YOGA CAMP

Bliv . på den smarte måde

Oplev et sjovt & transformerende yogaforløb med fokus på dig

Afspil video

Det får du på Yoga Camp

Opstartskonsultation + Body Age Scanning

Forløbet starter med en personlig samtale samt en fysioterapeutisk undersøgelse af dit udgangspunkt. Her vil du også få mulighed for at få et præcist indblik i din muskelbalance, fedtsammensætning, og fysiologiske alder, via en dybdegående Tanita Body Age Scanning. Med afsæt i netop dit nuværende niveau, samt dine udfordringer og ønsker for forløbet, udvikes der herpå en helt unik 8 ugers Yoga Camp, med præcis hvad der skal til for at udløse yogaens fulde sundhedsudbytte, der hvor du er.

DDK 600,-
Personlig online yoga- og træningsprogram i appen

Efter konsultationen vil du få adgang til dit specialdesignede yoga og træningsprogram på appen. Træningsprogrammet er skræddersyet til netop din krop og hverdag, så du kan komme sikkert på sporet med en yoga og træningspraksis som faktisk virker for dig. I kan du følge Nicolas Rocklands dybdegående og detaljerede yogaundervisning via gennemført video vejledning. Herudover får du indbyggede features til at tracke din udvikling gennem forløbet. så dine nye vaner bliver en motiverende hverdagsrutine.

DDK 1500,-
2 ugentlige hverdagstræninger i 8 transformerende uger

I den praktiske yogaundervisning bliver du en del af et lille eksklusivt hold af ca. 4-12 deltagere, hos Yoga Prehab i Aarhus C. Med nøje afsæt i dine og holdets øvrige unfordringer, ønsker, og niveau, udvikles der unikke yogasessioner, som med stor præcision vil give dig og holdet en super virkningsfuld og behagelig fremgang med yogaen, uden at skader, smidighedsniveau eller styrke skal blive en udfordring. På din ugentlige yogaundervining vil du få 2 x 60 minutters målrettet undervisning, med fokus på personlig yogaudvikling i samt en behagelig og udbytterig oplevelse.

DKK 1997,-
1 bonustræning hver lørdag gennem hele forløbet

Hver lørdag 09.00-10.00 har du mulighed for at deltage på en helgarderende styrke, core & kardiotræning. Træningen ledes af erfarne, statsautoriserede fysioterapeuter og er designet til at skabe et langtidsholdbart fundament for en fit & smertefri krop uden fysiske begrænsninger. Ligesom yogaen er den fysiske træning hensynstagende og har et gennemgående fokus på korrekt åndedræt, teknik og udførelse. En træning som forebygger & behandler kroppens degenerative aldrigssymptomer, skader og skavanker, og som du kan kan udbytte af, uanset dit udgangspunkt.

DKK 999,-
Online fællesskab i lukket facebookgruppe

På Yoga Camp bliver du en del af et hyggeligt og inkluderende yogafællesskab. Med vores lukkede facebook forum kan du kantaktet med dine nye yogamakkere og få den støtte og opbagning der skal til, for at holde fast i din nye livsstil. Her vil du have mulighed for at blive inviteret med på lokale begivenheder og oplevelser i Aarhus, sammen med dit hold. I dit online forum får du hertil også supplerende inspration og challenges der vil booste dit læring og udvikling gennem forløbet.

DDK 00,00,-
Mulighed for tilkøb af skræddersyet kostplan

Drømmer om at smide de øverflødige kilo, opbygge muskelmasse, eller blot at bringe kroppen i balance med en sund og tilpasset kost som passer til din krop og hverdag? På Yoga Camp spare du 50% på vores lækre, skræddersyede kostplan, som udvikles til netop dig. I kostplanen får du forskellige variationer af lækre hverdagsmåltider, så du altid har noget inspirerende og appetitlit at vælge i imellem. Du får både adgang til kostplanen via PDF samt i appen sammen med dit øvrige yoga- og træningsprogram.

(DDK 799-)
Afslutningskonsultation + Body Age Scanning

Forløbet rundes af med en personlig afslutningskonsultation, hvor vi sikre at du bliver sendt trygt videre og har alt hvad der skal til for at at kunne fortsætte din yoga og træningsrejse. Her får også du mulighed for at få foretaget en afsluttende Tanita Body Age Scanning, hvor du vil få konkrete beviser på dine fremskridt.

DDK 600,-

VÆRDI I ALT 4.696 KR.

DIN PRIS KUN 1.997 KR.

Trine Hjorslev
Trine Hjorslev
Læs mere
Virkelig god on-line træning. Jeg har trænet i mange år, men her får man en helt ny tilgang til øvelserne, hvilket har gavnet ifht. min korsbåndsskade og rygproblemer. Alle øvelser bliver forklaret grundigt, og det er perfekt, at man kan gense live-udsendelserne. Samtidigt får man hurtige, kvalificerede svar på eventuelle spørgsmål. Kan kun anbefale Fysio Bootcamp.
Marna Pedersen
Marna Pedersen
Læs mere
Det nye online koncept er en fantastisk måde at træne på. Øvelserne bliver grundigt gennemgået og forklaret, og det er nemt at følge med videoen. Nicolas giver en forståelig forklaring på de forskellige muskelgrupper og hvordan kroppens holdninger skal være. Kan virkelig anbefale at følge sådan et forløb. For første gang føler jeg at min krop virkelig får noget ud af træningen, og at jeg udfører øvelserne korrekt, så jeg ikke bruger min krop forkert. Variationen er supergod og man får sin krop kørt fint igennem.
Jeanne Isaksen
Jeanne Isaksen
Læs mere
Min mand og jeg streamede træningen af de første to sessioner i weekenden. Dels var det et privilegie at ku modtage træning når det passede os:) og dels var instruktionerne super gode og klare, din stemme har god energi hvilket er ned til at holde dampen oppe! Dagene efter ku vi tydeligt mærke hvilke muskler vi havde trænet - og ingen skader da du er god til at instruere! Så mange tak.
Karen Lykke Thygesen
Karen Lykke Thygesen
10 ud af 10 stjerner
Læs mere
Mine bedste anbefalinger Meget dygtig træner dejlig rolig og super god Giver ham 10 stjerner ud af 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hanne Brandt Hessner
Hanne Brandt Hessner
@username
Læs mere
Fantastisk oplevelse ,at blive knæ smertefri efter gode detalje orienterede øvelser ,herfra en flot anbefaling
Hanne Nørgaard Heje
Hanne Nørgaard Heje
Læs mere
Nicolas leverer kompetent og nærværende vejledning og træning på en måde, der er tilpasset den enkeltes niveau og behov. Og dagen efter kan man mærke, at man må have knoklet - på den gode måde!.
Jane Samsing
Jane Samsing
Læs mere
Nicolas er en behagelig og dygtig træner og har stort focus på at træne rigtigt og inspirerer mig til at bruge kroppen til det den er skabt til ... at bevæge sig. Nicolas tager hensyn til de skavanker jeg har og lærer mig at træne mere skånsomt i forhold til mine udfordringer. Træn trygt med Nicolas, du vil ikke fortryde 💪
Tina Kahr
Tina Kahr
Læs mere
Nicolas Rockland er intet mindre end yderst kompetent træner. Han forstår at få alle med, har altid overskud til at give varianter af øvelser. Ikke mindst kommer hans faglige dygtighed ham til gode, når han viser og forklare øvelser. 👍🏻
Ingelise Pedersen
Læs mere
Jeg har gennem mine 2 forløb tabt 10 kg. og har indtil nu halveret mit medicinforbrug for bl.a. diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol. Det føles som at få en ny krop! Træningen er altid super sjov og varierende og stemningen helt i top. Nicolas er en meget professionel og alsidig instruktør. Han er sød, hjælpsom og humoristisk. Der er fokus på kvalitet i øvelserne og han er god til at tilpasse øvelserne til den enkelte. Der er godt flow i træningen og tider flyver afsted.
Christian Bøge Ottosen
Christian Bøge Ottosen
Læs mere
Kanon oplevelse, der har givet lysten tilbage til at træne igen. Nicolas har været en helt kanon coach, og har sørget for sjov og udfordrende træning, som både er hårdt og motorisk udfordrende. Kan klart anbefales, hvis man vil træne fysiologisk korrekt, og udfordres på kondition, styrke og koordination 🙂.
Hanne Skjoldborg
Hanne Skjoldborg
Læs mere
Træning hos Nicolas Rockland er stærk vanedannende. Nicolas er kompetent, yderst motiverende og en tålmodig instruktør, der mestrer at lære fra sig og udfordrer, så der er et tilpas pres hver gang. Hans egen begejstring og konstante nysgerrighed for at udvikle nye øvelser og kombinationer smitter af og giver en træning, der gør mig glad, giver ny energi, bedre balance og styrke. Tak til Nicolas
Bente Nymark
Bente Nymark
Læs mere
Fysio Bootcamp hjemmetræning fungerer super godt. Der er rigtig god og grundig instruktion fra Nicolas. Den bedste basisinstruktio jeg har fået i alle de år jeg har trænet.
Tidligere
Næste

