FYSIOTERAPI & PERSONLIG TRÆNING

med din egen . fysioterapeut

Kunne du tænke dig din egen personlige træner i Aarhus, som hjælper dig trygt og sikkert i mål med dit livs forvandling? 

Med 100 % fokus på dig og dine behov, er du her garanteret en skræddersyet løsning, tilpasset din hverdag og med rammerne for det bedst mulige træningsudbytte. 

Vi er eksperter i sund, skånsom og bæredygtig træning som hurtigt kan ses og mærkes, så du kan få tygelige og mærkbare resultater, uden slid og fejlbelastning af kroppen. 

Din personlige fysioterapeut medbringer alt udstyr, så du ikke behøver at bekymre dig om andet, end at møde op og nyde en tilrettelagt og målrettet træningssession. 

Træningen kan fleksibelt foregå hos os på Toldbodgade 8, i naturen eller hos dig efter eget ønske. Hvornår du ønsker at træne kan fleksibelt planlægges i samarbejde med din fysioterapeut. 

Så hvis du er klar til at begynde din personlige transformation, og på dine helt egne betingelser, så book en gratis og uforpligtende samtale med en autoriseret fysioterapeut, som virkelig ved hvad der skal til, for at skabe og opretholde en vedvarende kropstransformation.

Nicolas og kvinde træner udendørs med træningselastik

PERSONLIG TRÆNINGS ABONNEMENTER

Vælg en plan som matcher .

1 x ugentlig træning

kr 799 uge
 • 1 x 60 min hvor & når det passer dig
 • Fuld fleksibilitet fra uge til uge
 • Alt træningudstyr medbringes
 • Bindingsperiode, kun 4 uger
 • Sygesikring Danmark tilskud: 88 kr.
 • Tilkøb af personligt online program via app for i alt kun 399,- (spar 1.100)

2 x ugentlig træning

kr 1250 uge
 • 2 x 60 min hvor & når det passer dig
 • Fuld fleksibilitet fra uge til uge
 • Alt træningsudstyr medbringes
 • Bindingsperiode, kun 4 uger
 • Sygesikring Danmark tilskud 176 kr.
 • Tilkøb af personligt online program via app for i alt kun 399,- (spar 1.100)

3 x ugentlig træning

kr 1597 uge
 • 3 x 60 min hvor & når det passer dig
 • Fuld fleksibilitet fra uge til uge
 • Alt træningsudstyr medbringes
 • Bindingsperiode, kun 4 uger
 • Sygesikring Danmark tilskud 264 kr.
 • Tilkøb af personligt online program via app, for i alt kun 399,- ´(spar 1.100)
Helle Gadeberg
Helle Gadeberg
Læs mere
Vi har kun været igang i 2 uger, så det er endnu for tidligt at beskrive det endelige resultat, men træningen er effektiv, øvelserne kan laves til det niveau din fysik kan klare og du kommer hele kroppen rundt. Er selv lidt overrasket over hvor godt det virker med online træning, man glemmer faktisk lidt at det er via en skærm og giver den lige så meget gas som hvis det var fysik tilstedeværelse.
Ayoe Raun Kemmer
Ayoe Raun Kemmer
Læs mere
Ayoe Raun Kemner Jeg er total overrasket over hvor supergod træning du/I leverer. Jeg er oprindelig selv fys og bliver så stolt af faget med det du/I leverer. Præcise øvelser, rette graduation, konkret instruktion, muligheder for at få individuelle råd og ikke mindst en gave at ka træne hjemmefra online plus små bonusvideoer. Jeg er fan forever💪🏻TAK leo.
Amy Louise Bretton
Amy Louise Bretton
Læs mere
Effektiv og funktionel træning af højeste kvalitet med Nicolas! Ømme muskler, sved på panden og ikke mindst med et smil på læberne - selvom det er hårdt. Nicolas er super god til at tilrettelægge træningen - det er aldrig den samme rutine, men alligevel kommer man hele vejen rundt. Samtidig giver han god vejledning til øvelser, samt justeringer i forhold til 'skavanker', så man stadig får noget ud af træningen uden at belaste led eller andet yderligere
Marianne Johansen
Marianne Johansen
Læs mere
Kan varmt og helhjertet anbefale Nicolas som (personlig) træner! Fantastisk, funktionel, sjov og meningsfuld træning der giver mening i dybden og resultater der kan mærkes fra dag 1. At være udenfor i naturens elementer giver også så god mening i forhold til Nicolas's form for træning! Jeg har nydt rigtigt godt af hans fine blanding af 'Østens og Vestens' viden om kroppen og den holistiske balance, og om hvordan man får de bedste, langsigtede resultater ligemeget hvad man går efter! Virkelig super oplevelse!! TAK ! 🙂
Connie Øls Madsen
Connie Øls Madsen
@username
Læs mere
Jeg er vild med, at Nicolas har en kropsforståelse ned til de små detaljer. Han er en guru i en dansk krop og helt nede på jorden i sin tilgang. Han er selv gået vejen og møder hver og en af os, der hvor vi er! Jeg glæder mig til hver gang for der er lethed, skøn energi, læring og rum til at jeg kan blive bedre, passe på min krop og forstå den bedre, fordybe mig og lande i mig selv. Jeg er grounded og i ro og balance, når jeg går derfra.
Anne-Sofie Jensen
Anne-Sofie Jensen
Læs mere
Nicolas formår at gøre træningen sjov og ikke mindst funktionel og relevant. For hver gang er der nye elementer eller øvelser og hvis der skulle være en øvelse du ikke er i stand til at lave grundet skavanker eller skader, så kan der altid findes et alternativ. Træningen er for alle fordi den kan tilpasses DIG og bl.a. derfor kan jeg kun give Nicolas min varmeste anbefaling.
Rikke Hansen
Rikke Hansen
Læs mere
Nicholas Rocland er så kompetent en træner. Han er dedikeret til sit fag som træner, hvilket giver god energi til os deltagere 😊🙂😊Han er rigtig god til at vise og forklare kroppens positioner meget detaljeret i de enkelte øvelser. Desuden lægger han vægt på, at øvelserne laves korrekt, så vi lærer at udføre de enkelte øvelser rigtigt. Tilmed forklarer han, hvad der sker i kroppen under de enkelte øvelser. Han er også god til at give træningen et legende præg, samt bruge nye redskaber og nye øvelser. Alt i alt giver dette mig en super inspirerende, kompetent og alsidig træning 🙂😊🙂
Pernille Bargsteen
Pernille Bargsteen
Læs mere
Nicolas er en super god og motiverende træner, man føler sig i trygge hænder når man har ham som træner. Han formår at variere træningen fra gang til gang, men med de samme grundprincipper, på den måde bliver træningen ikke kedelig. Derudover er han altid klar med en alternativ øvelse hvis, den givende øvelse ikke passer til en, på den måde kan man også deltage på sit eget niveau.bus leo.
Lotte Asminn
Lotte Asminn
Læs mere
Sindsygt lærerig træning. Har fået langt bedre styr på hvordan jeg træner uden skader, men samtidig får udfordret krop og sind. Godt tempo, gode øvelser. Følger Fysio Bootcamp online (pga covid) og det fungerer supergodt. Prøv et forløb. Du vil ikke fortryde det!
Jeanette Hansen
Jeanette Hansen
Læs mere
Man mærker virkeligt hvordan man får dybden med i alle muskler. Alle de gode hensyn til evt. skavanker. Og det giver bare det ekstra kick til at blive ved.
Tidligere
Næste

FÅ EN gratis & UFORPLIGTENDE snak

Udfyld formularen og bliv kontaktet

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning