FYSIO CAMP

ROSKILDE

. udendørstræning i Roskilde & omegn

Afspil video

Find dit transformerende træningsfællesskab i Roskilde

Ved Amfieteatret i Folkeparken finder du vores anmelderoste forløb i hjertet af Roskilde. Midt i den store park anvender vi trapper og vores eget medbragte udstyr, til at sikre dig en sjov & effektiv træningsoplevelse med garanti for resultater.

Lyder det som noget for dig, så se vores hold- samt træningstidsmuligheder for udendørs træning i Roskilde Folkeparken her.

Ved Amfiteatret i Hedeland kan vi præsentere et træningsspot langt ud over det sædvanlige. Omgivet af storslået natur og med en verden af udendørs træningsmuligheder, får du her et transformerende træningsforløb på en helt ny måde.

Lyder det som noget for dig, så se vores hold- samt træningstidsmuligheder for udendørs træning om lørdagen i Hedeland her.

På vores fleksible & skræddersyede online camp, kan du blive fit & smertefri hvor & når det passer dig. Med udgangspunkt i holdbare træningsvaner, specialdesignet til din krop og hverdag, er du her garanteret personlig coaching i verdensklasse.

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores udendørs træning i Roskilde?

Afspil video

Udendørs træning i Roskilde

Lige der, hvor byens puls møder fjordens rolige bølgeskvulp, ligger Folkeparken – Roskildes grønne hjerte. Og midt i denne oase, under åben himmel med fjorden som kulisse, opstår magien ved Fysio Bootcamp. Oplev transformerende, sjov, udendørs træning i Roskilde lige her!

Forestil dig en morgen, hvor duggen stadig ligger let over græsset, og Roskilde Fjords klare vand reflekterer himmelens farvespil. Netop her, i skæret af den opgående sol, forvandles parkens amfiteater til et epicenter for styrke, sundhed og samhørighed.

Siden 2017 har Folkeparkens amfiteater været mere end blot en scene. Det er blevet et fristed for alle i Roskilde, der søger en fusion af fysioterapiens præcise videnskab og den frie trænings sjæl. Med hver øvelse, hvert hop og hver bevægelse, benytter vi amfiteatrets unikke struktur til at skabe en træningsoplevelse, der udfordrer og genopbygger.

Vores fortælling i Folkeparken er skrevet med sved, smil og succeser. Med Roskilde Fjord som vores trofaste vidne, har vi hjulpet utallige Roskildensere med at skrive deres egne helbredshistorier.

Med fjorden som din træningspartner og amfiteatrets sten som din træningsbane, vil du opleve, hvordan Fysio Bootcamp i Folkeparken er meget mere end bare træning; det er en rejse af transformation.

Alder? Form? Tidligere skader? Intet spiller en rolle her. Folkeparken byder alle velkommen med åbne arme. Og vi? Vi sikrer, at du forlader os ikke kun stærkere, men også mere forbundet med dig selv og din by.

Er du nysgerrig? Har du spørgsmål? Eller er du klar til at påbegynde dit næste kapitel i Folkeparken? Find os ved amfiteatret, med udsigt over Roskilde Fjord, eller kontakt vores dedikerede kundeservice. Dit eventyr venter med vores udendørs træning i Roskilde!

Vi har hjulpet titusindvis af danskere - hør deres historier!

Vil du have en gratis og uforpligtende snak om vores fysioterapeutiske udendørs træning i Roskilde ?

Skriv en besked

         Telefon: 70 20 10 70                     Kontakt@fysiobootcamp.dk

Jeg sidder klar ved telefonen mandag – torsdag fra 12:30 til 14.30

Scroll to Top

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning

Interesseret?

Vi sidder klar Til at hjælpe dig!

Få et uforpligtende tilbud på virksomhedstræning.

Vi kontakter dig hurtigst muligt omkring jeres muligheder som virksomhed.

Skal vi finde en tid?

Gratis samtale

Book en vejledende samtale vedrørende personlig træning