Træningsforløbet der vil redefinere din sundhed

Via en fusion af moderne evidensbaseret fysioterapi og østens gennemtestede yogasystemer, vil du på Yoga Camp. nogle af verdens bedste redskaber til at bringe kroppen og nervesystemet i balance, reducere stress, og til uforstyrret at gå dybere i den meditative oplevelse, som i sidste ende er yogaens ultimative formål. 

Visionen med dette hold er, at give dig markedets mest skånsomme & opbyggende yogaform, så du er garanteret en smidigere, stærkere & mere afbalanceret krop, uden slid og fejlbelastning. Med en ekstra fysioterapeutisk dimention i yogaens sofistikerede kropsarbejde, kan du her oplevende et dybdegående og effektivt kropsarbejde, som i processen vil forebygge og behandle kroppens degenerative aldringssymptomer, skader og skavanker.

Du vil lære yogaens hemmelige, bagvedliggende teknikker og metoder, som på et skades og smertefrit grundlag vil gøre dig til en sikker og kompetent yogaudøver, på tværs af stilarter. Du vil få færdighederne og overblikket til at kunne sammensætte dine egene smarte og overskuelige yogaprogrammer, som på en super holdbar og tidsøkonomis måde, vil sikre DIG yogaens fulde fysiologiske og mentale sundhedsudbytte, med udgangspunkt i netop din krop, og dine behov lige nu. 

På dette hold vil du opleve en god balance af liggende og siddende yogastillinger, som føre dig trygt og sikkert ind i virkningsfulde stræk, samt dynamiske og kontrollerede flows, mellem de yogaens klassiske asanas. Du lære at udløse yogastillingernes fulde effekt, ved afvekslende at benytte tæpper, pøller og klodser til at opnå længere og mere behagelige ophold i stillingerne, mens yogaen blidt kan få lov til at gøre sit arbejde, på både krop og sind.  

Det ultimative formål med Yoga Prehab er at sætte dig fri, og gøre dig uafhængig af både terapeuter og yogalærer, ved at gøre DIG til den største ekspert i din krop. Uanset om formålet er at blive bedre til yoga eller om du ønsker en gennemtestet metode til at reducere stress og opnå større ro på indersiden. Eller om du bare føler det er ved at være på tide at komme på sporet, mod en mere bevægelig, velfungerende og smertefri krop i balance. Så er du kommet til det rette sted, med Yoga Prehab. 

8 UGERS YOGA CAMP

03 december - 28 januar 2024

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vi har hjulpet hundredevis af Aarhusianere til en fit & smertefri krop

Hør deres fortælling

Vil du have en gratis og uforpligtende snak ?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Vi træner på Tomsagervej 2 i Aabyhøj, Aarhus

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning