FIRMA CAMP

Firmatræning der fremmer .

Afspil video om DOK1 billede komprimeret

Vi tilbyder lige nu firmatræning i hele landet, med 33 aktive træningslokationer

Fysio Bootcamp´s Firma Camp er meget mere end bare firmatræning. På vores specialudviklede firmatrænings forløb, integrerer vi den nyeste evidensbaserede viden indenfor fysioterapi & sundhedsfremme med solidt gennemtestede træningsprogrammer, som over de sidste 7 år har bevist at skabe tydelige og mærkbare resultater, for titusindvis af danskere over hele landet. 

Visionen med Firma Camp er at gøre fællesskab, forebyggele & forvandling til en leg, via fællesskabsopbyggende træningsoplevelser, som er udviklet til at accelererer udviklingen mod en fit og smertefri krop, på en sjovere måde. Firmatræning med præcis det der skal til for at reducere sygefraværet, styrke sammenholdet på tværs af afdelinger, og opbygge en stærkere medarbejderstab. 

Vi tilbyer firmatræning i alle afkroge af landet og er netop nu igang med at skabe firmasundhed på mere end 33 faste træningslokationer i Alt fra Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sjalldand og Nordsjælland. Men vi kommer også gerne ud på netop jeres adresse og igangsætter en fysioterapeutisk træningsoplevelse, til glæde for både medarbejdere og virksomeheden som helhed.

Vores tilstedeværelse rundt om i DK

Fordele for medarbejderen

Fordele for virksomheden

FIRMATRÆNING

I HELE LANDET

Vi afholder lige nu . firmatræning i hele Danmark

I Aarhus C har vi mange træningslokationer, hvor vi kan nyde det bedste af byens ekstraordinære træningsfaciliteter, med et hav af bænke, trapper & niveauer. Vi kan også sagtens komme til jeres firma! Lad os hjælpe jer i gang med et sundhedsfremmende tiltag.

Om vi skal nyde naturen i den skønne Skovdal, Lindholm Strandpark eller et helt tredje sted, det er op til jer. Vi kommer gerne og levere kvalitetsrig fysioterapeutisk træning, hvor I er. Vores autoriseret fysioterapeut tager trygt hånd om jeres ønsker.

Kom ud i den skønne natur og nyd den friske luft, alt imens I får kvalitetsrig fysioterapeutisk træning. Vores firmacamp har fokus på sundhed, motion og teambuilding. Frem sundheden, trivslen og teambuildingen på tværs af afdelinger med vores firmacamp.

Skal vi stå for den fysioterapeutiske træning i jeres baghave? Eller måske i en lokal naturskøn park, uanset så er vi beriget med utallige muligheder for at gøre træningen spændende, effektiv og sund.

Afspil video

Hvorfor Firma Camp ?

Med Fysio Bootcamps firmatræning kan din virksomhed nu nyde Danmarks mest populære træningsforløb, som en integreret del af arbejdsugen. En sjov, effektiv og fællesskabsopbyggende træningsoplevelse, som gør jeres ugentlige workouts til en leg, og samtidig sikre trygge fysioterapeutiske rammer til udviklingen af en smertefri krop. 

Som fysioterapeutiske træningseksperter, med speciale i transformerende holdtræning, kan vi tilbyde landets mest gennemtestede og virkningsfulde løsning inden for firmatræning. Et gennemarbejdet koncept som allerede har bevist at skabe tydelige og målbare resultater for titusindvis af glade danskere over hele landet, og så endda på en sjovere, sundere og mere fleksibel måde, som kan tilpasses nøjagtig til jeres virksomheds behov og ønsker. 

Fysio Bootcamp’s firmatræning er en fantastisk måde at sikre sig sunde, glade og stærke medarbejdere, som er naturligt modstandsdygtige overfor udviklingen af degenerative aldringssymptomer, livsstilssygdomme og smerter, som ofte kan føre til langtidssygemeldinger. Men firmatræning har også bevist at have en enormt positiv indvirkning på det mentale helbred, og kan udover at nedsætte risikoen for stress og depression, også være med til at højne den generelle arbejdsglæde, samarbejdet på tværs af afdelinger, og samtidig skabe en større følelsesmæssig tilknytning til virksomheden.

Ikke alene fordi medarbejderen her får bedre rammer til at danne tættere relation med sine kollegaer, men også fordi medarbejderen ofte vil føle sig mere prioriteret og værdsat i en virksomhed, som viser vilje og lyst til at investere i sin medarbejderstab. Hvilket i dag er vigtigere end nogensinde før, hvis man som virksomhed ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle et ekstraordinært team, i den store konkurrence om kvalificeret arbejdskraft. 

Så det store spørgsmål er måske i virkeligheden, om I som firma, vil investere i en professionel sundhedsløsning med fokus på træning og fællesskab. Med firmatræning hos Fysio Bootcamp, stiller vi op med komplet udstyrskit, til hele jeres hold, enten på eller udenfor virksomheden, når det passer jer. Her kan I forvente sjove, inspirerende og svedige træningspas, som er tilrettelagt med udgangspunkt i netop jeres medarbejderstab. 

Træningen er effektiv og med fokus på at skabe hurtige, flotte og mærkbare resultater, samt spil på læben. Har den enkelte medarbejder, skader, skavanker eller smerter, der normalt ville begrænse vedkommende i at træne, så er personen i trygge hænder hos vores fysioterapeuter, som kommer med den helt rette ekspertise, i at finde individuelle løsninger til en smertefri, men effektiv træning, som en del af gruppen. 

Effekten af firmatræning viser sig hurtigt ved et øget engagement og energiniveau i hverdagen, hvor medarbejderens evne til at arbejde fokuseret, kreativt og produktivt forbedres. En vinding som på sigt kommer til udtryk på virksomhedens bundlinjetal.

Er du interesseret i at høre mere, så skriv dig op i formularen og bliv kontaktet til en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan hjælpe jer, til et sundere, stærkere og gladere firma. 

Vi har hjulpet tusindvis af danskere til en fit & smertefri krop

Hør deres historier med vores Camp

Skræddersy en firmatræning efter jeres behov

Beregnet pris

kr. 0.00

Indtast dine kontaktoplysninger, og blive kontaktet med et uforpligtende tilbud.


Vil du have en gratis og uforpligtende snak om jeres muligheder med Firma Camp?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning