Historien om en stærk vision

for en sund og smertefri krop

i balance med fuld energi.

Hos Fysio Bootcamp er vi eksperter skades- og smertefri træning, der styrker og former kroppen. Her kan du blive en del af et sjovt og effektivt træningsforløb, der skaber mærkbare kropsforandringer.

Selvom Fysio Bootcamp er en hurtig vej til en smuk, stærk og helstøbt fysik, så handler det om meget mere end blot de synlige resultater. Vores forløb er designet til at forebygge kroppens degenerative aldringssymptomer og give dig et holdbart fundament for fit, sund og smertefri krop – hele livet!

Hos os kan du være med, uanset niveau og fysisk form. Har du skader, skavanker eller andre personlige udfordringer, så er vil du på vores små eksklusive hold, have de optimale rammer for professionel fysioterapeutisk tilpasning. Vi garantere sved på panden, vind i håret og en masse energi i hverdagen!

Team Fysio Bootcamp

Nicolas Rockland

Fysioterapeut, Partner

Hej jeg hedder Nicolas Rockland

Jeg hjælper mennesker med at udvikle en sund, stærk og smertefri krop med energi og overskud til livet.

Min metode tager udgangspunk i det naturlige bevægemønster, hvor du gennem systematisk arbejde med muskler, led og nervesystem, kan bringe kroppen tilbage til sin funktionelle balance. En tilstand af kropslig forbundethed, bevægeglæde og smertefrihed.

På min træning vil du gå på opdagelse i kroppens biomekaniske muligheder, for at finde netop de stragegier, teknikker og ressourser, som vil hjælpe dig sikkert og effektivt i mål med en ny krop.

Som fysioterapeut og personlig træner, har jeg hjulpet hundredevis af mennekser til en gladere hverdag og problemfri krop som de kan føle sig tilpas og hjemme i.

Bastian Jørgensen

Partner

Nicolaj Knudsen

Fysioterapeut

Anders Skriver

Fysioterapeut

Bjørn Egsgaard

Fysioterapeut

Magnus Kinly

Fysioterapeut

Emilie Thordal-Christensen

Fysioterapeut

Kenneth Petersen

Fysioterapeut

Jeg hedder Kenneth Petersen

Jeg hjælper mennesker med at skabe god kontakt til sig selv og deres krop. Jeg hjælper med finde ind til den fysiske og psykiske styrke, der giver smertefrihed, energi og overskud.

Jeg ser kroppen som en hel sansende organisme, der trives ved at blive udfordret, brugt og stimuleret på alle mulige måde. Jeg arbejder med kroppens nervesystem og de basale sansesystemer, der sikrer god bevægelighed og tryghed for hjernen. Det giver tryghed og smertefrihed ved bevægelse. Derudover engagerer jeg indbyggede motoriske programmer i form af naturlige bevægemønstre i min træning.

Hos mig kan du ikke gøre noget forkert, da mulighederne for bevægelse er uendelige. På min træning arbejder vi derfor med bevægestrategier. Vi leger, udforsker og eksperimenterer med løsninger på kropslige forhindringer.

Jeg har som fysioterapeut arbejdet med en masse forskellige mennesker, og hjulpet dem til at genfinde den naturlige glæde ved at bruge kroppen som den er beregnet til; at kunne det vi har lyst til – problemfrit og smertefrit