FYSIO CAMP

NYKØBNING FALSTER

. udendørstræning i Borgmesterparken, Nykøbing Falster

Afspil video

Læs mere om vores udendørstræning i Nykøbning Falster

Kunne du tænke dig en kropstransformation, med garanti for en flottere, stærkere og mere smertefri krop? Kunne du tænke dig at blive trænet af professionelle fysioterapeuter / trænere, der vil sikre dig optimale træningsresultater, uanset skadeshistorik og fysisk form

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Afspil video

Visionen

Visionen med Fysio Camp i Borgmesterparken er at give dig mulighed for at opleve et transformerende, udendørs fysioterapiforløb for en fit & smertefri krop, uanset hvor du er i Nykøbing Falster.

Vores mål er at tilbyde et ekstraordinært bootcamp-forløb, som vil booste din styrke, opstramning og fedtforbrænding. I processen vil du systematisk opleve en reduktion i smerter.

Siden 2017 har intet fysioterapi- eller træningstilbud hjulpet flere fra Nykøbing Falster med at opnå en sundere krop og hverdag end Fysio Bootcamp.

Som Nykøbing Falsters mest omtalte og anerkendte fysioterapi- og udendørs træningskoncept, har vi på baggrund af tusindvis af succesfulde krops- og sundhedstransformationer udviklet en metode, der gang på gang har bevist sin effektivitet.

Fysio Camp i Borgmesterparken er træningens svar på en multivitamin. Det kombinerer fysioterapi, fitness og fællesskab under åben himmel, hvilket skaber en kraftfuld blanding, der har potentiale til at tage din fysiske og mentale sundhed til nye højder.

Med vores træningsbase centralt beliggende i Borgmesterparken har vi skabt en atmosfære, hvor alle kan blive en del af et motiverende og inkluderende fællesskab, der gør træning sjovt og inspirerende.

Uanset dit niveau, form, alder eller eventuelle skadeshistorik, er der plads til dig hos Fysio Camp i Nykøbing Falster.

Her får du adgang til professionel fysioterapeutisk vejledning og støtte, så du er garanteret en sikker og givende træning. Med os bygger du et solidt og bæredygtigt fundament for smertefrihed og en funktionel krop fuld af energi og vitalitet.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi sidder klar til at assistere dig i Borgmesterparken, Nykøbing Falster, og via vores dedikerede kundeservice.

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørstræning i Nykøbing Falster?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning