FYSIO CAMP

HILLERØD

. udendørs træning i Hillerød ved Posen

Afspil video om Bootcampdeltagere komprimeret billede

Læs mere om vores udendørs træning i Hillerød

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form. Vi tager trygt hånd om dig, og du bliver en del af et unikt træningsfællesskab, hvor sammenhold, kvalitetstræning og vejledning er i højsædet.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Udendørs træning i Hillerød

Visionen med Fysio Bootcamp ved Posen er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb, for en stærk og smertefri krop, uanset hvor du er i Hillerød og omegn.

Vi tilbyder et enestående bootcamp forløb, som vil booste din styrke, opstramning og fedtforbrænding. Gennem processen vil du mærke en gradvis reduktion i smerter.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere Hillerød-borgere i mål med en sundere krop og hverdag, end Fysio Bootcamp ved Posen.

Som Hillerøds førende og mest anmelderroste fysioterapi og udendørs træningskoncept, har vi, baseret på utallige succesfulde krops- og sundhedstransformationer, udviklet en unik metode, som er bevist effektiv.

Fysio Bootcamp ved Posen er træningens svar på en multivitamin: en fusion af fysioterapi, fitness, og fællesskab under åben himmel. En kraftfuld kombination med potentialet til at booste både dit fysiske og mentale velvære.

Med vores centrale placering ved Posen i Hillerød, byder vi dig ind i et motiverende og inkluderende fællesskab, hvor træningen føles som leg.

Uanset niveau, form, alder eller tidligere skadeshistorik, er der en plads til dig ved Fysio Bootcamp i Hillerød.

Du er her garanteret professionel fysioterapeutisk vejledning, sikrende dig en effektiv træning. Et solidt fundament for langvarig smertelindring og en krop der fungerer optimalt med mere energi i hverdagen.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til vores udendørs træning i Hillerød? Vi sidder klar til at hjælpe dig i vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørs træning i Hillerød?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning