Træningsøvelser med slyngetræner

***

Del:
slyngetræner billede

En slyngetræner er enormt god til helkropstræning og et effektivt redskab, uanset hvor du befinder dig. Med en slyngetræner bruger man sin egen kropsvægt i træningen. Slyngetræning er lige så effektivt som styrketræning. Ud over at forbedre ens styrke, så kan slyngetræning også forbedre ens smidighed, balance og corestabilitet. En slyngetræner er meget handy og kan tages med over det hele – både indendørs og udendørs. Derfor er slyngetræneren helt optimal, når man skal indrette sin egen hjemmetræning. Man kan købe en slyngetræner fra Pamels i høj kvalitet.  

Hvad er slyngetræning?

Slyngetræning er en træningsform, hvor man gør brug af en slyngetræner. En slyngetræner går også under navnet ’suspension trainer’. I slyngetræning gør man brug af sin egen kropsvægt i træningen – det er så at sige tyngdekraften, som bestemmer modstanden i træningen. Der er derfor utroligt mange træningsvariationer med slyngetræneren, som bl.a. kan bruges til vægttab, styrketræning og genoptræning.

Eksempler på øvelser med slyngetrænere er bl.a low row (til rygøvelser f.eks.) og atomic push up, hvor man hænger fødderne på slyngetræneren, mens man laver armstrækninger. Derudover er brystpres også en fremragende øvelse med slyngetræneren – denne vil blive vist på en video nedenfor.

Øvelse med slyngetræner: brystpres

I følgende video vil Nicolas Rockland – grundlægger af Fysio Bootcamp og uddannet fysioterapeut – vise, hvordan man kan lave brystpres med en slyngetræner. Dette er et eksempel på en øvelse, som træner hele kroppen, og som også udvikler balanceevnen. Øvelsen vil blive forklaret i videoen:

Få inspiration til træningsøvelser på en Bootcamp

Ønsker du at få inspiration til træningsøvelser, så kan en Bootcamp anbefales. Her får du mulighed for at træne på hold udendørs, så du får masser af motivation, fællesskab og natur ud af træningsforløbet. En Bootcamp er styret af en uddannet fysioterapeut, og dermed kan du samtidig få en større indsigt og viden om din krop og smertefri træning.

Vil du gerne træne med os?

Andre indlæg

Hovedpine og Fysioterapi

Nakkesmerter: Effektiv Smertelindring gennem Fysioterapi

Vil du gerne kontakte os?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning