Hvordan kan et bootcamp forløb hjælpe mig?

***

Del:
Majbritt, bootcampdeltager, kaster træningsbold i luften.jpgw3.webp

Genoptræning eller vedligeholdelsestræning?

At være i genoptræning er typisk karakteriseret ved et træningsforløb som ligger i forlængelse af en kortere eller længerevarende sygehusindlæggelse, hvor det er blevet vurderet, at den pågældende har behov for en tidsafgrænset men målrettet samarbejdsproces, fx. med en fysioterapeut. Formålet med genoptræningen vil typisk være, at den enkelte genvinder samme grad af selvstændighed eller bedst mulig funktionsevne set i forhold til før sygdoms- eller skadesforløbet. Vedligeholdelsestræning er derimod defineret som en målrettet træning, der har til formål at forhindre et eventuelt tab af funktionsevne ved at fastholde (eller også gerne forbedre) den hidtidige funktionsevne. Et sådan træningsforløb vil derfor have fokus på vedligeholdelse af fysiske såvel som psykiske funktioner og færdigheder, mens genoptræningen har fokus på at genvinde allerede tabt funktionsevne.

Tilbud om vedligeholdelsestræning kan godt ses i sammenhæng med et tilbud om genoptræning, hvor der i forlængelse af et genoptræningsforløb kan vurderes at være behov for vedligeholdende træning.

Vi tror på, at vi kan hjælpe dig!

Ved Fysio Bootcamp er vi et team af både autoriserede fysioterapeuter og fysioterapeutstuderende, som varetager den ugentlige træning, som du som forløbsdeltager vil modtage. Konceptet bag vores Bootcampforløb er en blanding af fitness og fysioterapi, der har til formål at give dig en all-around sund krop, en god form, hvad end du har behov for en mere specialiseret og fokuseret træningsindsats, der tilgodeser eventuelle skavanker eller ej. Du vil derfor være i sikre hænder hos os, hvad end du har fået ordineret motion på recept, i form af genoptræning eller vedligeholdelsestræning, eller om du på eget initiativ ønsker at komme i bedre form eller reducere eventuelle kropslige gener.

Vi tror på, at vi med vores intime hold med tæt kontakt til de faste fysioterapeuter, giver de perfekte rammer til at få optimeret en træningsrutine, som passer til DIG og dit niveau. Fysioterapeuten tilrettelægger træningen nøje fra gang til gang, instruerer og guider jer, som hold og som individer, så alle kan være med. Derfor har vi valgt, at holdene maks. består af 10-12 deltagere, så vores fysioterapeuter har rammerne for personligt at tilpasse øvelser, vægt eller antal gentagelser efter enhver form, alder og eventuel problematik.

Vi tilbyder flere former for genoptræning. Størstedelen benytter vores Bootcamps til genoptræning, men det er også muligt at få en personlig træning af en af vores fysioterapeuter. Genoptræning på vores Bootcampforløb vil i mange tilfælde være tilstrækkeligt, men i nogle situationer kan personlig træning være at foretrække, da der er mere tid til den enkelte.

 

Bliv en bootcamper

 

Vil du gerne træne med os?

Andre indlæg

Hovedpine og Fysioterapi

Nakkesmerter: Effektiv Smertelindring gennem Fysioterapi

Vil du gerne kontakte os?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning