YOGA CAMP MEJLGADE

 

 

8 TRANSFORMERENDE UGER – FOR EN BEVÆGELIG, SUND OG SMERTEFRI KROP

– SPAR 50 % med Sygesikring Danmark

Ryd

DIN YOGALÆRE

På Yoga Camp Mejlgade

 NICOLAS ROCKLAND

 

Fysioterapeut og yogalærer Nicolas Rockland har undervist nationalt og internationalt i mere end 10 år og er uddannet indenfor flere af de store yogastilarter. Selv har han været en dedikeret udøver af Iyengar Yoga, hvorfra han henter en stor del af din inspiration til sin undervisning. Under sin fysioterapeutuddannelse opdagede han hvordan udvalgte yogaøvelser kunne havde en enorm effekt på sine patienter, som ikke kunne modsvares af de traditionelle fysioterapeutiske metoder. 

Nicolas har således sammenkoblet fysioterapeiens anatomiske forståelse med yogaens dybdegående og erfaringsbaserede kropsarbejde. Han tror at en intelligent og målrettet yogapraksis kan forebygge og behandle langt størstedelen af bevægeapperatets problematikker og danne grundlag for en smertefri og velfungerende krop i balancde.

DU FÅR:

✅ 1 ugentlig yogaundervisning med fysioterapeut

 

✅ Eksklusivt privathold med max 8 deltagere

✅ Online kursus med dybdegående videomateriale

✅ SPAR 33 % med Sygesikring Danmark

 

 

 

 

EN SKADESFRI OG LANGTIDSHOLDBAR YOGAPRAKSIS

KROPSFORVANDLING

✔ Øget styrke

 ✔ Øget smidighed

✔ Øget balanceevne

MESTRING

✔Dybdegående yogaforståelse

✔Teknisk finjustering

✔Overførbar performanceevne

ORGANFUNKTION

✔ Bedre fordøjelse

✔Forbedret respirtion

✔Sundhed af indre organer

OPLADNING

✔Forbedret restitutionsevne

✔Dybere nattesøvn

✔Større vitalitet i hverdagen

SMERTEFRIHED

✔Intilligent og smertefri metode

✔Udbedringer af ubalancer

✔Behandling af slid og skavanker

BEVIDSTHED

✔Reduktion af stress

✔Kultivering af indre ro

✔Klarsyn og mentalt overskud

Prehab yoga med Nicolas har givet mig en unik forståelse af hvad yoga er, hvad yoga kan, og hvor effektiv en træningsmetode yoga er.

Det kan være nemt, at komme ud i visse yogastillinger. Og derfor kan det også være nemt, af uvidenhed, at komme til at gøre det forkert, hvor led m.m. belastes uhensigtsmæssig.

Nicolas er super fokuseret, og han ser hver en lille detalje, der kan forbedres, for at undgå skader på sigt. Med sin faglige baggrund som fysioterapeut, guider han sine elever gennem timerne med nyttig faglig viden, så det bliver logisk, at forstå yogaens egenskaber.

Jeg har fået korrigeret mine bevægelser i en sådan grad, at Nicolas’ Prehab yoga er blevet min styrke-, balance- og smidighedstræning. Alt imens jeg får skabt ro og nærvær på et dybere og dybere plan.

Herudover formidler Nicolas sin undervisning knivskarpt – men på så humoristisk vis, at yogaen bliver sjov og forståelig for alle.

Jeg ville ønske, at jeg var startet mine første yogatimer her. Men, når det er sagt, vil jeg mene, at alle (nye som garvede) kan lære nyt af Nicolas’ metoder. Simpelthen fordi det giver så meget mening, at udføre øvelserne korrekt!

Gitte Riis

Book en gratis og uforpligtende yogatime idag

 

 

Eller kontakt for at høre mere om hvad Fysio Bootcamp kan gøre for dig! 

15 + 11 =

TILMELD DIG FORLØBET

 

 

Og mærk hvad målrettet fysioterapeutisk træning kan gøre for dig!

Ryd