POWER CAMP
Transformerende udendørstræning, på den sjove måde

Næste forløb starter

01 marts 2020!

countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Innovativ træningsmetode

Sjove og effektive forløb

Tydelige og holdbare resultater   

Et transformerende træningsforløb, med garanti for resultater

På Power Camp programmerer du din krop til at forbrænde fedt, bygge muskler og stramme op - på en sjov og tidsøkonomisk måde! Det tager dig kun 1 ugentlig træning i 8 uger at ommøblere formerne. Du arbejder målrettet i retning af drømmekroppen, får etableret sunde træningsvaner og bliver et del af et unikt fællesskab i det fri, som vil holde dig motiveret til at nå dine mål.
 
POWER CAMP er ikke en lynkur. Det er ikke et Quick Fix, som du har prøvet dem før - omend du ser resultater på rekordtid. Vores 8 ugers forløb i Risskoven er helhedsorienteret trænings- og livsstilsprogram, som præsenterer innovative, tidseffektive metoder og strategier til dig, der gerne vil transformere din krop på kort tid, på en holdbar og bæredygtig måde. 
 
En bootcamp uden bivirkninger – der accelerer din fedtforbrænding og tillader dig at bryde igennem dit setpoint. Uge for uge vil du blive guidet igennem svedige og tilrettelagte træningspas, der vil bringe smil på læben og sved på panden! Her kan du være med, fuldstændig som du er, uanset grundform & og træningniveau.
 
Ud over én ugentlig højkvalitets træning i 8 uger, får du også adgang til premium online videobibliotek, så du har alle redskabrene til at udvikle den perfekte udendørs / hjemmetræning, baseret på din krop og med garanti for resultater! Forløbet starter med mulighed for Body Age scanning med fuld kropsanalyse, for at give dig konkrete beviser for dine fremskridt!100 + anbefalinger

100 % Kundetilfredshed

Jazz Janne Noer Brøchner

Underviser ved Sprogcenter Midt
"Det er den ideelle træning i min bog, man træner i naturen, der er super kompetent undeviser og virkelig godt træningsprogram, samt virkelig søde mennesker. Kan kun anbefales!!!"

Julie Solvang Christensen

Marketing Assistent 
"Det er enormt kompetente trænere, og man føler virkelig man er i gode hænder. Det er dejligt at være et hold, så man er sammen om det! De tager også vildt meget hensyn til hvis man har en skade, eller lignende. Jeg vil klart anbefale Fysio bootcamp - uden tvivl 😃!

Tine Anette Ingmann Mejer

Miracle A/S Teamleder
"Der kan næsten ikke siges nok godt om det, Power Camp er suveræn træning 👍Ikke to træninger er ens, men man kan alligevel tydeligt mærke fremgang. Det er magisk at kunne mærke effekten af træningen i alle muskler - på den gode måde!"

Jette Hjorth Petersen

Assistant ved DLA Agro
"Fedt med udendørstræning. Tiden flyver afsted og jeg føler som en helt ny person med af masser af energi bagefter. Der er en god stemning og alle yder deres bedste! Der opstår en fælles kampånd - at jeg kan og jeg vilJeg ser frem til de næste 2 måneder."

Mads Bo Falk

Musician ved Randers Kammerorkester
"Power Camp tilbyder den sjoveste, mest effektive og mest varierede træning, jeg endnu har prøvet. Kan varmt anbefales enhver, som finder konventionel fitnesscenter-træning kedeligt, og som desuden vægter bæredygtig (dvs. kropsvenlig) træning højt."

Amy Louise Bretton

Antropolog ved Aarhus Universitet
 "Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv længe! 🙏 
Fantastisk træning, hvor man kommer hele vejen rundt med god vejledning i teknik og hvor alle har mulighed for at være med. På blot en måned har jeg kunne mærke tydelig forskel i styrke, kondition og ikke mindst mere overskud og mindre træthed i hverdagen!"

Hvis du kan svare ja til bare et af disse spørgsmål

Så er Power Camp det rette valg for dig!

Har du brug for at se hurtige resultater uden at miste motivationen?
Finder du traditionel træning i fitnesscentre kedeligt og uinspirerende?  
Har du brug for et kærligt skub bagi fra en fast og motiverende træningsgruppe?
Vil du have professionelle træning, der kan tage din krop videre til næste niveau.
Vil du have en super billig og tidsøkonomisk løsning, som kan tilpasses din hverdag?

8 UGERS SJOV OG TRANSFORMERENDE TRÆNING I RISSKOVEN

VI GØR TRÆNING TIL EN LEG

DU FÅR

1 UGENTLIG TRÆNINGSSESSION I 8 UGER

2 X BODY AGE SCANNING MED FULD KROPSANALYSE

PREMIUM VIDEOBIBLIOTEK, MED ALT HVAD DU SKAL BRUGE TIL AT UDVIKLE DEN PERFEKTE HJEMME / UDENDØRS TRÆNING

Fysio Bootcamp
nicolas@fysiobootcamp.dk
53 33 88 33