FYSIO CAMP VEJLE

. udendørs træning i Vejle ved Albuen Strand

Afspil video om Nicolas Rockland underviser i fysioterapeutisk udendørs træning.jpg

Læs mere om vores udendørs træning i Vejle

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form. På vores små eksklusive hold kan du nyde havudsigt til hver eneste udendørs træning i Vejle på Albuen.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Udendørs Træning i Vejle

Visionen med Fysio Bootcamp ved Albuen er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb for en fit & smertefri krop, uanset hvor du er i Vejle og omegn, med den skønne Vejle Fjord som bagtæppe.

Vi ønsker at tilbyde dig et exceptionelt bootcamp-forløb ved det udendørs træningsanlæg ved Albuen, som vil booste din styrke, opstramning og fedtforbrænding, mens du gradvist vil mærke, at smerterne reduceres.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere fra Vejle med at opnå en sundere krop og dagligdag end Fysio Bootcamp ved Albuen.

Som Vejles førende og mest roste fysioterapi og udendørs træningskoncept, har vi, baseret på tusinder af vellykkede krops- og sundhedstransformationer, skabt en enestående metode, som har bevist sin effektivitet.

Fysio Bootcamp ved Albuen er nemlig træningens svar på en multivitamin, kombineret af fysioterapi, fitness og fællesskab i den friske luft ved Vejle Fjord. En formidabel kombination, der har potentiale til at løfte din fysiske og mentale sundhed til et nyt niveau.

Med vores unikke beliggenhed ved Albuen, lige ud til Vejle Fjord og ved siden af det udendørs træningsanlæg, inviterer vi dig ind i et inspirerende og inkluderende fællesskab, hvor træningen bliver en fornøjelse med den naturskønne fjord som kulisse.

Uanset niveau, form, alder eller tidligere skadeshistorik, er der plads til dig hos Fysio Bootcamp ved Albuen.

Her garanterer vi den professionelle fysioterapeutiske hjælp, du behøver for at opnå sikker og frugtbar træning. Et solidt fundament for en smertefri og funktionel krop med masser af energi og overskud i dagligdagen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for assistance, er vi klar til at assistere dig ved Albuen i Vejle, lige ud til Vejle Fjord, samt gennem vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørs træning i Vejle ?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning