Body Age Scanning (kropsanalyse)

***

Del:
En vægt og et målebånd

Er du nysgerrig på at få foretaget en kropsanalyse, hvor du bl.a. kommer til at kende din kropsalder? I så fald er en body age scanning (eller kropsanalyse) lige noget for dig! Med en kropsanalyse får du en grundig og dybdegående analyse af din krop, så du kan få et overblik over fedt-, væske- og muskelmasse i din krop. Denne type kropsanalyse giver dig et mere nuanceret og dybdegående indblik i din krops sundhedstilstand, end f.eks. et BMI-tal gør det.

Hvordan fungerer en body age scanning?

Der findes forskellige scannere til kropsanalyse på markedet, som er af svingende kvalitet. Fysio Bootcamp bruger en kropsanalysevægt fra Tanita, der bliver brugt af sundhedsprofessionelle i klinikker, og som er garant for høj kvalitet. En body age scanning af denne slags fungerer som en form for udvidet kropsvægt; ud over at måle det basale, som vægt og højde, sender scanneren små elektriske impulser rundt i kroppen, der måler vævet mere præcist.

Hvad måler en kropsanalyse?

En kropsanalyse analyserer forskellige sundhedsmæssige faktorer i din krop. F.eks. måler den muskelmassen, fedtmassen og knoglemassen. Samtidig måler den også væskeniveauet og helt almindelige forhold som højde, vægt og BMI. Bl.a. kan du med en kropsanalyse få indsigt i mængden af farligt fedt omkring de indre organer. Ud fra kropsanalysen kommer der et bud på din biologiske alder – også kaldet metabolisk alder. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at dette blot er et overordnet bud, og at der altid skal medfølge en nærmere forklaring og analyse fra en sundhedsprofessionel. Kropsanalysen kan imidlertid give en god fornemmelse af ens sundhedstilstand.

Få en body age scanning hos Fysio Bootcamp

I en Bootcamp hos Fysio Bootcamp er en body age scanning en frivillig del af forløbet. Du kan få målt din metaboliske alder i starten og slutningen af forløbet, så du kan se, hvordan du har udviklet dig. Det er ikke en nødvendighed at få foretaget en body age scanning som led i en Bootcamp, men det er en ekstra service, som kan give en god indikation af din sundhedstilstand. Analysen vil altid blive suppleret af generelle fysioterapeutiske vurderinger og råd.

Vil du gerne træne med os?

Andre indlæg

Hovedpine og Fysioterapi

Nakkesmerter: Effektiv Smertelindring gennem Fysioterapi

Vil du gerne kontakte os?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning