Hvordan kan fysioterapi hjælpe mig?

***

Del:
Nicolas byder deltager velkommen til Yoga Prehab i Aarhus C

Oplever du smerter i enten muskler, led eller knogler, så har du nok brug for fysioterapi!

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at komme af med smerten? Det kan også være, at du ingen smerter har, men alligevel oplever at være begrænset eller forhindret i at bevæge dig, som du gerne vil.

Fysioterapi anvendes når bevægelse- og funktionsevne er truet på grund af fx. alder, sygdom eller hvis du er kommet til skade. Fysioterapi er en behandlingsform med et overordnet formål om, at fremme livskvalitet, evne og mod såvel som lyst til at bevæge sig.

 

Er du i tvivl om, hvorvidt en fysioterapeut kan hjælpe dig med din problematik? 

En fysioterapeut har en bred faglighed og beskæftiger sig med behandling af mange forskellige lidelser. Det kan indevære både kropslige placeringer, smertegrad, funktionsbegrænsning m.v. Kan du vinge en eller flere af følgende af?

Information, vejledning og træning er tre vigtige aspekter af den fysioterapeutiske behandling, som i mange tilfælde kan tage afsæt i en eller flere af ovenstående kategorier. Fysisk aktivitet og træning er en del af behandlingen, fordi en god kondition og en muskulært stærk krop har en positiv indvirkning på både krop og sind.

Udover råd og vejledning om, hvordan du bedst håndterer din problematik, hvad end den er fysisk eller en kombination af både fysisk og psykisk, så vil du gennem fysioterapeutiske behandling også blive instrueret i konkrete øvelser med det formål at reducere eller helt fjerne problemet.

 

Når du træner hos Fysio Bootcamp, kan vi tilpasse træningsprogrammet efter dine behov, selvom du træner på hold. Vil du vide mere om vores træningskoncept og hvordan vi kan hjælpe lige netop dig, så læs mere på vores hjemmeside, https://fysiobootcamp.dk/kontakt/. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål.  

 

Vil du gerne træne med os?

Andre indlæg

Hovedpine og Fysioterapi

Nakkesmerter: Effektiv Smertelindring gennem Fysioterapi

Vil du gerne kontakte os?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning