FYSIOTERAPI

I AABENRAA

Oplev . fysioterapi på en ny måde i Aabenraa

Afspil video om Bootcampdeltagere komprimeret billede

Se vores anmelderroste fysioterapi tilbud i i Aabenraa & Sønderborg

I hjertet af det sydlige Jylland finder man Hjem Skov i Aabenraa, et naturskønt område, der byder på mere end blot en imponerende udsigt og rolig atmosfære. Skovens naturlige bakker giver mulighed for intervaltræning, og de blødere skovstier er skånsomme for leddene sammenlignet med asfalterede veje.

I Sønderborgs bykerne ligger Kongevejsparken, hvis græsarealer byder på muligheder for forfriskende bootcamptræning under himmel. De gamle træer giver skygge på solrige dage, hvilket gør det til et ideelt sted for udendørs træning, uanset vejret. Med sin centrale placering er Kongevejsparken nem at komme til

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Nytænkende fysioterapi i Hjelm Skov, Aabenraa

Kunne du tænke dig at opleve en sjov & sikker forvanling, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop i balance? Ønsker du at blive professionelt coachet af erfarne, statsautoriserede fysioterapeuter, der kan give dig et kvantespring mod optimale og smertefrie træningsresultater, uanset skadeshistorik, alder, eler nuværende form ?

I Hjem Skov, Aabenraa introducerer vi vores gennemtestede, evidensbaserede og anmelderroste fysioterap tilbud, Fysio Camp. Over 4/8 intensiverede uger får du fornøjelsen 2 ugentlige fysioterapi træninger, som er designet til at accelerer en flot & målbar kropsforvandling, på en motiverende og meningsfuld måde.

Med små, eksklusive hold på kun 4-12 personer sørger vi for, at du får de perfekte fysioterapeutiske rammer til en professionel og individuel vejlending, fra vores dedikerede fysioterapeuter i Aabenraa.

Med naturskøn beliggenhed i hjertet af Hjelm Skov Aabenraa, kan du nu opleve et transformerende fysioterapiforløb som del af et motiverende træningsfællesskab. En multivitaminpille, med alt hvad der skal til for at booste din sunhed 360 grader

Vores unikke metode fokuserer på forøget fedtforbrænding, styrkeopbygning og øget smertefrihed. Altsammen på den mest sikre & hensynstagende måde, hvor risikoen for overbelastning og slid er fuldstændig minimeret, via et særligt udvalg af verdens bedse fysioterapi øvelser og programmer, under vejldning af erfarne fysioterapeuter.

Uanset din alder, nuværende form eller tidligere udfordringer, sikrer vi en målrettet træning, hvor du kan komme sikkert i mål med drømmekroppen og blive smertefri i processen. Det eneste du behøver at gøre, er faktisk bare at møde op, og så står vores dedikerede fysioterapeuter i Aabenraa klar til at hjælpe dig sikkert i mål med dit livs forvandling. 

Hvis du drømmer om at kombinere markedets bedste fysioterapi træning med tid i Aabenraas naturskønne område, Hjelm Skov, så er Fysio Camp Aabenraa uden tvivl vejen frem. Vi garantere dig en fysioterapi oplevelse i Aabenraa, ud over det sædvanlige, og det bedste fundament for en sundere krop, fuld af energi og overskud. Så hvis du søger den bedste fysioterapeutiske vejledning i Aabenraa, er Hjem Skov din destination.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapi i Aabenraa?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning