MOVEMENT CAMP

Bliv . på den smarte måde

Bliv en del af næste forløb i Aabyhøj om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder
Afspil video

Kunne du tænke dig at komme med på en sjov & lærerig træningsrejse, der vil bringe dig sikkert i mål med den naturlige styrke, mobiliet & fysiske form som du er skabt til? Hvad ville du sige til at opleve et ekspertudviklet Movement forløb, som vil åbne dørene til en helt ny dimention af smertefrihed, kropsbalance og overskud i hverdagen? 

Missionen med Movement Camp er at give dig et holdbart fundament for en fit & smertefri krop uden begrænsninger. En sjovere & mere inspirerende vej til forebyggelse og behandlling af skader, skavaner og ubalancer, via dit naturlige bevægemønster.

Her vil du opleve effekten af den naturlige og smertefrie træning som din krop i virkeligheden er designet til. En sjov & langtidsholdbare metode til funktionel styrke, mobiletet og kardiovaskulær sundhed. Uden slid og uhensigtsmæssig belastning.

På Movement Camp vil du blive coachet af nogle af landets mest erfarne trænings & movement eksperter. Et professionelt team med fagligheden til at sikre dig en tryg og effektiv vej til dit livs form, uanset skadeshistorik, alder & fysisk form. De perfekte rammer til tilpasset kvalitetstræning, med respekt for krop og din fremgang.  

På forløbet vil du bl.a. lære at mestre din helt egen version af single leg squat, håndstand, pullups, samt tranditionelle vægtløft, når vi går på opdagelse i kroppens muligheder, såvel som udfordringer. Du vil lære at træne sikkert og hensigtsmæssigt med udgangspunkt i lige nøjagtig din krop, så du både under og efter forløbet vil kunne accelererer udviklingen af dine ønskede træningsresultater, på den smarte måde.

På forløbet vil du få du 3 ugentlige træninger i 8 transformerende uger. Du bliver en del af et lille eksklusivt hold max. 4-12 personer, hvor du vil få et kærligt skub til dit livs forandring samt et motiverende og forpligtende fællesskab, som vil give dig lyst til at fastholde en ny og sundere livsstil.

Vi glæder os til at tage dig med på rejsen mod en ny krop og hverdag – fuld af energi og overskud, på Movement Camp!

Det får du på Movement Camp

Opstartskonsultation + Body Age Scanning

Din Movement Camp starter med mulighed for en dybdegående Tanita Body Age Scanning. Her kan du bliver klogere på netop dit udgangspnkt, samt hvilke mål der kunne være relevante for dig at arbejde med på forløbet.

DDK 197,-
2 ugentlige Movement sessionert i 8 uger.

Bliv en del af et lille eksklusivt hold af kun 4-12 deltagere, for optimal, personlig vejldning og resultater. Hertil får du fuld fleksibilitet mellem alle vores hold, så du altid er sikker på at kunne få din træning hver uge.

DKK 1997,-
Gratis Weekendtræning

Med mulighed for en ekstra ugentlig weekendtræning gennem hele dit Movement Camp forløb, vil du kunne få det sidste boost der skal til, for at se en hurtig & tydelig fremgang af dine resultater.

DKK 999,-
8 Fitness medlemskab

Under hele bootcampen har du ubegrænset adgang til selvtræning i Movement Gym. Hvis du misser en bootcamp træning eller blot ønsker at supplere din træning op med ekstra workouts, så er dørene åbne for dig.

DKK 249,-
Online fællesskab i lukket facebookgruppe

Hold kantaktet med dine nye trænngsmakkere og få den støtte og opbagning der skal til, hele vejen igennem. I dit online forum får du hermed supplerende inspration og challenges der vil booste dit forløb.

DDK 00,00,-
Mulighed for tilkøb af skræddersyet kostplan

Som Movement Camp deltager får du 50% rabat på en sund & lækker kostplan, skræddersyet til netop dig og din hverdag, så du kan accelererer udviklingen mod din idealform, uanset om ønsket er forbrænding af de overflødinge kg. eller styrke.

(DDK 799-)
Afslutningskonsultation + Body Age Scanning

Få beviser på dine fremskridt med en afsluttende kropsscanning og kom trygt videre med en afsluttende, sundhedsprofessionel samtale. Vi sikre os at du har hvad der skal til for at vedligeholde dine flotte resultater fremadrettet

DDK 197-

VÆRDI I ALT 3.621 KR.

DIN PRIS KUN 1.997 KR.

Afspil video om to glade bootcampere, der er begejstret for træningen

8 UGERS MOVEMENT CAMP

24 marts - 19 maj 2024

Udsolgt

MOVEMENT CAMP TIDER I AABYHØJ, AARHUS

Du følger én fast Movement Camp, men får fuld fleksibilitet på tværs af alle hold

Mandag

Movement Camp

16.45 – 17.45
Eddie Murray

Movement Camp

17.45 – 18.45
Eddie Murray

Tirsdag

Movement Camp

16.45 – 17.45
Danni Evers

Onsdag

Movement Camp

16.45 – 17.45
Danni Evers

Movement Camp

17.45 – 18.45
Danni Evers

Torsdag

Movement Camp

16.45 – 17.45
Mikael Hedegaard

Lørdag

Fællestræning

10.30 – 11.30 
Eddie Murray

Søndag

Yoga

 10.00 – 11.00
Fabienne Pauly-Tanski

Vi træner på Tomsagervej 2 i Aabyhøj, Aarhus

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om Movement Camp Aabyhøj?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning