NICOLAS
ROCKLAND

Physiotherapist and yoga teacher with
expertise in injury-free and pain-free training
that strengthens and shapes the body.
Working from the natural
movement pattern to develop a strong,
healthy and well-functioning physique
with energy in everyday life

 Hej jeg hedder Nicolas Rockland

Jeg hjælper mennesker med at udvikle en sund, stærk og smertefri krop med energi og overskud til livet.

Min metode tager udgangspunk i det naturlige bevægemønster, hvor du gennem systematisk arbejde med muskler, led og nervesystem, kan bringe kroppen tilbage til sin funktionelle balance. En tilstand af kropslig forbundethed, bevægeglæde og smertefrihed.

På min træning vil du gå på opdagelse i kroppens biomekaniske muligheder, for at finde netop de stragegier, teknikker og ressourser, som vil hjælpe dig sikkert og effektivt i mål med en ny krop.

Som fysioterapeut og personlig træner, har jeg hjulpet hundredevis af mennekser til en gladere hverdag og problemfri krop som de kan føle sig tilpas og hjemme i.

Har du også et mål som kræver specialiseret træning og en skudsikker plan, så vil jeg glæde mig til at se dig til en gratis og uforpligtende konsultation, for at se om jeg er den rette fagperson for dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få en gratis og uforpligtende konsultation

Og hør om dine muligheder for at begynde din træning

4 + 1 =

Min baggrund

Min baggrund som terapeut trækker rødder tilbage til Himalaya for mere end 12 år siden.
Efter en aktiv karriere indenfor parkour og freerunning i Danmark, var jeg selv nået til et punkt, hvor slid, skader og skavanker havde tvunget mig til opgive min store drøm og passion

Som pioner indenfor bevægelseskunsten, havde jeg levet af at underviser og udvikle teknikkerne bag parkour og freerunning i Danmark. Men mens jeg udbredte bevægelsesfrihed, flow og fysisk overskud, var min egen krop under tiltagende nedslidning og præget af smerter som snart skulle gøre det umuligt at fortsætte mit arbejde.

Den hårde, ensidige træning uden hensyn til kroppens egentlige behov, havde medført så mange skavanker og ubalancer, at selv helt almindelig træning og dagligdags gøremål, ville blive en smertefuld og uhåndgribelig affære. I stor frustration over min situation, begyndte jeg at studere hvilke metoder de store sportsatleter ville benytte sig af for at holde sig fit for kunne holde til det massive fysiske pres som de bliver udsat for år efter år.

Svaret faldt igen og igen på yoga. Velvidende at min parkour karrierer var kommet til ende, besluttede jeg mig for at foretage et radikalt skift i livet. Jeg flytte til Indien i 2011 med henblik på at opsøge og lære for yogaens stormestre. En rejse der ville ændre hele min forståelse for kroppens potentiale og muligheden for selvhelbredelse.

  

2011-2016 boede og praktiserede jeg intensivt med mine yogiske læremestre i Indien, mellemønsten, og Australien. Jeg opbyggede en unik forståelse for min egen krop, med begrænsninger og muligheder.

Da jeg efter 5 år så tilbage mod Danmark og besluttede mig for at
The Rockland method