Baseret på din højde, vægt, aktivitetsniveau og personlige præferencer, vil vores diætist sammensætte en næringsbaseret kostplan, som giver dig den mængde protein, fedt, kulhydrat mv. som er sundest for dig og som med garanti vil bringe dig tættere på dine mål. Hos Fysio Bootcamp får du en nem og overskuelig kostplan, hvor du ikke behøver at lave helt nye retter til aftensmad eller ikke må spise mad i kantinen på arbejdet. Med den kostplan som vi laver til dig, vil du stadig kunne spise sammen med din familie, uden at skulle lave flere forskellige retter. 

Udfyld nedenstående og få din skræddersyede kostplan!

Kunne du tænke dig et ekspert designet træningprogram, skræddersyet til dig af en autoriseret fysioterapeut, med direkte fokus på at realisere netop dine mål, på den hurtigste og mest langtidsholdbare måde?

Eller måske en lækker, individualiseret kostplan, baseret på dine personlige præferencer, og som med matematisk præcision, vil bringe dig hele vejen i mål med det vægttab, eller den muskelopbygning, som du måske længe har gået og drømt om. Og så endda på en super sund og overskuelig måde?

Med et kost og træningsprogram hos os, får du ikke bare et kedelige standard program, ligesom hos de fleste andre sundheds coaches i dag.
Du får faktisk en 100 % skræddersyet plan, specialdesignet til dig af en erfaren fysioterapeut, som er ekspert i trænings og ernæring, og som vil give dig lige nøjagtig det du skal bruge til at opnå massiv success med netop dine mål. Både i form af et overskueligt fysisk program, som du har mulighed for at printe ud og følge, men selvfølgelig også via vores brugervenlig app, der giver dig et fantastisk overblik, struktur og så professionelle, dybdegående videoerinstruktioner, at det næsten følelses som at have din egen personlige træner med dig 24/7

Så med nøje udgangspunkt
i din krop, målsætning og muligheder i hverdagen, går vi altså i dybden og udvikler et skudsikkert program med 100 % tilfredshedsgaranti, så du er sikker på at komme på det helt rette spor, mod netop den tydelige og mærkbare kropsforvandling som DU ønsker – og via rutiner, som du faktisk vil trives med.For skulle du opleve det mindste behov for tilpasning af din kost eller træningsplan efter at have prøvet den på egen krop, så tager vi en god snak over telefonen, og finder ud af hvordan vi sammen kan finjustere dit program, så det kommer til at give optimal værdi for dig, i sundheds optimeret livsstil som fungere, og som genererer holdbare resultate allerede fra dag 1.Dit egen personlige kost eller træningprogram kan du lige nu få for et overskueligt engangsbeløb, svarende til det du giver for et nyt stykke tøj, et par sko, eller måske en enkel session hos diætist eller personlig træner

Men denne her investering, den er til dit evige eje, og noget som kontinuerligt vil bringe dig vedvarende værdi og glæde, gennem en  stærkere, sundere mere smertefri krop i balance, og en hverdag som på sigt vil give dig langt mere energi og overskud end den tager fra dig.
Så hvis du er klar til at begynde din personlige transformation og på dine præmisser, så vælg den plan som du ønsker i formularen nedenfor, og lad os hjælpe dig rigtig godt i gang med et program, som vil gøre hele forskellen, for netop dig.

Skræddersyet kostplan til dig

Skræddersyet kostplan-morgenmad
næringsbaseret kostplan-middag
Skræddersyet sund kostplan-aftensmad
Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning