Firmatræning

For et . team

Reducer sygefraværet og øg produktivitet & arbejdsglæde med fælleskabsopbyggende firmatræning

Afspil video

Skræddersy en firmatræning efter jeres behov

Beregnet pris

kr. 0.00

Indtast dine kontaktoplysninger, og blive kontaktet med et uforpligtende tilbud.


Fordele for medarbejderen

– En bevægelig, velfungerende og smertefri krop i balance
– Forebyggelse af livsstilssygdomme og degenerative aldringssymptomer
– Accelereret fedtforbrænding og helkropsopstramning 
– Bedre balance i hverdagen, med træning inkorporeret
– Energi, glæde og overskud i hverdagen
– Reduktion af stress og træthed 

– 

Fordele for virksomheden

– Færre korte og længerevarende sygemeldinger
– Teambuilding på tværs af afdelinger
– Bedre medarbejdertrivsel og socialt sammenhold
– Øget medarbejder fokus, kreativitet og produktivitet
– Potentielt større økonomisk fortjeneste

Hvad får I med Fysio Bootcamp's firmatræning?

Med Fysio Bootcamps firmatræning kan din virksomhed nu nyde Danmarks mest populære træningsforløb, som en integreret del af arbejdsugen. En sjov, effektiv og fællesskabsopbyggende træningsoplevelse, som gør jeres ugentlige workouts til en leg, og samtidig sikre trygge fysioterapeutiske rammer til udviklingen af en smertefri krop. 

Som fysioterapeutiske træningseksperter, med speciale i transformerende holdtræning, kan vi tilbyde landets mest gennemtestede og virkningsfulde løsning inden for firmatræning. Et gennemarbejdet koncept som allerede har bevist at skabe tydelige og målbare resultater for titusindvis af glade danskere over hele landet, og så endda på en sjovere, sundere og mere fleksibel måde, som kan tilpasses nøjagtig til jeres virksomheds behov og ønsker. 

Fysio Bootcamp’s firmatræning er en fantastisk måde at sikre sig sunde, glade og stærke medarbejdere, som er naturligt modstandsdygtige overfor udviklingen af degenerative aldringssymptomer, livsstilssygdomme og smerter, som ofte kan føre til langtidssygemeldinger. Men firmatræning har også bevist at have en enormt positiv indvirkning på det mentale helbred, og kan udover at nedsætte risikoen for stress og depression, også være med til at højne den generelle arbejdsglæde, samarbejdet på tværs af afdelinger, og samtidig skabe en større følelsesmæssig tilknytning til virksomheden.

Ikke alene fordi medarbejderen her får bedre rammer til at danne tættere relation med sine kollegaer, men også fordi medarbejderen ofte vil føle sig mere prioriteret og værdsat i en virksomhed, som viser vilje og lyst til at investere i sin medarbejderstab. Hvilket i dag er vigtigere end nogensinde før, hvis man som virksomhed ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle et ekstraordinært team, i den store konkurrence om kvalificeret arbejdskraft. 

Så det store spørgsmål er måske i virkeligheden, om I som firma, vil investere i en professionel sundhedsløsning med fokus på træning og fællesskab. Med firmatræning hos Fysio Bootcamp, stiller vi op med komplet udstyrskit, til hele jeres hold, enten på eller udenfor virksomheden, når det passer jer. Her kan I forvente sjove, inspirerende og svedige træningspas, som er tilrettelagt med udgangspunkt i netop jeres medarbejderstab. 

Træningen er effektiv og med fokus på at skabe hurtige, flotte og mærkbare resultater, samt spil på læben. Har den enkelte medarbejder, skader, skavanker eller smerter, der normalt ville begrænse vedkommende i at træne, så er personen i trygge hænder hos vores fysioterapeuter, som kommer med den helt rette ekspertise, i at finde individuelle løsninger til en smertefri, men effektiv træning, som en del af gruppen. 

Effekten af firmatræning viser sig hurtigt ved et øget engagement og energiniveau i hverdagen, hvor medarbejderens evne til at arbejde fokuseret, kreativt og produktivt forbedres. En vinding som på sigt kommer til udtryk på virksomhedens bundlinjetal.

Er du interesseret i at høre mere, så skriv dig op i formularen og bliv kontaktet til en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan hjælpe jer, til et sundere, stærkere og gladere firma. 

Ekspert i at skabe sunde, glade & stærke virksomheder

Kunne du tænke dig et højkvalitets træningsprogram, skræddersyet til at accelererer netop din form og sundhed, med udgangspunkt i præcis hvor du er lige nu?
Eller måske en lækker, individualiseret kostplan, baseret på dine personlige præferencer, og som med matematisk præcision, vil bringe dig hele vejen i mål med det vægttab, eller den muskelopbygning, som du måske længe har gået og drømt om?

Kontakt for at høre mere

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Vi sidder klar på telefonerne
mandag
fra 15:00 til 17:00

tirsdag/onsdag

fra 08:30 til 10:30

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning