FYSIO CAMP

HOLSTEBRO

. udendørs træning i Holstebro Parken

Afspil video

Læs mere om vores udendørs træning i Holstebro

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Udendørs træning i Holstebro

I Holstebros pulserende hjerte finder vi Parken – en grøn oase, som nu bliver centrum for din transformation. Med Fysio Camp i Parken, Holstebro, vil vi give dig chancen for at dykke ned i et udendørs fysioterapiforløb, skabt til at skulpturere en fit & smertefri krop, uanset hvor du er i Holstebro-området.

Vores vision er at tilbyde dig et bootcamp-forløb, der ikke ligner noget andet. Her vil du mærke en forbedring i din styrke, opstramning og fedtforbrænding, og som en bonus vil du systematisk føle dig mere smertefri i takt med, at forløbet skrider frem.

Siden 2017 har intet fysioterapi- eller træningstilbud i Holstebro haft en så markant effekt på byens borgere som Fysio Bootcamp.

Vi står stolt som et af Holstebros mest anerkendte og anmelderroste fysioterapi- og udendørs træningskoncepter. Med udgangspunkt i utallige succesfulde transformationer har vi udviklet en unik metode, der konsekvent leverer resultater.

Fysio Camp i Parken er som en vitaliserende eliksir for din træning: en blanding af fysioterapi, fitness og fællesskab i de naturskønne omgivelser. Denne symbiose har kraften til at tage din sundhed til nye højder – både fysisk og mentalt.

Med vores base centralt i Parken sørger vi for, at du bliver en del af et inspirerende og inkluderende fællesskab, der gør træning til en ren nydelse.

Uanset dit niveau, fysik, alder eller eventuelle tidligere skader, er der en plads til dig i Fysio Camp i Holstebro.

Du er garanteret den professionelle fysioterapeutiske vejledning, som du fortjener, for at sikre en produktiv og frugtbar træning. Vores mål er at hjælpe dig med at bygge en stærk base for en smertefri og effektiv krop, der stråler af energi og overskud i hverdagen.

Har du spørgsmål til vores udendørs træning i Holstebro? Så kom forbi os i Parken, eller kontakt vores dedikerede kundeservice, der altid står klar til at hjælpe.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en uforpligtende samtale om vores fysioterapeutiske udendørs træning i Holte?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning