Hvordan kan fysioterapi hjælpe mig?

Sådan får du mest muligt ud af den

 

Oplever du smerter i enten muskler, led eller knogler? Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at komme af med smerten? Det kan også være, at du ingen smerter har, men alligevel oplever at være begrænset eller måske endda forhindret i at bevæge dig, som du gerne vil.

 

 

Fysioterapi anvendes når bevægelse- og funktionsevne er truet på grund af fx. alder, sygdom eller hvis du er kommet til skade. Fysioterapi er en behandlingsform med et overordnet formål om, at fremme livskvalitet, evne og mod såvel som lyst til at bevæge sig.

 

 

Er du i tvivl om, hvorvidt en fysioterapeut kan hjælpe dig med din problematik? 

En fysioterapeut har en bred faglighed og beskæftiger sig med behandling af mange forskellige lidelser – både forskellige i omfang, kropslig placering, smertegrad, funktionsbegrænsning m.v. Kan du vinge en eller flere af følgende af?

 

 

 

 

Information, vejledning og træning er tre vigtige aspekter af den fysioterapeutiske behandling, som i mange tilfælde kan tage afsæt i en eller flere af ovenstående kategorier. Fysisk aktivitet og træning er en del af behandlingen, fordi en god kondition og en muskulært stærk krop har en positiv indvirkning på både krop og sind.

 

 

Udover råd og vejledning om, hvordan du bedst håndterer din problematik, hvad end den er fysisk eller en kombination af både fysisk og psykisk, så vil du gennem fysioterapeutiske behandling også blive instrueret i konkrete øvelser med det formål at reducere eller helt fjerne problemet.

 

 

Når du træner hos Fysio Bootcamp er der altid mulighed for et mere skræddersyet træningsprogram, som tilpasses dig og dine behov, selvom du træner på hold med andre deltagere. Vil du vide mere om vores træningskoncept og hvordan vi kan hjælpe lige netop dig, så læs mere på vores hjemmeside, https://fysiobootcamp.dk/kontakt/ , og tøv endelig ikke med at give os et ring, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål.  

FIND EN KLINIK NÆR DIG

Blogindlægget er skrevet af autoriseret fysioterapeut, ansat hos Fysio Bootcamp, Fie Louise Tengberg. Hos Fysio Bootcamp har vi et behandlingskoncept, som tilgodeser mange forskellige former for kropslige problematikker. For mere information om hvad Fysio Bootcamp tilbyder kontakt os på tlf.: 70 20 10 70 eller mail: kontakt@fysiobootcamp.dk.

Vores Fysioterapeuter

Fysioterapeut Nicolas Rockland gennemfører en air squats

Statisk Squat

Statisk squat er en fantastisk måde, at få aktiveret nogle af kroppens største muskelgrupper, med minimal belastning på dine led. Øvelsen er særligt god, fordi

Læs mere »
Mini Pistol fysioterapeutisk træningsøvelse - God, skånsom knæøvelse til dig med knæsmerter.

Mini Pistols

En skades & smertefri knæøvelse De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i livet, at knæene kan være begrænsende for din træning og

Læs mere »
Afspil video
Afspil video om En træningsglæde, der smitter af på alle omkring sig
Personligt billede af Nicolas

Vil du have en gratis, uforpligtende snak?

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning