FYSIO CAMP STILLING

. udendørstræning i Østervang, Stilling

Afspil video

Læs mere om vores udendørstræning i Stilling

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Visionen

I hjertet af Stilling, hvor træerne hvisker og vinden leger, finder du Østervangs hemmelige fysioterapioase: Fysio Bootcamp.

Forestil dig et sted i Østervang, hvor naturens ro møder pulserende træningsenergi. En skjult perle, der transformerer kroppe og sjæle og skaber en fit & smertefri tilværelse for alle i Stilling og de nærmeste områder.

Siden 2017 har en særlig magi bredt sig i Østervang. En magi skabt af Fysio Bootcamp, som har guidet stilinger og naboer til sundhed og styrke. Vi er ikke bare endnu en træningsmetode; vi er Stilling’s velbevarede hemmelighed for sundhed.

Vores filosofi er enkel, men effektiv: Kombiner fysioterapiens helbredende kraft med fitnessens energi, alt sammen indhyllet i Østervangs naturskønhed og fællesskabets bånd. Det er her, magien opstår.

Østervang i Stilling er vores legeplads. Her går træningen op i en højere enhed med naturen, og hver session bliver til en eventyrrejse for krop og sind.

Alder, erfaring, form eller fortidige skavanker – i Østervang har vi plads til alle. Vores eksperter sikrer, at dit eventyr hos os er trygt, givende og fyldt med overskud til hverdagen.

Skulle du have spørgsmål, mysterier eller bare brug for et smil, find os da i Østervang, Stilling, eller kontakt vores dedikerede kundeservice. Velkommen til eventyret!

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores træning i Stilling ?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning