FIRMA CAMP

NORDSJÆLLAND

Firmatræning der fremmer .

Afspil video

Vi tilbyder firmatræning i hele Nordsjælland

Fysio Bootcamp´s Firma Camp er meget mere end bare firmatræning. På vores specialudviklede firmatrænings forløb, integrerer vi den nyeste evidensbaserede viden indenfor fysioterapi & sundhedsfremme med solidt gennemtestede træningsprogrammer, som over de sidste 7 år har bevist at skabe tydelige og mærkbare resultater, for titusindvis af danskere over hele landet. 

Visionen med Firma Camp er at gøre fællesskab, forebyggele & forvandling til en leg, via fællesskabsopbyggende træningsoplevelser, som er udviklet til at accelererer udviklingen mod en fit og smertefri krop, på en sjovere måde. Firmatræning med præcis det der skal til for at reducere sygefraværet, styrke sammenholdet på tværs af afdelinger, og opbygge en stærkere medarbejderstab.

Fordele for medarbejderen

Fordele for virksomheden

FIRMATRÆNING

NORDSJÆLLAND

Træn på jeres virksomhedsadresse eller på en af vores udendørslokationer

I Amager Strandpark kan du nyde en forfriskende & udbytterig udendørstræning hvor hav og det grønne parkområde mødes. Du finder vores træningsstation foran Sneglehuset, hvor vi har alt hvad vi skal bruge til at løfte din fitness & smertefrihed til nye højder.

I Charlottenlund Strandpark holder vi til lige mellem Charlottenlund Søbad og fortet. Midt i grønne park og med fantastisk havudsigt, kan du her nyde naturens helt eget sundhedsboost, mens vi hjælper dig trygt & sikkkert i mål med dit livs form.

På Frederiksberg kan du finde vores centralt beliggende Fysio Camp ved Oasen i Søndermarken. Et naturskønt område midt i byens pulserende liv, hvor vi medbringer alt det udstyr du skal bruge, til en sjov & effektiv kropsforvandling, på e ny måde

Midt i Københavns pulserende liv, finder du vores anmelderroste Fysio Camp i Fælledparken. Mellem det udendørs træningsanlæg og parkens træner, skaber vi her en træningsoplevelse ud over det sædvanlige

I Utterslev Mose finder du vores Fysio Camp under træningspavillonen, omgivet af vild natur fra alle sider. Lige her ved piratlegepladsen og det udendørs træningsanlæg skaber vi en sjov og svedig workout, for et stærkere, flottere og sundere dig.

I Mindeparken nyder formiddagsholdene deres træning med formidabel havudsigt ved Flagpladsen, mens eftermiddagsholdene holder glæden af skoven ves shelterpladsen

I Riis Skoven træner vi i det fantastiske parkområde ud for Trøjborg, og tættest på Aarhus C. Vi holder til i området nær de udendørs træningsmaskiner samt dronningeskolene / udsigten.

I byparken i Harlev træner vi ved et et byens brugbare fitnessanlæg, omgivet af naturens skønhed og ro. Et sted med alt hvad der skal til for at løfte din fitness og smertefrihed til et helt nyt niveau.

Afspil video

Hvorfor Firma Camp Nordsjælland

Med Fysio Bootcamps firmatræning kan din virksomhed nu nyde Danmarks mest populære træningsforløb, som en integreret del af arbejdsugen. En sjov, effektiv og fællesskabsopbyggende træningsoplevelse, som gør jeres ugentlige workouts til en leg, og samtidig sikre trygge fysioterapeutiske rammer til udviklingen af en smertefri krop. 

Som fysioterapeutiske træningseksperter, med speciale i transformerende holdtræning, kan vi tilbyde landets mest gennemtestede og virkningsfulde løsning inden for firmatræning. Et gennemarbejdet koncept som allerede har bevist at skabe tydelige og målbare resultater for titusindvis af glade danskere over hele landet, og så endda på en sjovere, sundere og mere fleksibel måde, som kan tilpasses nøjagtig til jeres virksomheds behov og ønsker. 

Fysio Bootcamp’s firmatræning er en fantastisk måde at sikre sig sunde, glade og stærke medarbejdere, som er naturligt modstandsdygtige overfor udviklingen af degenerative aldringssymptomer, livsstilssygdomme og smerter, som ofte kan føre til langtidssygemeldinger. Men firmatræning har også bevist at have en enormt positiv indvirkning på det mentale helbred, og kan udover at nedsætte risikoen for stress og depression, også være med til at højne den generelle arbejdsglæde, samarbejdet på tværs af afdelinger, og samtidig skabe en større følelsesmæssig tilknytning til virksomheden.

Ikke alene fordi medarbejderen her får bedre rammer til at danne tættere relation med sine kollegaer, men også fordi medarbejderen ofte vil føle sig mere prioriteret og værdsat i en virksomhed, som viser vilje og lyst til at investere i sin medarbejderstab. Hvilket i dag er vigtigere end nogensinde før, hvis man som virksomhed ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle et ekstraordinært team, i den store konkurrence om kvalificeret arbejdskraft. 

Så det store spørgsmål er måske i virkeligheden, om I som firma, vil investere i en professionel sundhedsløsning med fokus på træning og fællesskab. Med firmatræning hos Fysio Bootcamp, stiller vi op med komplet udstyrskit, til hele jeres hold, enten på eller udenfor virksomheden, når det passer jer. Her kan I forvente sjove, inspirerende og svedige træningspas, som er tilrettelagt med udgangspunkt i netop jeres medarbejderstab. 

Træningen er effektiv og med fokus på at skabe hurtige, flotte og mærkbare resultater, samt spil på læben. Har den enkelte medarbejder, skader, skavanker eller smerter, der normalt ville begrænse vedkommende i at træne, så er personen i trygge hænder hos vores fysioterapeuter, som kommer med den helt rette ekspertise, i at finde individuelle løsninger til en smertefri, men effektiv træning, som en del af gruppen. 

Effekten af firmatræning viser sig hurtigt ved et øget engagement og energiniveau i hverdagen, hvor medarbejderens evne til at arbejde fokuseret, kreativt og produktivt forbedres. En vinding som på sigt kommer til udtryk på virksomhedens bundlinjetal.

Er du interesseret i at høre mere, så skriv dig op i formularen og bliv kontaktet til en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi sammen kan hjælpe jer, til et sundere, stærkere og gladere firma. 

Vi har hjulpet tusindvis af danskere til en fit & smertefri krop

Hør deres historier med Outperformance

Skræddersy en firmatræning efter jeres behov

Udfyld formularen & få en estimeret pris

Beregnet pris

kr. 0.00

Indtast dine kontaktoplysninger, og blive kontaktet med et uforpligtende tilbud.


Vil du have en gratis og uforpligtende snak om firmatræning i Nordsjælland

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning