Motion og sundhed

***

Del:
2 ekstremt begejstret Fysio Bootcamp deltagere, der træner udendørs på vores bootcamp

Motion og Sundhed: En Uadskillelig Forbindelse

I nutidens livsstil har vi ofte en tendens til at forsømme den vigtige forbindelse mellem motion og sundhed. Vi sidder for længe foran computere, kigger ned på vores smartphones i timevis og glemmer, hvor værdifuld regelmæssig fysisk aktivitet er for vores velvære.

Som autoriseret fysioterapeut vil jeg gerne dele min viden og erfaring omkring vigtigheden af motion og den afgørende rolle, den spiller for vores sundhed.

I denne artikel kommer vi til at gennemgå:

Hvorfor er motion så vigtig for vores sundhed?

Motion er ikke kun noget, der hjælper os med at forbrænde kalorier og opbygge muskler, som er godt for kroppen uanset om man er ung eller ældre. Det påvirker alle aspekter af vores krop og sind positivt, når vi dyrker motion og får bevæget os. Her er nogle af de væsentlige grunde til, hvorfor motion er så afgørende for os:

Så hvordan kommer man i gang med motion?

Det er aldrig for sent at begynde at bevæge sig, uanset alder eller fitnessniveau. Det handler blot om mindset. Her er nogle af vores bedste tips til at komme i gang med motion:

Motion behøver ikke være en byrde. Vælg en aktivitet, du elsker, om det så er at danse, svømme, cykle eller gå i naturen. Hvis du finder en glæde ved din aktivitet, er der langt større chance for, at du holder fast.

Hvis du er nybegynder, skal du starte langsomt og gradvist øge intensiteten og varigheden af din træning. Måske du gerne vil træne ballerne, så start med Squat og Lunges uden vægtøgning, og først når du er kommet ind i rutinen med det, så kan du stille og roligt øge øvelsens intensitet med ekstra vægt.

Sæt realistiske mål for din motion, så du har noget at arbejde hen imod. Det er helt okay, at man i starten måske kun motionere 10 minutter – hvis det er det, du kan holde til, så start der, al motion er bedre end ingen motion!

Motioner med en ven eller deltag i gruppetræning, det kan ofte være en større motivationsfaktor at være to eller flere personer, som sammen gennemfører træningen. Så kan man støtte hinanden og holde hinanden op på at komme afsted.

Vær opmærksom på dine krops signaler og undgå at presse dig selv for hårdt for hurtigt, og hvis du nogensinde er i tvivl, så konsulter gerne en fysioterapeut.

Er du stadig i tvivl om, hvorfor du skal inkoorporer motion i dit liv?

Motion og sundhed er tæt forbundet, og den positive indvirkning, det har på vores krop og sind, kan ikke undervurderes. At gøre regelmæssig motion til en vane i dit liv vil give dig et bedre helbred og øge din livskvalitet. Så lad os sammen forpligte os til at bevæge os mere og tage ansvar for vores sundhed. Din krop vil takke dig for det!

Husk altid at konsultere en fysioterapeut, før du starter en ny træningsrutine, især hvis du har eksisterende sundhedsproblemer eller er i tvivl om din situation til at udføre visse aktiviteter.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, så kontakt os endelig og få en uforpligtende snak, eller find en af vores mange fysioterapeutiske udendørs bootcamps og oplev effekten på egen krop af god og gennemtestet træning, designet til at få dig trygt og sikkert i mål. Find vores udendørs træning her.

Vil du gerne træne med os?

Andre indlæg

Hovedpine og Fysioterapi

Nakkesmerter: Effektiv Smertelindring gennem Fysioterapi

Vil du gerne kontakte os?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning