FYSIO CAMP HAMMEL

. udendørs træning i Hammel med fysioterapeut

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab i Hammel

I hjertet af Hammel ved enden af selskabsvejen finder man et skønt naturområde med gode udfoldelsesmuligheder til naturrig træning. Et naturskønt område, der byder på mere end blot en rolig atmosfære har du de perfekte rammer for en god træningsoplevelse under kyndig vejledning af holdets fysioterapeut, er du sikret en sund og transformativ træning. Bliv en del af vores udendørs træning i Hammel i dag, og få en sikker og tryg vej til en transformerende sundhed.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

 

 

Afspil video

Udendørs træning i Hammel med fysioterapeut

Visionen med Fysio Bootcamp i Hammel er at præsentere et udendørs fysioterapiforløb, der transformerer din krop til at være fit og smertefri på den sjove måde.

Deltag i et unikt bootcampforløb i skovens naturskønne omgivelser, hvor du vil opleve en boost i din styrke, opstramning og fedtforbrænding. Under forløbet vil du også systematisk opleve at blive mere smertefri.

Med sin placering ved enden af selskabsvejen har Fysio Bootcamp skabt en træningsmetode, der kombinerer fysioterapi, fitness og fællesskab i det fri. Det er træningens multivitamin, en metode med potentialet til at booste din fysiske og mentale sundhed.

Uanset din form, alder eller tidligere skadeshistorik, vil du finde en plads i Fysio Bootcamp i Hammel. Her vil du opleve professionel fysioterapeutisk vejledning, der sikrer dig en effektiv træning, og skaber et solidt fundament for en krop i balance med energi og overskud.

Hvis du har spørgsmål eller behøver assistance, er vores dedikerede team altid klar til at hjælpe dig med dine behov vedrørende Fysio Bootcamptræning i Hammel.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores udendørs træning i Hammel?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning