FYSIO CAMP
- En fit, sund og smertefri krop - fuld af energi!
8 Transformerende Uger - med Garanti for Resultater!

Næste forløb starter

01 marts 2020!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Et transformerende træningsforløb, med garanti for resultater

Hos Fysio Bootcamp er vi eksperter skades- og smertefri træning, der styrker og former kroppen. Her kan du blive en del af et sjovt og effektivt træningsforløb, der skaber mærkbare kropsforandringer.  

Selvom Fysio Bootcamp er en hurtig vej til en smuk, stærk og helstøbt fysik, så handler det om meget mere end blot de synlige resultater. Vores forløb er designet til at forebygge kroppens degenerative aldringssymptomer og give dig et holdbart fundament for en fit, sund og smertefri krop – hele livet! 

Hos os kan du være med, uanset niveau og fysisk form. Har du skader, skavanker eller andre personlige udfordringer, så er vil du på vores små eksklusive hold, have de optimale rammer for professionel fysioterapeutisk tilpasning. Vi garantere sved på panden, vind i håret og en masse energi i hverdagen! 
  • 2 ugentlige træninger i 8 uger Med alt hvad du skal brug for at forvandle din krop og sundhed!
  • Skades og smertefri metode som er hensynstagende og uden slid / fejlbelastning
  • Sjov og effektive udendørsforløb I Risskoven, Brabrand og Aarhus Ø
  • Fleksibilitet blandt alle hold Tag dine 2 ugentlige træninger hvor og hvornår det passer dig
  • 50 % tilbagebetaling med sygesikring Danmark

Intelligent Fysioterapeutisk Metode

Fysio Bootcamp er baseret på den nyeste fysioterapeutiske viden og mange års træningsfaglig udvikling. Med inspiration fra en række af verdens mest effektive træningssystemer, har vi udviklet den skades- og smertefri metode, der styrker og former kroppen på rekordtid. En metode baseret på det naturlige bevægemønster, hvor kroppen integreres som et sammenhængende hele og hvor slid og fejlbelastning undgås helt. Herved forebygges og behandles kroppens degenerative aldringssymptomer, som en helt naturlig del af træningen. Alle træningsprogrammer på Fysio Bootcamp er bygget op omkring en intelligent sammensat sekvens, af verdens mest virkningsfulde øvelser. Her er sund teknik og præcis individuel justering, undervisningens evige omdrejningspunkt. Dette er hemmeligheden bag Fysio Bootcamps mange resultater og årsagen til at vi kan få dig i dit livs form, selv uden forudgående grundform eller træningserfaring og med de skader eller skavanker du måtte bære på. 

Sjove og motiverende forløb med plads til alle

På Fysio Bootcamp prioriterer vi, at træningen skal være sjov og spændende, hver gang! Selvom træningsindholdet bygger på nogle nøje udvalgte, øvelsesmæssige grundsten, så sætter vi en ære i altid at skabe unik og varierende træningsoplevelse, så du så det aldrig bliver kedeligt at komme i form. Vi træner i naturskønne i Århus, hvor det naturlige landskab som bakker, bænke og træer, faciliterer til spændende cirkeltræninger og eventyrlige træningsmuligheder. Her medbringer vi altid et stort udvalgt af højkvalitets træningsudstyr, så du aldrig skal gå på kompromis med kvalitet og effekt i din træning. Dette sikre at du altid kan blive udfordret på lige præcis dit niveau, uanset om du har brug for højere eller lavere belastning i en øvelse. Hertil vil du på et lille eksklusivt hold af 5-10 deltagere, have en tæt kontakt til din personlige træner / fysioterapeut, så du altid vil kunne blive rettet og personligt korrigeret, for kunne yde DIT bedste og samtidig passe godt på dig selv under træningen. På Fysio Bootcamp gør vi træningen til en leg og vores lege er altid inkluderende, så ingen udstilles eller kommer til at føle sig dårlige. Det er absolut ikke at krav at kunne løbe for at være med, eller at være i nogen bestemt form. Vores træningsstruktur sikre, at alle kan være med og få en god oplevelse, uanset udgangspunkt. 

Tydelig og målbar kropsforandring

Fysio Bootcamp er for dig som ønsker en effektiv opstramning, hurtigt vægttab eller blot en forsikring om, at dine sundhedsvaner er sat i de optimale rammer for success. På Fysio Bootcamp overholder vi ikke bare sundhedsstyrelsens anbefalinger, men tager træningen til det næste level, hvor du virkelig vil begynde at se nogle flotte resultater på din krop og sundhed. Det gør vi ved at sætte forbrændingen i vejret gennem målrettet styrketræning af hele kroppen. Du vil få den bedste træning for gode balder, stærk ryg og en flad mave, men resten af kroppen forsømmes ikke. Hver eneste træningssession er designet til ramme samtlige af kroppens muskelgrupper - store som små - så du får en helstøbt og afbalanceret fysik, der sikre langtidsholdbare resultater. Efter forløbet du have viden og færdigheder til at kunne varetage en harmoniske og effektiv træning, baseret på netop din krop - uden skader og slid. Hvert forløb starter og slutter på en søndag, hvor du vil have mulighed for at få foretaget en komplet Body Age Scanning, som dokumentation for dine fremskridt. 

100 + anbefalinger

100 % Kundetilfredshed

Jan Rønlev


Har gennemført Fysio Camp forløbet med Nicolas, og det var forrygende! Han har en dyb indsigt i, hvordan kroppen hænger sammen. Her kan man virkelig tale om personlig træning. Efter et meget aktivt sportsliv har jeg pådraget mange skavanker, og hver gang jeg træner ender jeg op med at nogle gamle skader bryder op. 
Gennem sin uddannelse som fysioterapeut, sin udøvelse af yoga og parkour samt bearbejdning af egne skader, har Nicolas tydeligvis oparbejdet en indsigt, som er unik. Jeg har gennem mine skader været i hænderne på mange fagpersoner, og han imponerer mig. 
 

Amy Bretton


"Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv længe! 🙏 
Fantastisk træning, hvor man kommer hele vejen rundt med god vejledning i teknik - endnu bedre har alle mulighed for at være med, da man kan justere øvelserne til lige dér, hvor man selv er 💪 

På blot en måned har jeg kunne mærke tydelig forskel i styrke, kondition og ikke mindst mere overskud og mindre træthed i hverdagen! OG så er det i gode omgivelser og fantastisk selskab med en god holdånd og engagement 🌳🤸‍♀️.

Anna 


"Jeg har prøvet lidt af hvert og som gammel kampsports-/fitnesspige stiller jeg store krav til træningen. Den skal først og fremmest være sjov! Men efter mange skader og operationer kræver jeg også en træning jeg har tillid til og det fandt jeg så endelig på fysiobootcamp: jeg bliver rettet i mine øvelser og får evt. anvist alternativer, mens jeg kan smågrine med min makker og svede uhæmmet under åben himlen.
Mine resultater fra sommerens deltagelse har indtil videre givet et vægttab i juli på 5 kg og en krop der kan lave øvelser, som jeg ikke har kunnet i flere år! Derfor får lige bestemt fysiobootcamp min allerbedste anbefaling!"

Eva Ehlers


“"Fysio Bootcamp holder hvad den lover. I 8 år har jeg, efter 2 diskusprolapser, forsøgt at genoptræne min krop, men har ikke kunne holde til det, uanset hvad jeg har forsøgt. Igennem Nicolas kyndige vejledning har jeg lært at arbejde rigtigt med min krop og oplever mindre smerte i min hverdag, større bevægelsesfrihed samt smidighed. Jeg har desuden opnået fornyet glæde og tro på min krop. Nicolas er dedikeret sit arbejde og har et stort overblik og indblik i kroppens bevægelsesmønstre og funktion, hvilket formidles på en tydelig og positiv måde. Jeg går altid glad fra min træning. Jeg er lykkelig for at mærke den nye kraft og energi der er kommet i min krop"

Pauline Uhre


Effektivt og stærkt vanedannende træning!  
Super god energi på holdet, fedt at træne i det fri. Er hver gang gået derfra med øget energi og en god fornemmelse i kroppen.  
Nicolas er yderst kompetent. Han er god til at vejlede, til at sørge for at træningen er varierende. God at motivere og sørge for at alle er tilpas udfordrede.  
Allerede efter et par uger kunne jeg mærke en markant forskel i min ryg, som jeg ellers havde en del problemer med. Og nu, efter de første 8 uger, er min ryg uden smerter og problemer 👍👍👍  
Jeg kan varmt anbefale Nicolas og Fysio Bootcamp, jeg glæder mig til næste runde😃😃
 

Mads Bo"Fysio Bootcamp tilbyder den sjoveste, mest effektive og mest varierede træning, jeg endnu har prøvet. Ikke to træningssessions er ens, og alligevel gennemgås alle de store muskelgrupper hver gang. Der er en fin afveksling mellem "hårdt arbejde" i cirkeltræning og lege, som bringer pulsen og humøret op. Jeg har altid glædet mig til træningen og til at se, hvad træneren nu havde fundet på for at udfordre min krop.  At stå under et træ, oplyst af LED-lys, med byens lyde omkring, er en helt særlig følelse, som ikke fås i et kedeligt træningslokale. Fysio Bootcamp kan varmt anbefales enhver, som finder konventionel fitnesscenter-træning kedeligt, og som desuden vægter bæredygtig (dvs. kropsvenlig) træning højt."
Fysio Bootcamp
nicolas@fysiobootcamp.dk
53 33 88 33