Lej Aarhus . træningslokaler

Hos Fysio Bootcamp tilbyder vi udlejning af nogle af Aarhus smukkeste & mest inspirerende træningslokaler, til en pris som alle kan være med på.

Udforsk vores yogalokaler i Aarhus & Aabyhøj og find det perfekte lejemål til din undervisning

Kunne du tænke dig at leje et rummeligt & lyst lokale med plads til 15-20 deltagere? Lige her i hjeret af Aarhus C, mellem Dokk1 & Aarhus Rutebilstation, får du et af midtbyens absolut bedste & mest centrale træningssale, perfekt til yoga, pilates, TRX eller anden undervisning. 


Hvis du har brug for at leje det perfekte trænings og undervisningslokale i Aabyhøj med plads til 10-12 deltagere, så har vi lige hvad du leder efter. Lige ved brabrandstien får du faktastisk udsgift over grønne områder, eget køkken og launge og alt hvad du skal bruge til en god yoga, pilates eller undervisningsoplevelse. 

Kunne du tænke dig at leje et fitnesscenter, med perfekte udfoldelsesmuligheder indenfor funktionel træning? Som indlejer i Movement Gym Aabyhøj, får du de perfekte rammer til din selvstændige bootcamps, fysioterapi og personlige træning. Med bade, lounge og ekstraordinære træningsfaciliteter, er du mere end dækket ind til den perfekte træningsoplevelse.

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning