OUTPERFORMANCE

. træning i Aarhus C

Bliv fit & smertefri på den sjove måde for kun 399,-

Afspil video

Kunne du tænke dig at opleve et svedigt, udendørs træningsforløb, der vil helgardere dig med flotte fysiske resultater, og samtidig efterlade dig mere smertefri i processen?

På Outperformance Aarhus C vil du have en mulighed for at blive trænet af selve stifteren bag Danmarks største & mest anmelderroste træningstilbud, Fysio Bootcamp. Her er du garanteret en professionel, fysioterapeutisk træning i verdensklasse, og resultater på en helt ny både!

Med vores 60 minutters Outperformance program, vil du accelererer din styrkeudvikling, corestabilitet & fedtforbrændig via intelligent, funktionel kardio- & styrketræning. Et innovativt program,  som er nøje sammensat til at optimere samtlige af kroppens muskelgrupper, og din kardiovaskulære sundhed. 

I processen mod en flottere & stærkere krop, vil du du gennemgå en systematisk fysioterapeutisk forebyggelse og behandling af kroppens skavanker, livsstilssygdomme & degenerative aldringssymptomer. Et langtidsholdbart fundament for et langt og godt liv i bevægelse, og en krop som du kan være stolt af. 

På forløbet vil du lære at mestre den optimale træningsteknik med udgangspunkt i dit naturlige bevægemønster. Du vil lære fysioterapiens og træningsverdenens bedste fitness hacks, til at skabe solide træningsresultater, på en smartere & mere kropsvenlig måde.

På Outperformance weekendhold, får du ovenikøbet markedets billigste kvalitetstræning. Træning til en så stærkt reduceret pris, så du har råd til at skippe en træning, når weekendens andre pligter kalder. På disse dage kan du dog nyde godt af Fysio Bootcamps super fede online træning, med Nicolas Rockland. (Du får adgang via dit medlemslogin i øverste højre hjørne af hjemmesiden)

Her er der plads til dig, uanset form, alder eller eventuelle skadeshistorik! Vi glæder os til at se dig til et sjovt og transformerende udendørsforløb – lige her i Aarhus C!

8 UGERS OUTPERFOMANCE

31marts – 21 maj 2023

Lørdag

09:00 – 10:00

DET FÅR DU

  1 ugentlig Outperformance session i 8 effektive uger
  Markedets billigste kvalitetstræning
 Dybdegående Body Age scanning før & efter forløb
  Personlig & progressiv udvikling på små privathold 
  En fit , sund & smertefri krop i balance

Vær opmærksom på, at vi holder sommerferie fra d. 16. juli – 13. august. Det vil sige, at der er ingen træninger i den periode.

KROPSMESTRING

Lær perfekt træningsteknik og udførelse med udgangspunkt i netop din krop og dine behov

SMERTEFRIHED

Forebyg & behandl skader, skavanker & smerter på en naturlig og holdbar måde

TRANSFORMATION

Kom i mål med en flottere, stærkere & mere velfungerende krop i balance

hVAD SIGER FOLK OM outperformance

Trine Hjorslev
Trine Hjorslev
Læs mere
Virkelig god on-line træning. Jeg har trænet i mange år, men her får man en helt ny tilgang til øvelserne, hvilket har gavnet ifht. min korsbåndsskade og rygproblemer. Alle øvelser bliver forklaret grundigt, og det er perfekt, at man kan gense live-udsendelserne. Samtidigt får man hurtige, kvalificerede svar på eventuelle spørgsmål. Kan kun anbefale Fysio Bootcamp.
Marna Pedersen
Marna Pedersen
Læs mere
Det nye online koncept er en fantastisk måde at træne på. Øvelserne bliver grundigt gennemgået og forklaret, og det er nemt at følge med videoen. Nicolas giver en forståelig forklaring på de forskellige muskelgrupper og hvordan kroppens holdninger skal være. Kan virkelig anbefale at følge sådan et forløb. For første gang føler jeg at min krop virkelig får noget ud af træningen, og at jeg udfører øvelserne korrekt, så jeg ikke bruger min krop forkert. Variationen er supergod og man får sin krop kørt fint igennem.
Jeanne Isaksen
Jeanne Isaksen
Læs mere
Min mand og jeg streamede træningen af de første to sessioner i weekenden. Dels var det et privilegie at ku modtage træning når det passede os:) og dels var instruktionerne super gode og klare, din stemme har god energi hvilket er ned til at holde dampen oppe! Dagene efter ku vi tydeligt mærke hvilke muskler vi havde trænet - og ingen skader da du er god til at instruere! Så mange tak.
Karen Lykke Thygesen
Karen Lykke Thygesen
10 ud af 10 stjerner
Læs mere
Mine bedste anbefalinger Meget dygtig træner dejlig rolig og super god Giver ham 10 stjerner ud af 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hanne Brandt Hessner
Hanne Brandt Hessner
@username
Læs mere
Fantastisk oplevelse ,at blive knæ smertefri efter gode detalje orienterede øvelser ,herfra en flot anbefaling
Hanne Nørgaard Heje
Hanne Nørgaard Heje
Læs mere
Nicolas leverer kompetent og nærværende vejledning og træning på en måde, der er tilpasset den enkeltes niveau og behov. Og dagen efter kan man mærke, at man må have knoklet - på den gode måde!.
Jane Samsing
Jane Samsing
Læs mere
Nicolas er en behagelig og dygtig træner og har stort focus på at træne rigtigt og inspirerer mig til at bruge kroppen til det den er skabt til ... at bevæge sig. Nicolas tager hensyn til de skavanker jeg har og lærer mig at træne mere skånsomt i forhold til mine udfordringer. Træn trygt med Nicolas, du vil ikke fortryde 💪
Tina Kahr
Tina Kahr
Læs mere
Nicolas Rockland er intet mindre end yderst kompetent træner. Han forstår at få alle med, har altid overskud til at give varianter af øvelser. Ikke mindst kommer hans faglige dygtighed ham til gode, når han viser og forklare øvelser. 👍🏻
Ingelise Pedersen
Læs mere
Jeg har gennem mine 2 forløb tabt 10 kg. og har indtil nu halveret mit medicinforbrug for bl.a. diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol. Det føles som at få en ny krop! Træningen er altid super sjov og varierende og stemningen helt i top. Nicolas er en meget professionel og alsidig instruktør. Han er sød, hjælpsom og humoristisk. Der er fokus på kvalitet i øvelserne og han er god til at tilpasse øvelserne til den enkelte. Der er godt flow i træningen og tider flyver afsted.
Christian Bøge Ottosen
Christian Bøge Ottosen
Læs mere
Kanon oplevelse, der har givet lysten tilbage til at træne igen. Nicolas har været en helt kanon coach, og har sørget for sjov og udfordrende træning, som både er hårdt og motorisk udfordrende. Kan klart anbefales, hvis man vil træne fysiologisk korrekt, og udfordres på kondition, styrke og koordination 🙂.
Hanne Skjoldborg
Hanne Skjoldborg
Læs mere
Træning hos Nicolas Rockland er stærk vanedannende. Nicolas er kompetent, yderst motiverende og en tålmodig instruktør, der mestrer at lære fra sig og udfordrer, så der er et tilpas pres hver gang. Hans egen begejstring og konstante nysgerrighed for at udvikle nye øvelser og kombinationer smitter af og giver en træning, der gør mig glad, giver ny energi, bedre balance og styrke. Tak til Nicolas
Bente Nymark
Bente Nymark
Læs mere
Fysio Bootcamp hjemmetræning fungerer super godt. Der er rigtig god og grundig instruktion fra Nicolas. Den bedste basisinstruktio jeg har fået i alle de år jeg har trænet.
Tidligere
Næste
Helle Gadeberg
Helle Gadeberg
Læs mere
Vi har kun været igang i 2 uger, så det er endnu for tidligt at beskrive det endelige resultat, men træningen er effektiv, øvelserne kan laves til det niveau din fysik kan klare og du kommer hele kroppen rundt. Er selv lidt overrasket over hvor godt det virker med online træning, man glemmer faktisk lidt at det er via en skærm og giver den lige så meget gas som hvis det var fysik tilstedeværelse.
Ayoe Raun Kemmer
Ayoe Raun Kemmer
Læs mere
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer. Jeg er fan forever💪🏻TAK leo.
Amy Louise Bretton
Amy Louise Bretton
Læs mere
Effektiv og funktionel træning af højeste kvalitet med Nicolas! Ømme muskler, sved på panden og ikke mindst med et smil på læberne - selvom det er hårdt. Nicolas er super god til at tilrettelægge træningen - det er aldrig den samme rutine, men alligevel kommer man hele vejen rundt. Samtidig giver han god vejledning til øvelser, samt justeringer i forhold til 'skavanker', så man stadig får noget ud af træningen uden at belaste led eller andet yderligere
Marianne Johansen
Marianne Johansen
Læs mere
Kan varmt og helhjertet anbefale Nicolas som (personlig) træner! Fantastisk, funktionel, sjov og meningsfuld træning der giver mening i dybden og resultater der kan mærkes fra dag 1. At være udenfor i naturens elementer giver også så god mening i forhold til Nicolas's form for træning! Jeg har nydt rigtigt godt af hans fine blanding af 'Østens og Vestens' viden om kroppen og den holistiske balance, og om hvordan man får de bedste, langsigtede resultater ligemeget hvad man går efter! Virkelig super oplevelse!! TAK ! 🙂
Connie Øls Madsen
Connie Øls Madsen
@username
Læs mere
Jeg er vild med, at Nicolas har en kropsforståelse ned til de små detaljer. Han er en guru i en dansk krop og helt nede på jorden i sin tilgang. Han er selv gået vejen og møder hver og en af os, der hvor vi er! Jeg glæder mig til hver gang for der er lethed, skøn energi, læring og rum til at jeg kan blive bedre, passe på min krop og forstå den bedre, fordybe mig og lande i mig selv. Jeg er grounded og i ro og balance, når jeg går derfra.
Anne-Sofie Jensen
Anne-Sofie Jensen
Læs mere
Nicolas formår at gøre træningen sjov og ikke mindst funktionel og relevant. For hver gang er der nye elementer eller øvelser og hvis der skulle være en øvelse du ikke er i stand til at lave grundet skavanker eller skader, så kan der altid findes et alternativ. Træningen er for alle fordi den kan tilpasses DIG og bl.a. derfor kan jeg kun give Nicolas min varmeste anbefaling.
Rikke Hansen
Rikke Hansen
Læs mere
Nicholas Rocland er så kompetent en træner. Han er dedikeret til sit fag som træner, hvilket giver god energi til os deltagere 😊🙂😊Han er rigtig god til at vise og forklare kroppens positioner meget detaljeret i de enkelte øvelser. Desuden lægger han vægt på, at øvelserne laves korrekt, så vi lærer at udføre de enkelte øvelser rigtigt. Tilmed forklarer han, hvad der sker i kroppen under de enkelte øvelser. Han er også god til at give træningen et legende præg, samt bruge nye redskaber og nye øvelser. Alt i alt giver dette mig en super inspirerende, kompetent og alsidig træning 🙂😊🙂
Pernille Bargsteen
Pernille Bargsteen
Læs mere
Nicolas er en super god og motiverende træner, man føler sig i trygge hænder når man har ham som træner. Han formår at variere træningen fra gang til gang, men med de samme grundprincipper, på den måde bliver træningen ikke kedelig. Derudover er han altid klar med en alternativ øvelse hvis, den givende øvelse ikke passer til en, på den måde kan man også deltage på sit eget niveau.bus leo.
Lotte Asminn
Lotte Asminn
Læs mere
Sindsygt lærerig træning. Har fået langt bedre styr på hvordan jeg træner uden skader, men samtidig får udfordret krop og sind. Godt tempo, gode øvelser. Følger Fysio Bootcamp online (pga covid) og det fungerer supergodt. Prøv et forløb. Du vil ikke fortryde det!
Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
Læs mere
Man mærker virkeligt hvordan man får dybden med i alle muskler. Alle de gode hensyn til evt. skavanker. Og det giver bare det ekstra kick til at blive ved.
Tidligere
Næste

Din træner & fysioterapeut

Mit navn er Nicolas Rockland og som din faste fysioterapeut & yogalærer på Yoga Prehab forløbet, vil jeg lære dig en virkningsfuld og helsebevarende yogapraksis, som har været nøglen til at transformere min egen krop, sundhed og fysioterapeutiske karriere.

Jeg opdagede yogaens forebyggende og performancefremmende effekt, under min professionelle tid som parkourudøver- og underviser i slutningen af teenageårene. 

Med en næsten intuitiv tiltrækning til yogaens univers, flyttede jeg i starten af tyverne til Himalaya for at videreuddanne mig som internationalt certificeret yogalærer, og for at rejse og lære fra nogle af yogaens anerkendte stormestrer. Men under mit ophold i Indien blev jeg pludselig ramt af en alvorlig blodinfektion som satte en stopper for min rejse. 

Med bakteriel ledbetændelse, som var tæt på at tage livet af mig, fik jeg ødelagt store dele af min ledbrusk. Min kendte førlighed og kropslige formåen blev fra den ene dag til den anden erstattet af kroniske smerter og massive fysiske begrænsninger. Og hertil slukkedes alle mine fremtidsdrømme om en karriere som performer og træner. For hvad er en træner egentlig uden sin krop, tænkte jeg. 

At miste min fysik var på det tidspunkt som at miste mig selv. Og efter 3 hårde år, hvor min eneste rigtige praksis havde været meditation, oplevede jeg for alvor hvordan kroppen gradvist degenererede. Jeg sank stadig dybere i fortvivlelse og identitetstab. 

Men på én af mine mørke dage gik det for alvor op for mig, at dét at give op på sin krop i sidste ende er at give op på sig selv og sit liv. Kroppen er ikke bare det eneste sted at du er tvunget til at bo resten af livet, men også udgangspunktet for alt hvad du gør og oplever i det. 

Jeg havde intet at miste. Så da jeg hørte om en ny og sjælden mulighed i Australien, besluttede jeg mig for at tage rejsen tilbage ud i verden i et sidste forsøg på at lære at forstå og bruge kroppen på en ny måde – denne gang via Iyenger Yoga. Og det jeg opdagede, over de næste 7 år, kom til revolutionere alting for mig. 

Metoden jeg lærte, og som jeg siden selv har videreudviklet og forfinet, satte ikke bare mig selv fri for smerter og fysiske begrænsninger, men har ligeledes ændret livet for titusindvis af mennesker over hele landet, gennem mine mine fysioterapeutiske træningsforløb. På Yoga Prehab vil jeg lære dig den helt særlige praksis, som startede det hele. Jeg vil lære dig at mestre yogaens transformerende teknikker, metoder og sekvenser. Al sammen med udgangspunkt i din krop, så du permanet  kan tage magten tilbage over din mobilitet, kropsbalance og fysiske muligheder. 

Lad os tage en gratis & uforpligtende snak

Tag kontak

31marts – 21 maj 2023

Lørdag

09:00 – 10:00

26 maj – 16 juli 2023

Lørdag

09:00 – 10:00

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning