Træningsøvelser med Slam Ball

***

Del:
Pamels slam ball 6kg

En Slam Ball er et billigt træningsredskab, som kan bruges til mange forskellige træningsøvelser. Slam Balls kan både bruges til træning af overkroppen, arme/skuldre og benene. Dermed er der en stor fleksibilitet i træningsøvelserne med en Slam Ball, som både kan bruges til fedtforbrænding og styrketræning. Slam Balls fås i forskellige størrelser. F.eks. har Pamels Slam Balls i 5 kg, 6 kg. og 7 kg.

Hvad er en Slam Ball?

En Slam Ball er en træningsbold med en høj slidstyrke, hvilket gør den egnet til højintensiv træning. Denne type træningsbold er fyldt med sand, og derfor har de en vis vægt og tyngde. Slam Balls har en bounceeffekt, så de altså hopper, når de kastes imod en væg eller gulv. Dog sørger sandet i boldene for, at de ikke triller eller hopper væk. Man kan derfor kaste boldene lige så hårdt, som man vil, uden hverken at være bange for, at de går i stykker, eller at de springer væk.

Hvad kan Slam Balls bruges til?

Som det allerede er nævnt, er der mange muligheder for træningsøvelser med en Slam Ball. De kan f.eks. bruges til træne benene i form af lunges og squat. De kan også bruges til Coretræning og maveøvelser. Muligheder for træningsøvelser er derfor næsten uendelige med Slam Balls, og nogle af øvelserne vil blive eksemplificeret nedenfor i videoer.

Benprogram med Slam Ball

Slam Balls kan bl.a bruges til træningsprogram af ben. Her kan de både bruges til et fuldt træningsprogram af ben, hvis man har bendag, eller de kan bruges til enkeltstående øvelser som en del af en træning af hele kroppen. Nicolas Rockland – en af grundlæggerne bag Fysio Bootcamp og uddannet fysioterapeut – vil vise nogle øvelser til ben med Slam Balls i denne video:

Coretræning med Slam Balls

Er man mere interesseret i Coretræning med Slam Ball, er det også muligt. Bl.a. er Slam Balls effektive til træning af maveregionen, ryggen og arme. Igen vil Nicolas Rockland vise i en video, hvordan Slam Balls kan bruges til forskellige former for Coretræning:

Få flere træningsøvelser på en Bootcamp

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan en Slam Ball kan bruges i træningen, så er en Bootcamp fra Fysio Bootcamp værd at overveje. På Bootcamps vil en uddannet fysioterapeut bl.a. undervise i, hvordan en Slam Ball kan være en del af effektiv og smertefri træning. Alternativt kan et online træningsforløb fra Fysio Bootcamp også være en god inspiration til træningsøvelser med Slam Balls.  

Vil du gerne træne med os?

Andre indlæg

Hovedpine og Fysioterapi

Nakkesmerter: Effektiv Smertelindring gennem Fysioterapi

Vil du gerne kontakte os?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning