FYSIOTERAPEUTISK

KONSULTATION

Snak med en autoriseret fysioterapeut & få .

Er du i tvivl om hvilket Fysio Bootcamp forløb der evt. ville være det rette for netop dig? Ellers ønsker du blot at blive klogere på hvordan vores træning foregår? Med en gratis & uforpligtende samtale med en af vores fysioterapeuter, kan du blive klogere på dine eventuelle smerter / udfordringer, og hvad den smarteste trænignsplan for dig kunne se ud. Book en gratis & uforpligtende konsunsultation i dag og bliv kontaktet af en fysioterapeut.

Vores Online Opstartskonsultation er for dig som ønsker at modtage Sygesikring Danmark tilskud på dit Fysio Camp forløb. Men konsultationen er også for dig som blot ønsker at blive klogere din din skades og smerteproblematik, via en faglig sna og vurdering af en erfaren fsyioterapeut. Konsultationen afholdes online hvor & når det passer dig & koster kun 195,- eller 61 kr. efter Sygesikring Danmark tilskud. Book en opstarskonsultation i dag og bliv kontaktet.

Med en Tanita Body Age Scanning, kan du få et dybdegående inblik i din sundhed med alt fra fedt omrking indre organer til din muskelsammensætning fordelt på kroppen. Hver 8 uge afholder Fysio Bootcamp officielle body age scanninger i Aarhus, Aalborg og Ishøj. Scanningen er gratis for dig som går på et af Fysio Bootcamps 8 ugers forløb, og koster kun 97,- kr. for dig som ikke går på forløb, men som synes det kunne være spændende med en dybegående kropsanalyse, der kan gøre dig klogere på dit udgangspunkt 

Med en fysioterapeutisk konsultation hos Fysio Bootcamp kan du få en fysisk undersøgelse & udredning af en erfaren fysioterapeut. På konsultationen får du sat en præcis diagnose på din problemstilling og får herudover en konkret handleplan der vil sikre at du kommer godt videre mod en smertefri og funktional hverdag uden begrænsninger. Konsultationen kan afholdes på en af vores klinikker i Aarhus eller i det fri nær dig, og koster kun 489,- eller 356 kr. efter tilskud.

Er du ikke sikker på, hvilken konsultation du skal bestille? Skriv til os og start med en gratis og uforpligtende snak

Skriv en besked & bliv kontaktet i dag

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning