POWER CAMP

AALBORG

Bliv . i Mølleparken, Aalborg

Om Power Camp Mølleparken

På Power Camp Møllevangsparken vil du have en mulighed for at blive trænet af en af Fysio Bootcamp teamets mest erfarne trænere,  Joachim Bols. Her er du garanteret en professionel, fysioterapeutisk træning i verdensklasse, og resultater på en helt ny både!

Med vores 60 minutters Power Camp program, vil du accelererer din styrkeudvikling, corestabilitet & fedtforbrændig via intelligent, funktionel kardio- & styrketræning. Et innovativt program,  som er nøje sammensat til at optimere samtlige af kroppens muskelgrupper, og din kardiovaskulære sundhed. 

I processen mod en flottere & stærkere krop, vil du du gennemgå en systematisk fysioterapeutisk forebyggelse og behandling af kroppens skavanker, livsstilssygdomme & degenerative aldringssymptomer. Et langtidsholdbart fundament for et langt og godt liv i bevægelse, og en krop som du kan være stolt af. 

På forløbet vil du lære at mestre den optimale træningsteknik med udgangspunkt i dit naturlige bevægemønster. Du vil lære fysioterapiens og træningsverdenens bedste fitness hacks, til at skabe solide træningsresultater, på en smartere & mere kropsvenlig måde.

Med Power Camp får du ovenikøbet markedets billigste kvalitetstræning. Træning til en så stærkt reduceret pris, så du har råd til at skippe en træning, når weekendens andre pligter kalder. 

Her er der plads til dig, uanset form, alder eller eventuelle skadeshistorik! Vi glæder os til at se dig til et sjovt og transformerende udendørsforløb – lige her i Aalborg!

Trine Hjorslev
Trine Hjorslev
Læs mere
Virkelig god on-line træning. Jeg har trænet i mange år, men her får man en helt ny tilgang til øvelserne, hvilket har gavnet ifht. min korsbåndsskade og rygproblemer. Alle øvelser bliver forklaret grundigt, og det er perfekt, at man kan gense live-udsendelserne. Samtidigt får man hurtige, kvalificerede svar på eventuelle spørgsmål. Kan kun anbefale Fysio Bootcamp.
Marna Pedersen
Marna Pedersen
Læs mere
Det nye online koncept er en fantastisk måde at træne på. Øvelserne bliver grundigt gennemgået og forklaret, og det er nemt at følge med videoen. Nicolas giver en forståelig forklaring på de forskellige muskelgrupper og hvordan kroppens holdninger skal være. Kan virkelig anbefale at følge sådan et forløb. For første gang føler jeg at min krop virkelig får noget ud af træningen, og at jeg udfører øvelserne korrekt, så jeg ikke bruger min krop forkert. Variationen er supergod og man får sin krop kørt fint igennem.
Jeanne Isaksen
Jeanne Isaksen
Læs mere
Min mand og jeg streamede træningen af de første to sessioner i weekenden. Dels var det et privilegie at ku modtage træning når det passede os:) og dels var instruktionerne super gode og klare, din stemme har god energi hvilket er ned til at holde dampen oppe! Dagene efter ku vi tydeligt mærke hvilke muskler vi havde trænet - og ingen skader da du er god til at instruere! Så mange tak.
Karen Lykke Thygesen
Karen Lykke Thygesen
10 ud af 10 stjerner
Læs mere
Mine bedste anbefalinger Meget dygtig træner dejlig rolig og super god Giver ham 10 stjerner ud af 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hanne Brandt Hessner
Hanne Brandt Hessner
@username
Læs mere
Fantastisk oplevelse ,at blive knæ smertefri efter gode detalje orienterede øvelser ,herfra en flot anbefaling
Hanne Nørgaard Heje
Hanne Nørgaard Heje
Læs mere
Nicolas leverer kompetent og nærværende vejledning og træning på en måde, der er tilpasset den enkeltes niveau og behov. Og dagen efter kan man mærke, at man må have knoklet - på den gode måde!.
Jane Samsing
Jane Samsing
Læs mere
Nicolas er en behagelig og dygtig træner og har stort focus på at træne rigtigt og inspirerer mig til at bruge kroppen til det den er skabt til ... at bevæge sig. Nicolas tager hensyn til de skavanker jeg har og lærer mig at træne mere skånsomt i forhold til mine udfordringer. Træn trygt med Nicolas, du vil ikke fortryde 💪
Tina Kahr
Tina Kahr
Læs mere
Nicolas Rockland er intet mindre end yderst kompetent træner. Han forstår at få alle med, har altid overskud til at give varianter af øvelser. Ikke mindst kommer hans faglige dygtighed ham til gode, når han viser og forklare øvelser. 👍🏻
Ingelise Pedersen
Læs mere
Jeg har gennem mine 2 forløb tabt 10 kg. og har indtil nu halveret mit medicinforbrug for bl.a. diabetes, forhøjet blodtryk og kolesterol. Det føles som at få en ny krop! Træningen er altid super sjov og varierende og stemningen helt i top. Nicolas er en meget professionel og alsidig instruktør. Han er sød, hjælpsom og humoristisk. Der er fokus på kvalitet i øvelserne og han er god til at tilpasse øvelserne til den enkelte. Der er godt flow i træningen og tider flyver afsted.
Christian Bøge Ottosen
Christian Bøge Ottosen
Læs mere
Kanon oplevelse, der har givet lysten tilbage til at træne igen. Nicolas har været en helt kanon coach, og har sørget for sjov og udfordrende træning, som både er hårdt og motorisk udfordrende. Kan klart anbefales, hvis man vil træne fysiologisk korrekt, og udfordres på kondition, styrke og koordination 🙂.
Hanne Skjoldborg
Hanne Skjoldborg
Læs mere
Træning hos Nicolas Rockland er stærk vanedannende. Nicolas er kompetent, yderst motiverende og en tålmodig instruktør, der mestrer at lære fra sig og udfordrer, så der er et tilpas pres hver gang. Hans egen begejstring og konstante nysgerrighed for at udvikle nye øvelser og kombinationer smitter af og giver en træning, der gør mig glad, giver ny energi, bedre balance og styrke. Tak til Nicolas
Bente Nymark
Bente Nymark
Læs mere
Fysio Bootcamp hjemmetræning fungerer super godt. Der er rigtig god og grundig instruktion fra Nicolas. Den bedste basisinstruktio jeg har fået i alle de år jeg har trænet.
Tidligere
Næste
Afspil video
Afspil video

8 ugers power camp

16 august – o6 oktober 2024

Fredag

08:30 – 09:30

Fredag

09:30 – 10:30

 Vær opmærksom på at vi holder sommerferie mellem      14. juli – 11.august.

Det vil sige, at fra d. 14. juli til. 11 august 2024, er der ingen træninger. Såfremt du er fast medlem vil det betyde, at du ikke betaler for perioden 14. juli – 11. august, da der ingen træninger er.

Vi træner i Mølleparken

Vi har hjulpet tusindvis af danskere til en fit & smertefri krop

Hør deres historier med Outperformance Power Camp

TRÆNINGSFORLØB I Mølleparken

VI HOLDER FERIE D. 14. JULI TIL D. 11. AUGUST 2024.

Det vil sige, at fra d. 14. juli til 11. august 2024, er der ingen træninger. Såfremt du er fast medlem vil det betyde, at du ikke betaler for perioden 14. juli – 11. august, da der ingen træninger er.

16 august – o6 oktober 2024

Fredag

08:30 – 09:30

Fredag

09:30 – 10:30

11 oktober – 01 december 2024

Fredag

08:30 – 09:30

Fredag

09:30 – 10:30

Vil du have en gratis og uforpligtende snak ?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning