance. Hemmeligheden ligger i vores specialdesignede træningsprogrammer, som er baseret på det naturlige bevægemønster. Ud over at opstramme og forme figuren, så vil du med Fysio Bootcamp også få en unik forebyggelse af kroppens degenerative aldringssymptomer. Vi skaber bevægelighed og balance i kroppens led, stabilitet af kernemuskulaturen og efterlader dig med et dybdegående kendskab til sund og effektiv træningsteknik, så du får værktøjerne til at tage dig af egen sundhed – hele livet! Vores intensive 8 ugers forløb er tilpas korte til, at det er overskueligt – og lange nok til at du vil komme til at se flotte resultater. Med skøn natur, fællesskab og svedige fysioterapeutiske træningspas, vil du være top motiveret til at gå all-in. På Fysio Bootcamp er du godt dækket i forhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om 2 ugentlige træninger som vedligeholder og øger kondition og muskel- og knoglestyrke. Denne innovative træningsmetode tager det bedste fra alle verdener og rammer “the sweet spot” mellem styrke, smidighed, muskelopbygning, fedtforbrænding og kredsløbstræning.

Netop derfor er det et vanvittigt effektivt program, med 2 ugentlige kvalitetstræninger, til at flytte dit setpoint – både for kropssammensætning (fedt vs. muskler), og hvad du er i stand til fysisk (din styrke, adræthed og stamina). 

Fysio Bootcamp er bygget på en forskningsbaseret tilgang til træning. Vi udfordrer dig tilpas nok til, at kroppen er nødt til at re-modellere sig selv i en stærkere og mere fit version af dig selv, som du samtidigt er i stand til at restituere fra. Bootcampen er planlagt med 2 ugentlige træninger, hvilket giver dig lige præcis de hviledage som du har brug for, for at opnå optimal restituering mellem træningspasene. Her du få ægte kropstransformerende træning, som giver dig mere energi, end den tager fra dig.

Vi tilbyder muligheden for Body Age Scanning i starten og slutningen af bootcampen.

Vi starter og slutter vores bootcamps med mulighed for Body Age Scanning. Body Age Scanning er en gratis service, som man kan benytte sig af på udvalgte datoer og klokkeslæt på en af vores klinikker. Ved tilmelding får du en velkomstmail, hvori du finder link til tidsbestillingen. Vi lægger tider ind løbende, så hvis du ikke kan finde en tid i kalenderen, så prøv igen på et senere tidspunkt. På målingsdagen kan du kigge ind og få en snak med din fysioterapeut og få foretaget en opstarts- og afslutnings måling af din nuværende fedtprocent, muskelmasse & metaboliske alder. Dette giver dig håndgribelige beviser for dine fremskridt og resultater.

MØD VORES GLADE DELTAGERE

TRÆNINGSFORLØB VEJEN ANLÆG

VI HOLDER FERIE D. 14. JULI TIL D. 11. AUGUST 2024.

Det vil sige, at fra d. 14. juli til 11. august 2024, er der ingen træninger. Såfremt du er fast medlem vil det betyde, at du ikke betaler for perioden 14. juli – 11. august, da der ingen træninger er.

No products to show

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores træning i Vejen?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning