Weekend warrior

Træn i weekenden og kom i form på den sjove måde.

Weekend træning i det fri

Kunne du tænke dig en sjov og effektiv weekend træning som kan helgardere dig med flotte fysiske resultater?

Med WEEKEND WARRIOR har vi skabt et unikt 60 minutters helheds-program, der vil dække dig ind med holdbare resultater, på samtlige aspekter af din sundhed. Træningen er for dig som ikke har mulighed for at træne i hverdagen eller som ønsker et sjovt og innovativt træningsprogram, der vil programmere kroppen til at forbrænde fedt og opbygge muskler. Bliv trænet af vores kompetente fitness eksperter, og opnå resultater på ingen tid!

På kun 60 minutter vil du accelerere din fedtforbrænding via intelligent styrketræning af hele kroppen. Vores programmer er nøje sammensat til at aktivere samtlige af kroppens muskelgrupper på en sund, effektiv og skånsom måde, så du kan få holdbare kropsforandringer på rekordtid. På dette hold vil du lære at træne med sund teknik, baseret på det naturlige bevægemønster og få brugbar inspiration til virksom træning, som du selv vil kunne anvende hjemme og i naturen med garanti for resultater.

Ofte stillede spørgsmål

Weekend Warrior kører ved siden af de almindelige bootcamps og derfor er perioderne de samme.

Din første træningsdag er blot den første lørdag efter opstartsdatoen. På samme vis er din sidste træningsdag blot den sidste lørdag inden afslutningsdatoen.

Oftest skyldes dette, at der ligger en eller flere tilmeldinger og "spærrer".

Hvis en kunde før dig, har været inde og bestille et forløb, men ikke udfyldt betalings oplysningerne, så sker der desværre en teknisk fejl i vores ordre-system. Pladsen fremgår så pludselig som spærret, men er samtidigt stadig ledig, da betalingen ikke er modtaget. Dette er grunden til, at den grønne tilmeldingsknap stadig er synlig.

Sker dette er du velkommen til at ringe ind til os på 70 20 10 70, så kan vi frigive pladserne igen, så du kan komme til at bestille.

Det er ikke muligt at få refunderet et forløb hos Fysio Bootcamp. Dette gælder uanset hvad årsagen til dit behov eller ønske herom måtte være. Din tilmelding er ligeledes bindende til din tilmeldte periode og kan ikke rykkes til et senere forløb. Den eneste undtagelse vi har for, at kunne rykke et forløb til senere på året er, hvis der er venteliste på dit tilmeldte hold.

Årsagen hertil er, at Fysio Bootcamp har en udgift i forbindelse med din tilmelding til forløbet, og der er ingen sikkerhed for, at din plads kan nå, at blive udfyldt af en anden før forløbets opstart. Derved vil Fysio Bootcamp risikere et enormt tab.

Køb af deltagelse i vores træningsforløb kan sammenlignes med købet af billet til eksempelvis en festival, i og med disse heller ikke er refunderbare.

Scroll til toppen

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning