FYSIO CAMP

KOLDING

. udendørs træning i Kolding Bypark

Afspil video

Læs mere om vores udendørs træning i Kolding

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Udendørs træning i Kolding Bypark

I hjertet af Kolding finder vi Byparken – et grønt åndehul, der byder på en unik oplevelse. Med Fysio Camp i Kolding Bypark inviterer vi dig ind i et transformerende, udendørs fysioterapiforløb, designet til at forme en fit & smertefri krop, uanset hvor du befinder dig i Kolding.

Vi stræber efter at tilbyde dig et enestående bootcamp-forløb, hvor du vil opleve en styrkelse af din fysik, opstramning og øget fedtforbrænding. Undervejs vil du mærke en markant reduktion i smerter.

Siden 2017 har intet fysioterapi- eller træningstilbud i Kolding gjort en større forskel for byens borgere end Fysio Bootcamp.

Som et af Koldings mest eftertragtede og roste fysioterapi- og udendørs træningskoncepter har vi, baseret på tusindvis af succesfulde transformationer, udviklet en unik metode, der igen og igen beviser sin værdi.

Fysio Camp i Kolding Bypark er som en multivitamin for træning: en kombination af fysioterapi, fitness og fællesskab i de skønne, grønne omgivelser. Denne dynamiske blanding har potentiale til at løfte din sundhed – både fysisk og mentalt – til nye højder.

Med vores centrale placering i Kolding Bypark sørger vi for, at alle kan blive en del af et inspirerende og inkluderende fællesskab, der forvandler træning til en glædelig oplevelse.

Uanset dit niveau, form, alder eller tidligere skadeshistorie, er du velkommen i Fysio Camp i Kolding.

Vi garanterer, at du hos os får den professionelle fysioterapeutiske vejledning, der sikrer dig en sikker og frugtbar træning. Vores mission er at hjælpe dig med at bygge et robust fundament for en smertefri, funktionel krop, der er fyldt med energi og overskud.

Har du spørgsmål til vores udendørs træning på små eksklusive hold i Kolding? Så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en uforpligtende samtale om vores udendørs træning i Kolding?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning