FIRMA CAMP

AARHUS

Firmatræning der fremmer .

Afspil video

Vi tilbyder lige nu firmatræning i Aarhus & omegn

Fysio Bootcamp´s Firma Camp er meget mere end bare firmatræning. På vores specialudviklede firmatrænings forløb, integrerer vi den nyeste evidensbaserede viden indenfor fysioterapi & sundhedsfremme med solidt gennemtestede træningsprogrammer, som over de sidste 7 år har bevist at skabe tydelige og mærkbare resultater, for titusindvis af danskere over hele landet. 

Visionen med Firma Camp er at gøre fællesskab, forebyggele & forvandling til en leg, via fællesskabsopbyggende træningsoplevelser, som er udviklet til at accelererer udviklingen mod en fit og smertefri krop, på en sjovere måde. Firmatræning med præcis det der skal til for at reducere sygefraværet, styrke sammenholdet på tværs af afdelinger, og opbygge en stærkere medarbejderstab.

Fordele for medarbejderen

Fordele for virksomheden

FIRMATRÆNING

I AARHUS & OMEGN

Træn på jeres virksomhedsadresse eller på en af vores udendørslokationer

I Aarhus C tilbyder vi firmatræning på vores egne indendørs faciliteter på Toldbodgade 8, mellem Dokk1 og Aarhus rutebilstation. Og lige udenfor døren kan vi tilmed byde på nogle af byens absolut bedste udendørsfaciliter, til en forfriskende workout med kollegarne.

I Aabyhøj er vi stolte af at kunne løfte firmatræning til helt nye højder, på vores fantastiske inde og udendørsfaciliter hos hos Movement Gym. Med lounge, køkken, bad og de ultimative træningsmuligheder, kan du her nyde træning med dine kollegae på en helt ny måde.

I byparken i Harlev træner vi ved et et byens brugbare fitnessanlæg, omgivet af naturens skønhed og ro. Et sted med alt hvad der skal til for at løfte din fitness og smertefrihed til et helt nyt niveau.

I Risskov afholder vi firmatræning på adresse hos lokale virksomheder, samt på vores faste træningsbase i Riis Skovens flotte parkområde, ud for Trøjborg. Via en kombination af eget medbragt udstyr og Riis Skovens naturlige træningsmuligheder, skaber vi her firmatræning på en helt ny måde.

I Skødstrup træner vi ved Skødstrup skole, hvor vi med legepladsen som træningsbase, kan drage nytte af et hav af naturlige træningsmuligheder, til en varieret & udbytterig træningsoplevelse

I stilling nyder vi en behagelig og vindstille træning under Østervangens smukke valnøddetræner, og omgivet af parkens vilde natur. Find og mellem Rødkløvervej og Niels Bors Vej.

I Mindeparken nyder formiddagsholdene deres træning med formidabel havudsigt ved Flagpladsen, mens eftermiddagsholdene holder glæden af skoven ves shelterpladsen

I Stavtrup får vi den bedste kombination af natur og udendørs træningsfaciliteter. I skoven nær spejderhytten vil du finde vores helt særlige træningsstation og en træningsoplevelse i verdensklasse.

Afspil video

Hvorfor Firma Camp Aarhus ?

Med Fysio Bootcamps firmatræning kan din virksomhed nu nyde Danmarks mest populære træningsforløb, som en integreret del af arbejdsugen. En sjov, effektiv og fællesskabsopbyggende træningsoplevelse, som gør jeres ugentlige workouts til en leg, og samtidig sikre trygge fysioterapeutiske rammer til udviklingen af en smertefri krop. 

Som fysioterapeutiske træningseksperter, med speciale i transformerende holdtræning, kan vi tilbyde landets mest gennemtestede og virkningsfulde løsning inden for firmatræning. Et gennemarbejdet koncept som allerede har bevist at skabe tydelige og målbare resultater for titusindvis af glade danskere over hele landet, og så endda på en sjovere, sundere og mere fleksibel måde, som kan tilpasses nøjagtig til jeres virksomheds behov og ønsker. 

Fysio Bootcamp’s firmatræning er en fantastisk måde at sikre sig sunde, glade og stærke medarbejdere, som er naturligt modstandsdygtige overfor udviklingen af degenerative aldringssymptomer, livsstilssygdomme og smerter, som ofte kan føre til langtidssygemeldinger. Men firmatræning har også bevist at have en enormt positiv indvirkning på det mentale helbred, og kan udover at nedsætte risikoen for stress og depression, også være med til at højne den generelle arbejdsglæde, samarbejdet på tværs af afdelinger, og samtidig skabe en større følelsesmæssig tilknytning til virksomheden.

Ikke alene fordi medarbejderen her får bedre rammer til at danne tættere relation med sine kollegaer, men også fordi medarbejderen ofte vil føle sig mere prioriteret og værdsat i en virksomhed, som viser vilje og lyst til at investere i sin medarbejderstab. Hvilket i dag er vigtigere end nogensinde før, hvis man som virksomhed ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle et ekstraordinært team, i den store konkurrence om kvalificeret arbejdskraft. 

Så det store spørgsmål er måske i virkeligheden, om I som firma, vil investere i en professionel sundhedsløsning med fokus på træning og fællesskab. Med firmatræning hos Fysio Bootcamp, stiller vi op med komplet udstyrskit, til hele jeres hold, enten på eller udenfor virksomheden, når det passer jer. Her kan I forvente sjove, inspirerende og svedige træningspas, som er tilrettelagt med udgangspunkt i netop jeres medarbejderstab. 

Træningen er effektiv og med fokus på at skabe hurtige, flotte og mærkbare resultater, samt spil på læben. Har den enkelte medarbejder, skader, skavanker eller smerter, der normalt ville begrænse vedkommende i at træne, så er personen i trygge hænder hos vores fysioterapeuter, som kommer med den helt rette ekspertise, i at finde individuelle løsninger til en smertefri, men effektiv træning, som en del af gruppen. 

Effekten af firmatræning viser sig hurtigt ved et øget engagement og energiniveau i hverdagen, hvor medarbejderens evne til at arbejde fokuseret, kreativt og produktivt forbedres. En vinding som på sigt kommer til udtryk på virksomhedens bundlinjetal.

Er du interesseret i at høre mere, så skriv dig op i formularen og bliv kontaktet til en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan hjælpe jer, til et sundere, stærkere og gladere firma. 

Vi har hjulpet tusindvis af danskere til en fit & smertefri krop

Hør deres historier med Outperformance

Skræddersy en firmatræning efter jeres behov

Udfyld formularen & få en estimeret pris

Beregnet pris

kr. 0.00

Indtast dine kontaktoplysninger, og blive kontaktet med et uforpligtende tilbud.


Vil du have en gratis og uforpligtende snak om firmatræning i Aarhus ?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning