FYSIO CAMP

SØNDERBORG

. udendørstræning i Kongevejsparken, Sønderborg

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab i Sønderborg

I Sønderborgs idylliske natur ligger Kongevejsparken, hvis græsarealer byder på muligheder for forfriskende bootcamptræning under åben himmel. De gamle træer giver skygge på solrige dage, hvilket gør det til et ideelt sted for udendørs træning, uanset vejret. Med sin centrale placering er Kongevejsparken nem at komme til.

I hjertet af det sydlige Jylland finder man Hjem Skov i Aabenraa, et naturskønt område, der byder på mere end blot en imponerende udsigt og rolig atmosfære. Skovens naturlige bakker giver mulighed for intervaltræning, og de blødere skovstier er skånsomme for leddene sammenlignet med asfalterede veje.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

 

Afspil video

Visionen

Visionen med Fysio Bootcamp i Kongevejsparken er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb for en fit & smertefri krop, uanset hvor du er i Sønderborg og omegn.

Vi ønsker at tilbyde dig et exceptionelt bootcamp-forløb i Kongevejsparkens naturskønne omgivelser, som vil booste din styrke, opstramning og fedtforbrænding, mens du gradvist vil mærke, at smerterne reduceres.

Siden 2017 har intet fysioterapi eller træningstilbud hjulpet flere fra Sønderborg med at opnå en sundere krop og dagligdag end Fysio Bootcamp i Kongevejsparken.

Som Sønderborgs førende og mest roste fysioterapi og udendørs træningskoncept, har vi, baseret på tusinder af vellykkede krops- og sundhedstransformationer, skabt en enestående metode, som har bevist sin effektivitet.

Fysio Bootcamp i Kongevejsparken er træningens svar på en multivitamin, kombineret af fysioterapi, fitness og fællesskab i parkens grønne rammer. En formidabel kombination, der har potentiale til at løfte din fysiske og mentale sundhed til et nyt niveau.

Med vores centrale beliggenhed i Kongevejsparken i Sønderborg, inviterer vi dig ind i et inspirerende og inkluderende fællesskab, hvor træningen bliver en fornøjelse.

Uanset niveau, form, alder eller tidligere skadeshistorik, er der plads til dig hos Fysio Bootcamp i Kongevejsparken.

Her garanterer vi den professionelle fysioterapeutiske hjælp, du behøver for at opnå sikker og frugtbar træning. Et solidt fundament for en smertefri og funktionel krop med masser af energi og overskud i dagligdagen.

Hvis du har spørgsmål eller brug for assistance, er vi klar til at assistere dig i Kongevejsparken, Sønderborg, samt gennem vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørstræning i Sønderborg?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning