Massage i Aarhus

Sådan får du mest muligt ud af den

Er du på udkig efter massage i Aarhus af højeste kvalitet? Så er Fysio Bootcamps massage det klare førstevalg! Hos Fysio Bootcamp tilbyder vi den højeste standard inden for fysioterapeutisk undersøgelse, behandling og genoptræning, og en af vores tilbud er bl.a. massage. Massagen kan både bruges til behandling af fysioterapeutiske problemstillinger og til generel selvforkælelse og wellness.

Fysiurgisk massage i Aarhus

Vores massageterapi er den såkaldte ’fysiurgisk massage’. Med en fysiurgisk massage vil du få behandlet dine konkrete fysiske problemstillinger bedre end ved normal massage. Dermed kan du med fysiurgisk massage få behandlet problematikker som overbelastningsskader, muskulære lidelser og mange andre kropsproblematikker, som kræver fysioterapi. Hvis du leder efter fysiurgisk massage i Aarhus, er Fysio Bootcamp derfor det oplagte valg.

De mange positive effekter ved massage

Massage har mange positive effekter for kroppen. Bl.a. kan massage stimulere kredsløbet og have en smertelindrende effekt. Derudover er massage også godt til at få udstrakt muskelfibre og dermed behandle skader og overbelastninger i muskelfibre og myoser. Massage – og især fysiurgisk massage – er derfor bestemt en behandlingsform, som er effekt ved mange forskellige typer overbelastninger og skader.

Kontakt Fysio Bootcamp for mere information

Hvis du vil have mere information om vores forskellige tilbud inden for massage og andre fysioterapeutiske tilbud, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan f.eks. læse om vores andre fysioterapeutiske behandlinger, som kan hjælpe dig til at få en hverdag med færre smerter og bedre bevægeapparat. Dermed får du også en hverdag med mere energi og motion.

Fysioterapeut Nicolas Rockland gennemfører en air squats

Statisk Squat

Statisk squat er en fantastisk måde, at få aktiveret nogle af kroppens største muskelgrupper, med minimal belastning på dine led. Øvelsen er særligt god, fordi

Læs mere »
Mini Pistol fysioterapeutisk træningsøvelse - God, skånsom knæøvelse til dig med knæsmerter.

Mini Pistols

En skades & smertefri knæøvelse De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i livet, at knæene kan være begrænsende for din træning og

Læs mere »
Afspil video
Afspil video om En træningsglæde, der smitter af på alle omkring sig
Personligt billede af Nicolas

Vil du have en gratis, uforpligtende snak?

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning